- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
válasz
Nobbigstein #106754 üzenetére
Érdekes amit mondasz. Az XH2 formára ugyan az mint a V8, és méretre is szinte ugyan az. Az fnatic maya is méretre szinte akkora, csak másabb az ergonómiája. Az fnatic maya tojás alakú, míg a másik kettő inkább csepp formájú. Lehet berendelem az fnaticot és ha nem válik be visszaküldöm.
-
zümzümm
senior tag
válasz
Nobbigstein #106701 üzenetére
Fnatic Maya X 8K - 124cm
Fnatic Maya 8K - 119cm
Szóval a nemX-es Fnatic verzió kisebb.
Mindkettőben PixArt PAW3950 szenzor van. -
-FreaK-
veterán
válasz
Nobbigstein #105862 üzenetére
-
camper
tag
válasz
Nobbigstein #104751 üzenetére
A maxgamingen azt írják, hogy várhatóan 26-án lesz megint elérhető az X3 LHD
Ma átírták a dátumot március 8-ra. -
camper
tag
válasz
Nobbigstein #104751 üzenetére
Köszönöm, regisztráltam az emailem az értesítést kérek ha újra elérhető menüben, remélhetőleg nem feledkeznek el rólam.
-
Mephike
őstag
válasz
Nobbigstein #104684 üzenetére
Használtam az általad említett egereket. A Thorn egy "agresszív" púppal rendelkező ergo egér. Nekem nagyon tetszett, de nem való mindenkinek. Még azt se merném mondani, hogy aki szereti az ergo egereket annak jó lesz a Thorn.
A Sprime PM1 egy sokkal barátságosabb ergo egér, jóval több embernek tetszett, már akihez eljutott.
A Maya X egy ambi egér, középen elhelyezkedő finom púppal. Remek fogást biztosít, és erős hasonlóságot mutat a Logi Superlight-tal. Nekem nagyon tetszett ez az egér (jobban mint a "Super"light), eddig is szerettem a LAMZU egereket, de a Maya X még magasabbra tette a lécet nálam. -
válasz
Nobbigstein #104684 üzenetére
Nagyobb eger a maya, thornt en nem szerettem annyira. Kicsi ergo. Plusz a maya konnyebb.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Nobbigstein #104360 üzenetére
Köszi! Akkor nekem innen kell megtalálnom a legkényelmesebbet. Most látom a Keychron M6 oldalra is dönthető. Akkor valami ilyen kell, ahol legjobban szabad a hüvelykujji rész.
FireKeeper nekem jobbra, balra dönthető görgős egér kellene, mert ez lenne a Vissza/Előre gomb és a másik kettőre vagy többre tudnék billentyűparancsokat programozni. RX250-en nagyon megszoktam ezt a görgős plusz funkciót. Nem is értem, miért nincs jobban elterjedve. Kényelmes, gyors elérést ad, ráadásul felszabadít 2 gombhelyet.
Egyébként ujjas fogással egészen jó az 502X, akkor nem ér hozzá a hüvelyujjam az oldalsó gombokhoz. Nem tudom, hogy át lehet térni más fogásra vagy egész napos használatnál a tenyeres a legpihentetőbb, illetve az ami idáig volt, hogy a hüvelykujjam nem a levegőben lóg, hanem rajta van az egérpadon. Egyébként most, hogy megnéztem, idáig sem tenyeresen fogtam az egeret, csak akkor tettem rá, ha olvastam valamit, mozgatásnál ujjas fogásra váltottam, csak ez abszolút nem volt kényelmetlen, mert a hüvelykujjam az egérpadon volt.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Nobbigstein #104324 üzenetére
Igen, mire írhatják ezt There are no Downloads for this Version.
Érdekes módon, Edgeből bejött egyből. Mondjuk ez meg a régebbi verzió. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Nobbigstein #104317 üzenetére
Köszi mindenkinek! Hol van ez az 2 verziós Onboard Memory Manager? Logitechnél persze már nincs fent. Egyébként az 502X nem olyan, hogy egyszer beállítom (csak billentyűparancsokat akarok a gombokhoz rendelni) rajta a G-Hub-bal, megjegyzi és utána törölhetem is a programot? Van egy régi G102 egerem, csak nem használom mert kicsi, az eltárolta.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Nobbigstein #104083 üzenetére
+ Santi22 + Zaied
Sajna csak most szólt, így járt.
Köszi!
-
Tin
veterán
válasz
Nobbigstein #104037 üzenetére
Tudom, német MM-ben is annyi, de ez special edition, és a +3€ felárat azért megéri
-
Csandi
őstag
válasz
Nobbigstein #102997 üzenetére
Na igen, az meg a másik.
-
Tin
veterán
válasz
Nobbigstein #102962 üzenetére
Köszi, ez amúgy tetszik, még fehérben is. Mondjuk ez egygépes egér, de ebben látok fantáziát, és az éppen a pontossága. Meg gondolom ezzel azért lehet játszani is.
Az M6-ról néztem tegnap pár videót, és a legtöbben épp az MX Master 3(S)-hez hasonlították, és jó alternatívának mondták féláron, de persze a Logi jobb. Na most, 60€ az MX3S, 50€ az M6, ez így akkor nem annyira kérdés, hogy melyiket venném.
-
Nobbigstein
tag
válasz
Nobbigstein #102884 üzenetére
Bocs, rosszul írtam, a M64 az ergo, M68 a szimmetrikus, de a pro ugyanugy 56k mindkettonel.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nobbigstein #102879 üzenetére
nekem az M64 Pro jobban bejön...
-
Csandi
őstag
válasz
Nobbigstein #102879 üzenetére
Ha van igény arra, hogy a gombok olyan laposan legyenek az elejénél, tehát ilyen formára, akkor szerintem fasza kis egér. Nem tudom, hogy ha most kéne 30-ért vennem egeret ez lenne-e a választásom, de amúgy nincs vele baj.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Nobbigstein #102449 üzenetére
mondjuk ha tényleg olyan jó a scyrox mint ahogy mondják, akkor lehet 55 eurót se ér meg az X2H.
-
Zaied
addikt
válasz
Nobbigstein #102349 üzenetére
A dongle=receiver=vevő lagmentes játékhoz mindenképpen kell ha 1k, ha 4k, ha 8k akkor is.
4k vevőt lehet sokszor külön is kapni, de ha 4k csomagba veszek egeret 4k vevőt adnak.
Az USB adapter sose kötelező, az csak kényelmi dolog.
Ha meg BT-vel csatlakozol az mindig laggos. -
Zaied
addikt
válasz
Nobbigstein #102342 üzenetére
Nobbigstein
Nem kell használnod, asztali gépnél/ asztali használatnál könnyíti meg a töltést/csökkenti a távolságot, arra való [link]wreakz
+1 a használt márkásra, a Wellerhez nagyon könnyű mindent is szerezni kis hazánkba abba gondolkodnék elsősorban. -
Zaied
addikt
válasz
Nobbigstein #101987 üzenetére
Egyre gyakoribb, de nem sok van még, 4k/8k vevőknél láttam máshol is. Az újabb Keychron termékek inkább C-t használnak billentyűzeteknél is és mellékelnek egy A-s átalakítót.
Igen ajánlott egerek. Az ide betérők többsége csak itthonról hajlandó vásárolni, ezért nem szoktam ezeket a táblázatba beírni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
gamingre is alkalmas egerek között nem gyakori egyelőre a type-C-s vevő.
-
Csandi
őstag
válasz
Minden Pulsar egér ajánlott
-
Zaied
addikt
válasz
Nobbigstein #101775 üzenetére
Delux M800, Ajazz AJ199 és AJ13
Ezeket én kihagynám, nem éri meg a fáradságot.
A Darmoshark és a VGN/VXE/ATK még megérheti.
Azt hiszem még a G-Wolves is kínai, én tőlük választanák valamit, mert kb minden egerük baromi jó, viszont a többivel ellentétbe "nehezebb" beszerezni.Konkrét példák palm grip 20 cm-es kéz:
Lamzu Thorn
Zaopin Z2fingertip grip 18 cm-es kéz:
G-Wolves HSK Pro
G-Wolves HSK Plus
Lamzu Atlantis Mini
Lamzu Maya
G-Wolves HTS Plus
Zaopin Z1 Pro -
Delphinus
kezdő
válasz
Nobbigstein #101771 üzenetére
hol veszi?
-
Zaied
addikt
válasz
Zaopin, Lamzu egerek még a VGN mellett.
-
dqdb
nagyúr
válasz
gondolom a kínaiak olcsóbbak Kínában
Általában igen, de 2-3 hónapja VXE-t nézegettem Taobaón, és az például meglepő módon hasonló áron ment akkor, mint AliExpressen (az áfát levonva, azaz nettót nettóhoz hasonlítva), a szokásos 20-30%-os "nyugati adó" hiányzott. -
Nobbigstein
tag
válasz
Nobbigstein #101544 üzenetére
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy marad a G Pro X Superlight, ennyiért jó vételnek gondolom.Azt tudja valaki, hogy az alap G Pro wireless-nél az újabb verzióban (5273) csak a szenzort frissítették, vagy egyéb hibákat is javítottak? Van ezzel valakinek tapasztalata? Köszi!
-
strynox
tag
válasz
Nobbigstein #59034 üzenetére
A Pixelben, Budapesten.
-
strynox
tag
válasz
Nobbigstein #59016 üzenetére
Steelseries rival 100?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Egyéni arckép OFF
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parfüm topik
- EAFC 25
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest