Hirdetés
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
Flickering
üzenetére
Jó lesz a G100s szerintem, jópofa kis cucc, hagyományos kis 3 gombos egérke. (+1 érzékenység váltó gomb, én azt átállítottam vissza gombra) Az a klasszikus egér formája van, nagyon nem lehet mellélőni kényelem szempontjából sem szerintem.
-
kemotox
addikt
válasz
Flickering
üzenetére
Kana iCafe-t lehet még hasonló áron venni ebayről, mások már drágák. 10500-ért kb Razer Deathadder 3.5G de az tenyeres fogásos cuccli, lehet nagy lenne neked.
-
kemotox
addikt
válasz
Flickering
üzenetére
[link] Kb 10 nap alatt megjön, tutivétel.
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Edigitalnál ingyenes kiszállítás van, 6-7 ezer forint nem tudnátok valamilyen egeret ajnálani nekem onnan?
1. Mennyi a keret?
6-7 ezer ft kb2. Használtpiac, és / vagy eBay?
új3. Mire használnád az egeret?
minden, játék, tervező programok, fősulis vagyok egyébként.4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van?
kis kezem van, mint egy 165 cm-es férfinak, ha ez a válasz megfelel.5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
nem tudom ezt pontosan, játékfüggő, használatföggő.6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
nincs. -
TeebyKay
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Ez az igényeidtől függ, de G100s.
-
kalozhun100
őstag
CS:GO-ra G100S vagy Kana icafe?
-
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Rákerestem az X08-ra, amit nemrégen olvastam. Aztán a listában a második legfrissebb hsz-re kérdeztem, mert az jobban ki volt fejtve, mint a pár nappal ezelőtti hsz.
-
Nerazim
őstag
Üdv! Ebben tudnátok segíteni?
-
kemotox
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
És az X08 mennyivel rosszabb, mint egy X80? Sok ajánlott egérnek is 6k körül van az FPS-e ugyanúgy, szóval akkor magyarán tehát vagyis akkor bármilyen 1.1-es WMO fasza?
Kaknab kérdés, de mi az istent jelent egy egér esetében a képkocka/mp?
-
kemotox
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Szal akkor a sima 1.1 is ugyanolyan jó? Már ha X80-as.
-
válasz
jaffa 2843
üzenetére
A Microsoft Blue-m X08-as. Akkor az 6000fps?
-
dobragab
addikt
válasz
Speedy23451
üzenetére
G300 szenzora felejtős CS:GO-ra. Natív DPI 500, és alacsony PCS.
MX500 és MX518 nagyon jó egerek, viszont mindkettőnél erősen ajánlott a polling rate emelése.
MX500 csak 400 DPI-s, ez kevés lehet, de ettől eltekintve semmivel sem rosszabb az MX518-nál. Utóbbit is csak 800 DPI-ig érdemes használni, 1600 / 1800-on nagyon rondán jitterel.Szerintem ne ragaszkodj a Logitech-hez, inkább az összefoglaló kínálatát nézegesd. Az egérajánlóban nincs benne minden régi egér. Ja és a fogásodat jó lenne tudni, az MX5xx leginkább tenyeres fogásra ajánlottak.
-
Speedy23451
csendes tag
Üdv!
Egeret szeretnék venni,konkrétan CS:GO-hoz de nem szeretnék rá sokat költeni.
Olvasgattam itt néhány dolgot és azt láttam,hogy a Logitech márka jó választásnak tűnhet.
Találtam is is itt Hardveraprón néhányat amihez egész korrekt áron hozzálehet jutni.és ezekről szeretnék véleményt kérdezni.Logitech MX518
Logitech MX500
Logitech G300 -
RedDevilFan
csendes tag
Hali!
Megrendelnék egy Razer Deathadder 3.5g egeret takastától, csak az lenne a kérdésem, hogy van-e rá garancia és ha igen, hogy lehet igénybe venni ha esetleg szükség lesz rá?
Segítséget előre is ksözönöm. -
wanted5
őstag
válasz
wanted5
üzenetére
Na srácok megvan a megoldás, kell neki egy FW update (kana profillal) és működik. Egyébként érdekes, hogy nem jött még fel a topic-ban ez a hibajelenség.
Remélem nem leszek hátsón billentve a tripláért, de fontosnak tartottam megosztani, hogy nem az egér a hibás, és van megoldás, ha valaki találkozna ezzel a hibával.
-
wanted5
őstag
megjött a SS iCafe, minden rendben van vele, köszönöm az ajánlást
Viszont felraktam hozzá a SS engine-t, mert szeretnék az oldalsó gombokra beállítani pár dolgot, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogy aktiválható. Beállítom, elmentem, de semmi. Valaki fel tudna világosítani?
-
SP!T
addikt
válasz
TeebyKay
üzenetére
Igen. Jelezd irasban pl emailben, hogy sajnos nem felelt meg neked (indok nem kotelezo), igy szeretnel elni az elallas jogaval vagy masik termekre cserelni. Aztan kerdezd meg milyen alternativak vannak, ami neked es nekik is megfelel a visszajuttatas szempontjabol. Pl beviszed, postazod stb. Ha nagyobb shop tuti semmi problema nem lesz. Kicsi shopok szeretnek kotekedni, de hat fogy vedelem emlitese es ugyis behodolnak.

-
SP!T
addikt
válasz
TeebyKay
üzenetére
15 napod van jelezni az elallast. Ha kulon neked rendeltek akkor is. Kivetel ez alol az egyedileg konfigutalt, gyartott termek. Szemelyesen, postazva mindegy, de az a te koltseged, nem terheli a kereskedot. Bontott termeket is visszatolhatsz. Jelezd irasban mindenkepp elotte.
-
TeebyKay
őstag
Srácok teljesen off, de hirtelen nem tudom hova írjam. Az elállási jogról jutott eszembe, hogy én még sose csináltam ilyet és nem tudom hogy működik.
Q1: Meddig lehet elállni egy neten rendelt terméktől és milyen feltételekkel? (kibontás, kipróbálás után is?)
Q2: Ha postázni kell a postaköltség mindig a vevő terhe?
Q3: Ha be tudom vinni egy közeli üzletükbe akkor megspórolom az előző pontban említett összeget?
Q4: Ha nincs raktáron a termékük, és úgy kell berendeljék, akkor is ugyanúgy megvan a lehetőségem visszavinni?Ezek jutottak eszembe így reggel. És tényleg bocsi az offért, valaki mutasson és egy topicot és már húzok is oda

-
Zoli83
tag
Hello!
Zowie EC2-A vásárlásán gondolkodom, viszont tesztelni kellene, de miskolcon nem tudok olyan boltról ahol egyáltalán lenne, meg ahol meg lehetne tapogatni. Lenne esetleg olyan ember miskolcon vagy környékén aki pár napra kölcsön tudna adni egy ilyet?
A kipróbálás erejéig cserébe egy Zowie ZA12-t tudnék adni. Vagy rendeljek egyet és éljek az elállási jogommal, ha nagyon gáz lenne? -
dobragab
addikt
Látom, Vanir frissítette az összefoglalót
Mit változtattál benne? -
kemotox
addikt
válasz
kalozhun100
üzenetére
Jurópiában 10 kor indul, azaz mindjárt.
BTW én még így 50%-al sem vásárolnék ezektől a zsidóktól, 50 euró csak egy szaros popfilter..
-
kalozhun100
őstag
Razer Storeban 50% kedvezmény van, lehet kérni kupont, 1 termék erejéig. Kapok kódot, de vásárlásnál hiába írom be invalidnak írja. Miért van ez? Itt a cikk Vagy lehetséges, hogy nálunk még nem kezdődött el?

-
Nerazim
őstag
válasz
netpeti98
üzenetére
Megmondom őszitén fogalmam sincs, hogy kell-e nekem a 800 cpi. A mostani "félvér Diamondbackemet" pl 1600 használom, de lehet 400 -on is ugyanolyan jó lenne (sajnos köztes nincs így arról nem tudok nyilatkozni) Ezen mondjuk kifejezetten zavarnak az oldalsó gombok, legszívesebben kihajítanám a csába
de az mx 518 on meg szerettem, hogy ott van. Inkább az az elsődleges szempont, hogy pontos legyen, mivel sokszor kell apró pici mozdulatokat tennem, ha nem akarok zoomolni. -
Nerazim
őstag
Üdv!
Már sokszor kértem a segítségeteket, most sincs ez másképp
Nem tudok dönteni a Kana iCafe és a G100s között. CAD-hez kellene pici játékkal megfűszerezve. Jó lenne rá vagy inkább nézelődjek egy árkategóriával feljebb a táblázatban? -
kemotox
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Dehogy faszkalap. Egy istencsászár. A szarból fog sok pénzt csinálni.

A világon minden területen ez megy. Szar, sok pénzé. Játékok, filmek, stb. Ki tehet erről?
A sok ember, aki boldogan nyomja le a szart a saját torkán. Ezt is meg fogják venni egy csomóan. -
Vanir
veterán
válasz
jaffa 2843
üzenetére
És még ronda is.

-
Ispy
nagyúr
válasz
jaffa 2843
üzenetére

-
e-newsee
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Miért lenne használhatatlan? Ha jó alatta a szenzor és az elektronika, akár jó is lehet. A súlya megfelelő. Némelyik népszerű gamer egérnek is ilyen fényes a teteje, szóval azon nem múlik. Ettől még persze rettenetesen drága.
-
kemotox
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Kellet az egy perc...
[link] -
válasz
jaffa 2843
üzenetére
A szegények adója a lottó, a gazdagoké meg a fa egér.
-
Maotun
őstag
válasz
mbazsi
üzenetére
szerintem akkor megvehető 8-9k val piaci ár alatt van és amire használnád kényelmes és nincs jobb szó: f@sza.
eredeti?? mikor az eredeti is kínai
én ezt nem vágom , majd a guruk felvilágosítanak, hehe ez jó eredeti kínai, hehe bocsánat csak csapatépítő trainigről jövök....
-
Ispy
nagyúr
Sajnos lemaradtam a posztold a zasztalod mániáról, de a múlt héten pont ĺőttem egy képet...

Más.
Elég sokat szívtam vele, leírom hátha jól jön majd valakinek egyszer. Szóval az volt a sztori, hogy be akartam üzemelni egy aten cs692 kvm switchet, amin egy zowie fk2 és egy corsair k65 logott volna, de ha mind a 2 eszköz rá volt dugva, akkor az egér nem üzemelt, ha a billit kihúztam, akkor ment. A megoldás az lett, hogy a switchbe ki kellett kapcsolni a mouse emulation funkciót és így most már megy együtt is a 2 eszköz.
-
mbazsi
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogy lehet eldönteni egy egérről, hogy eredeti-e? (link) Elvileg teljesen új, viszont mivel postai úton venném meg utánvéttel, így fizetés előtt nincs lehetőségem megnézni. Valami kérdés, ami alapján ez eldönthető?
Köszi
-
Haneto
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!

-
Skullwipe
senior tag
válasz
dobragab
üzenetére
Most nincs konkrét elképzelésem, talán majd a Zowie kapcsán lenne, hogy jó lenne Alps (ha jól emlékszem) görgető érzékelőt (?) is esetleg cserélni (és valakitől szerezni párat, hogy ne a gyártótól kelljen több százat rendelnem gazdaságossági okokból). Csak már párszor cseréltem rosszabbnál rosszabb egerekből, egerekbe kapcsolót, így kiismertem a dolgot és végül ezért is sikerült elrontanom egy számomra, akkor még, fontos egeret, nem volt állványom amibe foghattam volna, így túl sokáig vacakoltam és viaszt eresztet (ha ezt így hívják egyáltalán). Nem hőmérséklet szabályzós a páka amit használok már jó ideje, és nem is tudtam erről, hogy ilyen lehetséges (most láttam pár hete aprón is árulnak ilyen komolyabb szetteket is). Sose használtam még ónszippantót pedig már párszor ajánlottátok. Én is tapasztaltam, milyen nehéz kimelegíteni, hogy kifolyjon az ott maradt anyag felesleg. Gondolom azért is jó ha nem hagyjuk benne és hasznosítjuk újra, hogy tisztábban lehessen a folyamatot elvégezni, ne maradjon hátra semmi oda nem illő maradék és szebb végeredményt érjünk el vele. Csak videón láttam, hogy van ilyen befogó, kis csipeszekkel telepakolt szerkezet ami szintén hasznosnak tűnt. Ezért is kértem volna konkrét típus(oka)t, és esetleg ebay elérhetőségeket ezekről. Kábelcserét még sose csináltam, nem is gondoltam, hogy ennyi minden kellhet. De világos, hogy rá olvasztáshoz, pótláshoz kellenek ezek az anyagok. A Zowie-t tudom mondani, hogy baromi nehéz volt átcserélni a kapcsolókat, alig engedte el az ón, gondolom nagyobb teljesítmény kell hozzá. Biztos számít az ón tisztasága is, ha egyáltalán ilyen van, gondolom nem mindegyik jó, biztos vannak nem teljesen tiszta anyagúak.
-
dobragab
addikt
válasz
Haneto
üzenetére
Nekem is doboz nélkül jött, és szerintem a termék leírásában is benne van.
MouseTester, és kezdd el rángatni. Ha 2 m/s fölé megy, tuti eredeti. A hamisítványok 0,5 m/s körül szoktak elhalálozni.
Vagy szétszeded, kapásból felismerni a hamisítványt. És mindjárt a súlyt dobd ki belőle, gari úgysincs rá. A talpak mondjuk nem hiszem, hogy túlélik a szétszedést, érdemes jaffától rendelni 0,5-öset.
-
dobragab
addikt
válasz
Skullwipe
üzenetére
Teljesítmény- vagy hőmérséklet-szabályzós páka, ónszippantó, 1 mm-es ón, 2-3-féle pici csillag csavarhúzó, kézügyesség. Multiméter még segíthet, pillanatragasztóra szükség lehet. Csipesz, kis fogó bármikor jól jöhet.
Kábeljavításhoz szigszalag, zsugorcső, tűzszerszám, csupaszító.
Milyen egérről van szó? Nagyon eltérnek a forrasztás nehézségében. A legkönnyebb talán a G100s, a legmacerásabbak a kétoldalas Razer nyákok. Egyik-másik baromi sérülékeny.
Forrasztási útmutatót inkább hobbielektronikán keress.
-
Haneto
tag
Sziasztok!
Megjött eBay-ről a Logitech G100s egerem. Koreából rendeltem de nem vagyok biztos, hogy eredetit kaptam. Elsősorban azért mert doboza nélkül csak fóliába csavarva jött. Honnan tudhatnám meg biztosan, hogy eredeti e?

-
Skullwipe
senior tag
Milyen forrasztási szettre van szükség, hogy mindent megtudjak csinálni egy egéren is, és mit hogyan kell jól használni, mik az ajánlott termékek forrasztáshoz, és mik ezek pontosan? Előre is köszönöm a teljes magyarázatot és tippeket

-
-FLY->
őstag
Olyanról van biztos info, hogy a LOD befolyásolja-e a szenzor pontosságát?
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Közel másfél év után az én Steelseries Rivalomnál is elkezdett mállani a gumiborítás. Megreklamáltam közvetlenül a gyártónál, fél nap alatt jóvá is hagyták a cserét.
Mit lenne érdemes választani a portfólióból? Maradjak az utódnál, a Rival 300-nál? Hozzáteszem, minden más szempontból nagyon elégedett voltam vele. -
zsiz
őstag
Megjöttek a cuccaim, úgyhogy beszállok én is
Nem nagy dolgok, de szeretem őket. [link]Egér: Logitech G100s
Pad: valami kínai, egyedi képes, noname cucc
Billentyűzet: Canyon Hazard CNS-SKB7 HU
Monitor: Fujitsu L22T-4 LED
Hangfal: Genius SP-HF 1250B
A többi része nincs a képen, TV második monitorként, előtte kormány, stb (aláírásban részletezve). Nincs ám mindig ilyen rend, csak az új egér+bill tiszteletére elpakoltam
-
Chosen
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Köszi

-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Logitech Gaming Software-ről mi az álláspont mostanság? Belenyúl valamibe ami nem kellene, vagy használható nyugodtan? (G400-nak állítanék polling rate-et)
+ Ha 500 vagy 1000 Hz-en megy az egér, az gondot jelenthet, ha USB Hubról megy? U2312HM monitorra lenne csatlakoztatva, maga a gép kicsit messzebb van, neccesebb lenne alaplapin használni.
-
Nerazim
őstag
válasz
dobragab
üzenetére
Igazából a Diamonback hasonmásom utódját keresem egy jó ideje. Eddig volt egy mx 518 is átmenetileg nálam, de neheznek tartottam, ezért gondoltam h vmi hasonló paraméterű rágcsálót vennék. Igazából még nem döntöttem egyik mellett sem. Valamiért a Kana jobban tetszik. Coolabb

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és mivel nem értek hozzá nekem nem sokat mondott. köszi a segítséget. 

A tripla meg rendben van.

)
A kipróbálás erejéig cserébe egy Zowie ZA12-t tudnék adni. Vagy rendeljek egyet és éljek az elállási jogommal, ha nagyon gáz lenne?
de az mx 518 on meg szerettem, hogy ott van. Inkább az az elsődleges szempont, hogy pontos legyen, mivel sokszor kell apró pici mozdulatokat tennem, ha nem akarok zoomolni.

Beszarás mik vannak