- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasthomas
tag
Sziasztok!
100e Ft alatt szeretnék gépet venni, így szóba jöttek az ebben a kategóriában ismert jelenleg is kapható Nikon, Canon, Sony, és egy már kifutott termék, Olympusnak az E-520-as tükröse (Használtan 80e körül meg tudnám szerezni kevés expóval, tartozékaival, duplakittel, táskával és memóriakártyával)
Kicsit bizonytalan vagyok, mert olyan egetrengető különbség ugye nincsen köztük. Többnyire tájképeket fotózok (Makrót nem vagy roppant ritkán), így nagyon fontos nekem a képminőség, bár ugye még ebben sincsen oly számottevő differencia közöttük. ISO-t tekintve max 800-asat használok (Bár inkább 100-200 a leggyakoribb), így a zajosodás, illetve az ennél magasabb ISO-k beállítási lehetőségei nem játszanak olyan nagy szerepet nálam. Fogásilag nekem mindegyik okés, ezzel sem lenne gond. Későbbi bővítési lehetőségekben egyenlőre nem gondolkozom (obikra gondolok), de ez idővel biztosan megváltozna. Utóbbi az egyetlen hátrány ami picit visszatart az Olympus megvásárlásától.
Szerintetek jól járok az E-520-assal, vagy esetleg másra érdemes beruházni? (De ha közeleg belépő szintű tükrös(ök) megjelenése, akkor lehet várnom kellene..).
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.