- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz Space marine #9390 üzenetére
Az ultrazoomos obik kepminosege pocsek - mind altalanossagban, mind az altalad emlitett obira ertve is.
Portrera az EF 50mm f/1.8 obi "alkalmatlan" APS-C vazon, ugyanis maga az optika fullframe-es, igy APS-C -n 80mm -eskent viselkedne.
Ha 600D-re rakod le a voksod (par napja pont en is e felol kerdezoskodtem, olvass picit feljebb, meg biztos megtalalod) akkor semmikeppen se a 18-55 -os kit obit valaszd.
En Sigma 17-70 F2.8-4 (DC OS HSM Macro) obit valasztottam kezdo obnak, es sokan ajanljak is erre a szintre, es en is csak ajanlani tudom: szep eles kepet ad, extrem gyorsan fokuszal, csendes, elegge univerzalis (makro, tajkep, portre) es nagyon jo ar/ertek aranyu. Termeszetesen ennek is van kontraja: MF modban kicsi a fokusz gyuru szoge, igy nehez vele MF-ben makrozni, de nem lehetetlen, valamint 17mm-en f/2.8 -on durvan sotet a kep szele (igy ugy se fogod szinte sose hasznalni, kiveve amikor mar nagyon sotet van, de ugy meg fel se tunik).
Szukebb koltsegvetes eseten jo alternativa meg a valamivel olcsobb Canon EF-S 18-135mm (aruljak 600D-vel kitben is) illetve ha van keret akkor a valamivel dragabb Canon 15-85mm.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz Space marine #9397 üzenetére
Majd idővel összeütök egy normális bemutatógalériát, de addig is álljon néhány (sajonos utómunkát is tartalmazó) képgaléria itt: [link] Illetve egy nyers kép itt. A képek csak rövid ideig (még pár nap) érhetőek el csak.
Ja és szerintem az illető márkabuzi volt
-
Necc
addikt
válasz Space marine #9397 üzenetére
Nah izé... elfelejtettem a lényeget, a reklámot bebiggyeszteni: a képek sigma lencsével készültek
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest