- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsirigó7
senior tag
válasz
Ottó58 #18371 üzenetére
Nekem van 6db Optiarc AD-7260S, ebből négyet zsír újonnan vettem, kettőt használtan.
Volt/van egy zsír új 7241S és egy 7243S Optiarc íróm is.Na most nálam a 7260S-ek írják szebben DVD-R lemez mideket, ahogy a DVD+R midek nagy többségét is.
A két 724xS viszont inkább DVD+R / DVD+R DL lemezekben jeleskedett. DVD-R midek többségénél közel 2000-4500 PIF hibával pörköltek.Tehát, az én saját tapasztalatom az, hogy a 726x széria a DVD5 lemezeknél mindenevőbb.
De van egy rossz is: DVD+R DL lemezeknél gyengébben szerepel, mint az előd 724xS.Vettem egy nagyon dícsért Samu 224B-t, nálam az Optiarcok mellett hulladék, még az 5280S is szebben, gyorsabban ír. Lassú, sok lemezt hibásan ír, lassan olvas a Samu.
Igaz nincs ilyen íróm. De nem lehet az, hogy egy hibás példányt fogtál ki belőle?
Mert a samukra mindent lehet mondani, de azt nem hogy lassan olvasnának.Főleg a SH-S203-as szériától napjainkig. 182-es még csak 12x-sen olvasott max.
Én anno Pioneer írókból fogtam ki mindig, a már gyárilag hibás példányt.Tehát nem hiszem, hogy minden íróra ugyanaz vonatkozik. Pl. két egyforma autó sincsen kategórián belül, egyik jobban megy, kevesebbszer romlikel, mint a másik, pedig ugyanaz a márka.
Valóban így van: A fentebb említett 4db zsír új 7260S közül kettő ha jól emlékszem márciusi, a másik kettő augusztusi gyártás volt. A lényeg: hogy azonos firmware verzió mellett, az első kettő 8x-san, a másik kettő 6x sebesség mellett ír szebben.
Vagy a Pioneer 112D hibás szériáját is említsem. Amelyek CD-t egyáltalán nem kezelték.
Tehát még a gyártási idő is számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest