- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnjohn
addikt
válasz
andris21 #7292 üzenetére
Semmi baja annak az obinak, sem a gépnek, nem érdekes, hogy mikori modell, mindkettőt használtam, és teljesen meg voltam vele elégedve. Masszív, erős váz, jó teljesítménnyel, jó objektív a kategóriáján belül, nem valószínű, hogy egyhamar "kinövöd".A következő kategóriához már sokkal több pénz kell. Én is csak más szempont miatt váltottam róla Canonra.
-
johnjohn
addikt
válasz
andris21 #7288 üzenetére
Egy tisztességes objektív a váz ára vagy a duplája még egyszer. Sajnos nem a váz a döntő, hanem az üveg, amit rácsavarsz. Vegyél egy NIKON D 90-et 18-105-ös obival, az sok mindenre elég egy jó darabig. Ha aztán kell kistele, a Tamron 55-200-as , bár lassú, de az árát maximálisan túlteljesíti. Az sem drága darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest