- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Ezt a M.M.-ban vetted akkor ugye? Nem látom az akciós újságjukban, bár én csak a neten tudtam megnézni, felénk nincs ilyen áruház. Nagyon jó ár. Én is gépvásárlás előtt állok.
Nézegettem a teszteket, bár eredetileg a 450D-t nézegettem, a tesztképeket nézegetve arra a következtetésre jutottam, hogy a 450D magas érzékenységen zajosabb, mint az 500D. Ilyen jó lett az új szenzor, illetve a képfeldolgozó rendszer? Az nem lepett meg, hogy az 1000D zajtalanabb, de "papírforma szerint" az 500D zajosabb kellene, hogy legyen a 15Mp-ével.
Ennyi pénzért és memóriakártyával együtt... azt hiszem elcsábulnék a konkurencia d3000-d5000 vonaltól.
Egy plusz fix 50-es obival is meglennék 180-ból, ennyi lesz is rá..... :
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged