- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz
chatran #98585 üzenetére
Nagyon adja, lehet állítani a színét, ki is lehet kapcsolni a fényeket és be is lehet úgy kapcsolni hogy mozgásra kikapcsolgat.
Más a katanához képest, a coatingja nekem nagyon bejön.
Igazi érdes felület.Viszont a katana programja és ennek a programja nem megy együtt, plussz bugol az 1.1a programja ha a katana csatlakoztatva van
Nagyon masszívnak tűnik és érződik. A szenzor.... az nagyon raw..
Katana után olyan érzés megfogni mintha valami fémes egeret fognék pár pillanatig pedig nem az
A görgője is nagyon király. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
chatran #97926 üzenetére
Ó, nem olyan sok azért, kicsit költői túlzás a "gyűjtemény", főleg, hogy az utóbbi másfél évben öt-hat el lett adva, de a padok és billek is megfogyatkoztak kicsit, mert recesszió van.
Most épp ezek csücsülnek a sufni tövén™ periféria fronton (a zöld rubrikások a main):
Kiegészítve egy Microsoft Serial Mouse 2.0a-val és az első USB-s, de még golyós Apple USB Mouse-szal (M4848). Meg egy halódó Razer Copperheaddel, de az már új korában sem volt egy matyóhímzés a hulladék Philips TwinEye szenzorával.
Ami belátható időn belül tervben van, az egy Keychron M4 (1 kHz, fekete), és ha majd megjelenik, akkor egy Sprime PM1, meg ha megjöttek a 14 mm-es, 45 gF-es Geon rugók, akkor belerakom azokat a full nylonházas Cherry MX1A Speed Silver kapcsolóimba, és azok fogják váltani a Q8-ban a V3 Cream Yellow Prókat.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
chatran #94981 üzenetére
az ilyen görgős probléma általában szar enkóder miatt van, a "gariban kicserélik egy másikra" sokszor nem jó mert ha ugyanabból a batch-ből kapsz egyet az ugyanúgy el fog szaródni (nálunk az irodai dell fosnál tipik hiba hogy a görgő beszarik pár hónap után és sorra cserélgetik őket). tartósság szempontjából az optikai a legjobb de használható egerek közül egyedül a G303 shroud használ olyat ha jól tudom.
-
chatran
őstag
válasz
chatran #92828 üzenetére
Na kisebb huzavona után visszakaptam a Katana árát.
Kipróbálnék egy Lamzu Atlantis-t. Az afterhours megbízható cég? Kodiaktól rendelve most van egy 2500 Ft-os kedvezmény oda.
Illetve melyik színt érdemes megrendelni? Mintha írtátok itt, hogy a fehér-türkiz minőségre jobb, mint a többi.
-
válasz
chatran #92828 üzenetére
Itthon hivatalosan a Pixel és a Caseking a forgalmazója a Glorious termékeknek. Abban biztos vagyok, hogy viszonteladóként nem annyiért kapják meg mint a hivatalos ár.
De a magas dollár és euró, plusz a hungarikumnak számító 27%-os áfa miatt kerül ennyibe. És ez gáz!Én néztem azt az egeret és meg akartam venni, de amikor megláttam a problémákat vele, akkor azt mondtam, hogy 50k-ért nekem ne csörögjön, ne zörögjön, stb., egy egér.
Talán a Model O2 ami már normális minőséget produkál. -
nyunyu
félisten
válasz
chatran #90392 üzenetére
Ehhez nincs program.
Katanáét meg nem próbáltam.
Közben nyomkodtam a dpi gombot: piros mód ultralassú 400dpi, lila 800dpi, kék 1600 kb. annyi, mint amit megszoktam az MX Masteren (meg asszem azt hagytam egyedül életben a DA V2 Pro-n is), zöld mód viszont 3 pixelenként ugrál a desktopomon, túl sok. (ez lehet a 3200dpi?)
Polling rate meg nem érdekel, mert nagyrészt munkára vettem az egeret, bő 5,5 éve nem húzom fel az agyamat semmi kompetitív idegbajjal.
(Hmm, már több ideje vagyok tiszta, mint amennyit összesen elbaltáztam a WoTra?) -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
chatran #88448 üzenetére
"első generációs Model O és egy Cm MM710. Ezeknél számomra teljesen észrevehetetlen a kábel."
Pedig ott azért nem kis különbség van az MM710 javára, aminek az egyik legjobb gyári kábele van. Az első genes Model O madzag szerintem elég kaksimogyoró (a paracordok között).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
chatran #86525 üzenetére
A napokban majd lövök egy-kettőt a szovjet centrifugámmal, de most túl sokat kéne hozzá pakolni.
Elöljáróban annyit elhintek, hogy valami brutálisan guszták, főleg a fehér/kék PureTrak Talenten.
Fehér amúgy mind a kettő. Ezek az 1.1a képek a konkrét darabról készültek még 2017-ben by SP!T. A különbség csak annyi, hogy azokat a gripeket lehámoztam róla.
És egen, jó tipp volt; Omron D2F-01F-ek vannak mindkettőben. -
ribizly
veterán
válasz
chatran #79530 üzenetére
Igen. Sőt! Honeycomb battery cover-el is próbálkoztam. A legtöbbször az a gond, hogy nem marad középen a súlypont. Vagy túl hátul vagy túl elől volt számomra.
Így maradt a gyári shell, AA Energizer Lithium elemmel. -
ribizly
veterán
válasz
chatran #79520 üzenetére
Kicsit más lett a forma, amely leginkább az oldalait érinti. Élesebb szögben jön fel az oldala és szélesebben ér véget, ami vagy bejön vagy nem. Ha valakinek betalál, akkor az nem tud nagyon szabadulni tőle, de lesznek akik gyűlölik éppen ezért.
Ha a G100S jó volt, akkor érdemes adni neki egy esélyt.A súlypontja a G305-nek akkor a legjobb, ha egy AA Energizer Lithium elem kerül bele. Akkor pont középre kerül az én fogásomhoz. Ha kényelmetlennek érzed, akkor azon a tömeg és súlypont változtatása nem fog javítani. Vissza kell menni G100S-re. Ebay-en vagy és itthon aprón kell rá vadászni vagy javítani.
Egyébként, ha a Model O megfelel, akkor még egy G-wolves Hati-t érdemes kipróbálni, vagy esetleg Razer Viper Ultimate-et. Én utóbbinak adnék egy esélyt.
-
válasz
chatran #55843 üzenetére
Ne is mond! Én megrendeltem, abban a tudatban voltam, hogy postázták. Erre tegnap este beléptem és ott volt "order cancelled". Az ok, hogy már egyszer fizettem ezzel a kártyámmal úgy hogy igénybe vettem a kupont.
Úgy voltam vele, jóóóvan, akkor nem kell még egy egér. Száradjon a nyakukra!
-
válasz
chatran #52092 üzenetére
Ez is X80-as nálam, amiről az összehasonlító mini tesztet csináltam, de akkor nem olvastad végig. A képet amit beszúrtam róla, azt a Google-ben találtam. Illetve nem is ritka szerintem az ilyen, már többször láttam apróhirdetésekben, csak nem mertem megvenni.
Most már akkor merészebb leszek a jövőben.
-
-
kemotox
addikt
válasz
chatran #46802 üzenetére
Malfunction Speed - Az a sebesség amit már nem tud lekövetni az egér, és meggajdul. Azért elég gáz, hogy ha sima netes böngészés közben egy minimális rántást nem tud lekövetni. Na ez a különbség egér és egér között. Még ha nem is játékra kell a cucc, azért szoktunk inkább drágább, de megbízhatóbb egeret ajánlani, mert még mezei irodai munka közben is iszonyú idegesítő tud lenni, mikor össze-vissza ugrál az egér - arról ne is beszéljünk, hogy dolgozni sem lehet így vele.
#46804 dobragab: Hát sajnos a sok égetnivaló pogány eretnek népség nem érti a szent próféciákat, ezért üldözi a megváltónkak. Vallási megkülönböztetés
-
dobragab
addikt
-
dobragab
addikt
válasz
chatran #45941 üzenetére
Itt az "eredeti" mást jelent. Elég valószínű, hogy nem mind Microsoft-gyártmány, de nagyon valószínű, hogy a formája pont olyan, ugyanazt a szenzort építették bele, ugyanolyan kapcsolókkal, görgővel, stb. Járt nálam egy IME 3.0, ami szintén ilyen volt, csal Aliexpress-es. Tuti nem eredeti, de pont olyan jó. Sőt, a burkolatnak isteni bevonata van, és az oldalgombjai nem lötyögtek. Szenzor, lencse teljesen ugyanolyan, mint az eredetiben.
-
Skinny26
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest