- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Szia, persze, megértelek, és ha megnézed, nem is neked ment ez a hozzászólás, hanem konkrétan rákérdeztek, hogy miért jobb a több objektív.
A D90-ben nem csak a videó jobb, hanem jobb érzékelőt is kapott, ami magas érzékenységeknél alacsonyabb zajszintet produkál. Az, hogy ez mennyit ér meg neked, csak te tudhatod.
280 körülből már rengeteg gépet lehet venni rengeteg objektívvariációval, szóval van választék bőven. Bár a jó, elérhető árú, közepesen nagy átfogású objektívek tényleg a Nikon kínálatában vannak.
Szerintem első DSLR-nek akár még egy D60 is megfelelhet, és 18-105 VR helyett akár egy 16-85 VR is beleférhet - ami egy kategóriával azért a 18-105 felett van - az objektív gyakran többet számít képminőség terén, mint a váz
-
t_a_m_a_s
addikt
Első DSLR-nek, meg úgy általában is mindegyik gép+obi páros teljesen jó, amiket pár hsz-el ezelőtt írtál (D80, D90), mert ezek már nem belépő szintű tükrösek, tehát valszeg jó ideig ki fognak szolgálni. A 18-105 meg jó kompromiszum, sokmindenre elég az átfogása. Mióta nekem megvan, csak akkor tekertem le a gépről, amikor kölcsönadtam kipróbálni egy barátomnak (igaz, csak a 18-55 vagy 55-200 kitet tudom a helyére csavarni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged