- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
AZ olympus nem szalt ki a DSLR piacrol csak jelenleg PRO kategoriaba gyart.
Semmit se nehez hozza talalni, minden van, ezt a baromsagot nem eloszor olvasom.
-
aleister
veterán
-
Mercutio_
félisten
Azért a jelenlegi Pana m4/3-ok eléggé "turbón" nyomják a fókuszt
-
kulerr
őstag
Köszönöm. Most nálam nem a méret lenne a lényeg, inkább hogy valami tartósabb cuccot vegyek.
Esetleg konkrétan milyen gépet ajánlanál dSLR, vagy micro 4/3 -nál?
-
aleister
veterán
Ez természetes. Nem is gondoltam, hogy csak attól, hogy veszek egy félprofi gépet, hirtelen minden elcsattintott kocka world press díjat fog hozni. Arra próbáltam utalni, hogy eddig nem professzionális szinten közelítettem meg a fotózást.
Köszönöm szépen a linkelt oldalakat! Mindenképp elolvasom őket.
A képen -amit linkeltél- véletlenül nem a kromatikus aberráció jelensége figyelhető meg a kékes kontúroknál? -
Peetry
senior tag
ne érts félre, én nem rábeszélni akartalak, ez csak egy vélemény volt. Elméletileg azért írtál a fórumra mert véleményt kérsz. Bár ahogy látom, leginkább eldőlt már minden, úgyhogy akkor meg nincs miről beszélni.
amúgy az 55D+15-85 = 315K, szóval nem tudom hol léptem túl nagyon a határt. Értem hogy a határon mozog, és mondjuk egy SD kártya+táskával már lehet hogy karcolja a 330 alját. Lehetőségnek szántam.
Amit írtál a 100 és 1000000 userről, igazad van. De ha egyszer te is befürödsz, akkor majd lehet hogy abba az 0,5%-ba fogsz tartozni aki nem ajánlja.
-
Peetry
senior tag
imho 600D túlárazott. Az egyetlen plusz az 550D-hez a kihajtható forgatható LCD. Nekem camcorderen van ilyen LCD, 2 év után megszakadt benne vmi kábel, pedig nem gagyi darabot vettem. Többet nem kérek a kihajtható lcdből. Annyi pluszt nem ad, ha nem 0 szögből nézed akkor a beépítetten is látod az élőképet, tehát fej fölül meg kicsavart helyzetekben az LCD-t igénylő esetek 99%-ban helyt áll. A mostani kompaktod kihajthatós? érzed a hiányát?
Azt a +30e-t én inkább obira költeném. Meg nézd meg szerintem a canon 15-85 IS USM-et. Én az általad említett helyett azt venném most ennyi pénzből.ui: mindezt nem túl sok tapasztalattal, de annál több utánaolvasással mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Windows 10
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest