- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
runner 125 #58251 üzenetére
annyiért van régebbi GFX is. (*már ha van eladó belőle)
-
vihartigris
őstag
válasz
Mit vársz a FF rendszertől amit az APSC-ben nem találsz?
-
m3ss
veterán
válasz
sony topicban kerdezoskodj inkabb. amugy sonynal a73, a7c, a7r3 is alternativa lehet.
-
pethob
aktív tag
válasz
runner 125 #38526 üzenetére
Több gond van a Fuji videóval szerintem (is):
1. Moiré, sajnos az x-trans színszűrőt nem tudták összegozni a codec-el. (Ezt x-trans III-on megoldották, tehát az X-PRO2 és X-T2 is kifogástalan.)
2. Követő fókusz gyenge. Többet nem írom le, mert kiátkoznak a Fuji fórumból és életem végéig Sony vázat kell használjak...Nem használhatatlan, de a minősége nincs arányban a gép általános minőségével. (Ezt is megoldották X-T2-n és elvileg az új (2.0) firmware-el X-PRO2-n is, bár a konfigurálási lehetőségeket végül nem kapta meg az X-PRO2, így nem lehet ugyan olyan jó, és a v1.02 firmware-el még ugyanaz volt a helyzet, mint az X-T1-en. A v2.00-át még nem próbáltam. Ezt a frissítést elvileg megkaphatja még az X-T1 is...
3. Nincs szenzor képstabilizátor. (Hála égnek, mert a fotó képminőségen rontana.) Emiatt fixeken nincs képstab.
4. A natív Fuji és Zeiss optikák zöme fly-by-wire fókuszos, ami nem könnyíti meg a kézi élesség állítást. (És mellesleg hangos, amit kezelni kell, ha hangot is venni akarsz.Persze házi használatra lehet videót csinálni vele. Nálunk ez pl. egy családi fotózásunk mellékterméke, ahol egyáltalán nem terveztem videót csinálni (látszik is a minőségen), de azért a távoli nagyik kedvéért végül összevágtam pár percet.
"Profi" felhasználókat zavarja az is, hogy nincs tömörítetlen HDMI kimenet külső rekorderhez, és nincs flat profile. (X-T2-ben van.)
A rendszer nagy előnye viszont, hogy a filmszimulációs módokat videóra is lehet alkalmazni, így ha ezek közül valami nagyon tetszik, akkor egy csomó utólagos color grading-et meg lehet spórolni.
Minden esetre Panasonic vagy Sony, sőt szerintem a Canon is jobb videóban.
-
MrChris
nagyúr
válasz
runner 125 #38526 üzenetére
Megnéztem azt a videót, hát ha jobb az a Fuji videóra akkor azt vegyél. Persze csak ha nem zavar az elképesztő moiré, a részletvesztés, blokkosodás, kép szétesés, kisebb dinamika, kevesebb részlet... Ebben a videóban nagyobb a Fuji-n a kontraszt, ilyet a Sonyn is beállíthatsz, a színeket is szaturáltabbra veheted (tesztelő ezt nem tette meg, pedig kicsit összehangolhatta volna az alap dolgokat). Persze fotóban kiváló a Fuji, talán a legjobb a croppos vázak között.
-
pethob
aktív tag
válasz
runner 125 #38465 üzenetére
Ha könnyebb, kisebb gépet keresel a Nikon után, a MILC összes előnyével és kiváló minőségben, akkor az X-T1-nél csak az X-T2 (esetleg X-PRO2) lehet jobb választás!
A Fuji optikák kiválóak, főleg a fix-ek, de a zoom-ok is hozzák a Nikon/Canon top minőséget. Főleg az a rendszer erőssége, hogy itt minden APS-C-re van optimalizálva, mert nincs FF vázuk, így ebbe tesznek minden tudást. Ennek megfelelően, sajnos drága, de a felár még elviselhető, cserébe van minőség.
Az objektív park már szinte minden igényt kielégít...
http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/xf_lens/roadmap/(Talán igazán jó macro hiányzik még, de már nem sokáig, meg ott a Zeiss Touit 50M, ami autófokuszos Fuji X-en...)
...bár sajnos nem minden 3rd party gyártó vette még célba a Fuji X-et. Így nincs Sigma meg Tamron. Van 3 még drágább bár kiváló Zeiss lencse, meg manuál Samyang/Rokinon, egy két kínai gyártó szintén manuálokkal. Meg persze lehet adapterezni...
A rendszer legnagyobb hiányossága eddig a jó (TTL, HSS, rádió vezérelt) vaku volt, ezt talán most novemberben végre megoldódik.
Szóval ajánlom. Én Canonról váltottam, megérte... (Nem azért mert a Canon rossz lenne...)
-
pethob
aktív tag
válasz
runner 125 #38461 üzenetére
A Fuji 18-55/F2.8-4 használt ára 75-90eFt között mozog, kit-ben általában egy 100-al drágább, mint a csupasz váz. Nehezen lövi be a használt piac ennek az objektívnek az árát, mert a minősége miatt ott lehetne a 200+ kategóriában, másrészt viszont mégiscsak ezt csomagolja kit obinak a Fuji. (Vö Canon kit obi 20-30 eFt használtan.)
Más Fuji objektíveknél azért nincs ekkora árkülönbség az új és használt között...
Egy új XT-1-et én is hirdetek, ha érdekel privátban keress meg!
-
wms
senior tag
válasz
runner 125 #38465 üzenetére
Szerintem meg leszel vele elégedve!
A nagy árkülönbség a bolt egyéni döntése, kijött a T2 és az elődöt beakciózták.Ha egy mód van rá ne hagyd ki, nagyon jó kis gép!
-
MrChris
nagyúr
válasz
Vices helyzetek szoktak kialakulni, Olympus kitobi annyiba kerül mint akcioban egy pl5-6 váz kitob pár gombért még a telezoomot is adták hozzá.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
a kitobi külön általában vicc áron megy, keress rá mennyi egy olympus 14-42 listaáron, vagy nikon/canon 18-55...
-
80hun
addikt
válasz
Gyorsan meg kell rendelni , nehogy vége legyen az akciónak.
Nyugodtan rendeld meg onnan.
Ha elírás úgyis szolnak.Lehet sima készletkisöprés van.
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #35343 üzenetére
ne érts félre, nem pikkelek a GX8-ra, de gondold végig: rendszert váltasz, tök más lesz sokminden. nem biztos, hogy egy csúcs géppel érdemes kezdeni. a GX8 nyilván jobb, masszívabb váz, valahol csak jelentkezik az a sok extra forint, de pl. a GX7 sem éppen rossz. vagy egy GH3, az kb. mint egy tank. tehát arra akarok kilyukadni, hogy lehet h olcsóbb géppel érdemes kezdeni a váltást, ill. obikba fektetni a pénzmagot.
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #35309 üzenetére
ez a 250-es ár igazából qrvajó, és én is meginogtam
kapsz egy egész jó szenzort, 4k videót, sok kezelőszervet, sok okos fícsört, és mellé egy nagyon jó obit.
hátrány a GX8-hoz képest az egyel régebbi szenzor (a D80-t röhögve lenyomja ez is) és a váz stabilizátor hiánya. ennek sztem kb. 0 jelentősége van a stabilizátorral rendelkező obiknál, a stabi nélkülieknél persze hiányozni fog. ugyanakkor mennyi is a GX8 a 14-140-nel? közel 200k-val több.
a szenzor bár több mpixel, de összességében egy kicsit jobb a G7-nél, magas iso-n is.
a cameralabs.com nagyon jó tesztet írt mindkét gépről, azt ajánlom. -
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #35276 üzenetére
a GX8 sztem enyhén túl van árazva, ha a jó fogás fontos, találsz azért olcsóbban is tükör nélküli vázat. a Pana G7 a 14-140-nel kitben sztem nagyon jó áron van és sztem nem lehet rosszabb a fogása: [link]
-
bigsee
addikt
válasz
runner 125 #35270 üzenetére
Én pont fordítva éreztem: Oly E-410 után a Nikon D5100 böszme nagy volt, inkább "lejjebb" mentem egy Oly E-M10 mkII-re. Nekem bejött a "mobiltelefonméret"! Dehát kinek milyen az igényei, ugye...
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ha MM-ben nézted nem csoda, ott még Bp-n is siralmas néha a felhozatal. Még mindig a DSLR-t tolják, mint az atom.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elvileg jónak számít de én sem próbáltam még, viszonylag új gép. G7 nem játszik? Elvileg kissé műanyagos, de cserébe olcsóbb.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
runner 125 #35270 üzenetére
Nem minden milc pici, lásd: panasonic g5, g6, g7, gx8, gh2, gh3, gh4, olympus e-m1, fujifilm x-t1, x-pro2, ezek közül a panák nagyrészt videóban is kiválóak.
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #35192 üzenetére
azt várom, hogy csökkenjen az ára
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #35132 üzenetére
az A7-el az a baj, hogy az obik meglehetősen drágák - mint minden full frame objektív.
továbbá, szerintem az a FF érzékelő már azért kezd kicsit öregedni, érdekes lesz majd összevetni a remélhetőleg csúcs A6300-zal.
persze a FF által kínált mélységélességet semmilyen modern szenzor nem helyettesíti.
az A7 videója, ha a kép minőségét nézzük, nem túl acélos, az A6000 mondjuk iso3200ig bezárólag nem gyengébb nála, hanem inkább jobb.
az A6300 pedig 400k-n nyit, váz only.szvsz az A7-nek akkor van leginkáb értelme, ha manuális obikat akarsz rátenni és örülsz neki, hogy az 50mm-es obid tényleg 50mm lesz. minden másra, a te költségkeretedből kiindulva, ott az aps-c...
-
törölt tag
válasz
"Ha a keretet picit megtoldjuk, pl. a Sony Alpha 7 milyen vétel? Ez nettó 267k, ami még egy kitobival kezdésnek belefér, és itt már kapok egy full frame érzékelőt."
Csakhogy egy kitobival nem használod ki a FF előnyeit, ahhoz fényerősebb objektívek kellenek. A FF Sony MILC objektívek kitűnőek, de drágábbak, mint az APS-C képmérethez készülők. Többen LA-EA4 adapterrel a tükrös Sonykhoz készült objektíveket használnak, ebben az esetben gyors az autófokusz is és jóval olcsóbbak az objektívek. Mások autofókuszos Minolta objektíveket, esetleg manuálisokat tesznek fel, ami nagyon költségtakarékos, de a natív objektívekhez képest kényelmetlen és egyes helyzetekben (pl. mozgás követéséhez) alkalmatlan megoldást jelent. Én maradtam a Sony APS-C vonalon, amivel minden szempontból elégedett vagyok.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Egy kitobival elég hurka lesz. Nézd meg az objektív kínálatot és inkább az alapján dönts. Mit fogsz később rátekerni? Lehet soha nem adsz majd ki annyi pénzt (1-2000$) egy objektívre és örökké a kit lesz rajta. Ez a váz az első FF Sony milc, elég hamar váltották, gondolom nem véletlenül. Ha nem lesz igazán pénz a későbbiekben sokkal inkább az A6300 és ahhoz venném a két fixet.
-
80hun
addikt
válasz
A sony A7 sorozatnál is készülj fel a drága objektívekre.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #35067 üzenetére
Javaslok egy Sony A6000 dupla kitet (16-50 + 55-210), ez újan 260-ba kerül, használtan 190-be. Hozzá egy 50-es portréobi újan 75-ért, használtan 60-ért és akkor még marad pénzed jó minőségű Sigma fixre (19 és 30mm-esek), ezek újan 51 ezerbe, használtan 35-be kerülnek. Vakuból Yongnuo YN-560 IV-et, ami manuális, de jó, mindössze 30 ezerért.
-
pandur99
aktív tag
válasz
runner 125 #35081 üzenetére
Az opcionális kereső (nekem van egy PL5-höz) valóban jó, ámde az eredetileg is keresős gépek igazából nem annyival drágábbak használtan, hogy érdemes lenne erre indulni. Ha videózni akarsz, Panasonicot keress, ha nem, vagy csak magadnak, emlékképpen, akkor az Olympus a nyerő. A Fuji talán jobb minőséget ad a nagyobb érzékelő miatt, de jóval drágább, és ha nem eladásra fotózol, szerintem nem éri meg, hacsak nem fölösen vastag a bukszád. Az Olympus egyébként nagyon régi fotós szereplő. E-M5-öst kicsivel 100e fölött már kapsz, és a D80 után szerintem nem sok hiányérzeted lenne.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
OFFba rakom mert kibickedem.
Amit en tapasztalatlanul latok MILC teren forum olvasassal:
Olympus:
+:
jo szinek, nagyon jo es jo ar ertek aranyu obi ellatottsag, váz stabi, jó ár érték arányú vázak, kompatibilis a pana obikkal, jpeg motor nagyon jo; relativ jo alap obik
-:
gyenge video, relativ kis felbontasu vaz, gyenge koveto fokuszPana:
+:
jo videos kepessegek, jo ar ertek aranyu obi ellatottsag, oly obikkal kompatibilis
-:
kozepes jpeg motor, relativ kis felbontasSony:
+:
fokusz szempontjabol a gyors mozgasok lekovetesere sokkal alkalmasabb az mft-knel (oly, pana), nagy felbontas
-:
dragabb a fenti rendszereknelFuji:
+:
legszebb szinek, jo obik
-:
brutal draga -
jjeahh
nagyúr
válasz
Canonnak ott az eos m szériája, de évekkel lemaradva követik a többieket, igazi csúcsgépjük sincs és az obipark szegényes, Nikonnak ott az 1-es sorozat, ezek nem rossz gépek, de csak egy szűk rétegnek valók, a Pentax meg anno teljesen rossz irányba indult el, gyakorlatilag kis szenzoros kompaktokat csinált cserélhető obival, ennek persze bukta lett a vége... Milc fronton inkább a pana-fuji-oly-sony az uralkodóak, ha meg dslr akkor canikontax
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Mert kényszerből, félszívvel csinálják. Alapvetően nem érdekeltek abban, hogy a DSLR piacukat kannibalizálják, viszont teljesen nem is akarnak kimaradni ebből a szegmensből, hátha esetleg a piac erőteljesebben fordul ebbe az irányba (amit sokan várnak egy ideje, de még nem következett be). Komoly erőforrásokat és marketinget nem tesznek mögé.
Emiatt inkább az általad írt 3 gyártó + Fuji cuccai körül érdemes nézelődni.
Amúgy én is D80-ról váltottam, mégpedig egy Olympus E-M10II-re, amit egyáltalán nem is bántam meg.
-
pandur99
aktív tag
válasz
runner 125 #35067 üzenetére
Én is D80-ról +18-200 VR váltottam, most Olympus E-M5-öm van. Használtanez + 14-150 II, 45/1,8 + egy vaku belefér a keretedbe és meg leszel vele elégedve. Könnyű, időjárásálló és a minőségre sem lehet panasz.
-
Andrew31
senior tag
válasz
runner 125 #16198 üzenetére
Érthető, sajnos az időből mindig, mindenkinek kevés van :s
-
Andrew31
senior tag
válasz
runner 125 #16196 üzenetére
Nem vagy egy hirtelen kezű!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
runner 125 #16175 üzenetére
"A D80-nak egyébként most mi a jogos utódja? D7100-ra tippelnék első körben, legalábbis a dupla tárcsa - segédkijelző kombót onnantól láttam."
A D80-nak a D90 az utódja, de itt lett elvágva ez a vérvonal és nincs folytatás azóta sem. A D60 volt a teljesen belépő váz, ennek a helyére jött a D3000, míg a D90 már egy kicsit haladóbb gép volt, de ez alá jött tudásban a D5000, ami semmilyen szempontból sem tekinthető a D90 szellemi örökségének. A D7000 már egy magasabb kategóriát képvisel (valahol a D300s szintje körül, de nem teljesen tekinthető utódnak), így az meg már magasabb polcra került a D90-nél. Szóval tényleg nincs folytatás. Mellesleg a D90 még mindig forgalomban van sok kereskedőnél.
"Egyébként említed h a 600D és pl. a D3200 szenzora más, utóbbié jobb. A nagyobb mp nem eredményez nagyobb zajt az elvileg fizikailag megegyező érzékelő miatt?"
Nem egyezik meg a szenzor. Mindkettő APS-C (illetve a Nikon DX-nek hívja a formátumot, de csak minimálisan tér el), de itt ki is fújt. A Nikon sokkal jobban teljesít dinamikában (tényleg sokkal, szemmel látható), de magas érzékenységen már annak is elfogy az ereje. A nagyobb pixelszám nem jelent kényszerűen rosszabb jel/zaj arányt, mert fejlődik mögötte a technika is. A 600D-ben lévő szenzor még mindig egy 7 éves konstrukcióra épül, míg a D3200 szenzora egy viszonylag friss darab a Sony laborjából. Sőt ha már itt tartunk, akkor ha a 24 megapixelt leméretezed 16 megapixelre (hogy egálban legyenek), akkor a jelenlévő képzaj tovább redukálódik. Fotóra egyszerűen több potenciál van a Nikon szenzorában, pusztán azért mert jóval modernebb és fejlettebb.
"Az EOS 650D-n ahogy látom már egy tárcsa sincs. H állítasz rekeszt és záridőt, ha a keresőt használva akarsz fényképezni?"
A 600D és a 650D fizikai gombjai szinte teljesen megegyeznek. A 650D-n is van tárcsa, ugyan ott az exponálógomb mögött. Csak éppen kiegészül egy jól megtervezett érintőképernyővel. Most képzeld el azt, hogy a képernyőn látod az aktuális expozíciós értékeket (rekesz, záridő, ISO), csak ráböksz kézzel és a tárcsával betekered a neked tetsző értékre, vagy rajta tartod a kijelzőn az ujjad és úgy húzod. Esetleg megnyomod a fizikai ISO gombot, a képernyőn megjelennek az értékek, te nem tekered oda a tárcsával, csak ráböksz az értékre. Átjárható oda-vissza a két kezelési mód.
-
HollyBoni
veterán
válasz
runner 125 #16175 üzenetére
Expó gomb mögött van!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
runner 125 #16157 üzenetére
Kérdéssel válaszolnék:
- Mik az elvárások a géppel szemben? Jó kezelhetőség, képminőség, kiegészítők?
- Mire szeretné használni? Inkább fotó vagy inkább videó lenne túlsúlyban?
- Mennyire fontos a kis méret és kompaktság?Ha a videó fontos, akkor jó lehet a Canon 600D egy Magic Lantern firmware mellett. Ha inkább a fotó fontos, akkor a Nikon D3200 egy jól sikerült váz, bár nincs messze tőle a D5100 sem (kihajtható kijelző, néhány plusz funkció, magasabb bitráta RAW mellett), vagy a Pentax K-500 sem. A K-500 már dupla tárcsás, jól kezelhető gép, abban is kiváló Sony szenzor van mint a Nikonokban, képminőségben hasonlót lehet elvárni tőle. Ha meg fontos a kompaktság, akkor nem biztos, hogy a NEX-3N lesz a legjobb vétel MILC fronton, eléggé fapados, de persze képminőségben jó. Én a Micro4/3 rendszer körül is megnézném a lehetőségeket, sajnos Sony NEX rendszerben még nincs olyan sok objektív.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #16157 üzenetére
*600D
-
máyköl
veterán
válasz
runner 125 #5586 üzenetére
Majd írd meg melyik mellett döntött.Üdv!
-
máyköl
veterán
válasz
runner 125 #5582 üzenetére
Abból egy új EOS 1000D + egy használt kitobi kijönne.
De szerintem inkább egy új oly, duplakitben.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
runner 125 #5582 üzenetére
Ez a "mennyit megy el" kérdés számomra értelmezhetetlen. Ha felteszed repülőre, akár innen Ausztráliáig is elmegy. Ha csak dobod, akkor erősen függ attól, hogy milyen jó voltál gimiben kislabdadobásból. Magától viszont nem tud menni, nagyon buta szerkezet
/Igen, tudom, arról van szó, hogy hány expót bír, de semmivel sem jobban megválaszolható kérdés. Annyi bizonyos, hogy a camera shutter life database-n még nem írtak egyetlen hibás zárszerkezetről sem: [link] BTW, attól, hogy egy gépre rá van írva, hogy 100 ezer expóra tervezett, még meghalhat 8 ezer expónál, meg 25 ezernél is, persze elmehet 300 ezret is, amire meg nincs ráírva ez, nos, az meghalhat 8 ezer expónál, meg 25 ezernél is, de elmehet 300 ezerig is. Ha egy gépnél sokan jelezték, hogy hamar el szokott halálozni egy zár, nos annál a te példányod meghalhat 8 ezernél, 25 ezernél, meg elmehet 300-ig is, ellenben, ha egy gépről rengetegen írták, hogy agyonverhetetlen a zára... hopp, akkor is ugyanez van. Ezek egyedi események, egyedi dolgok, lehet nagy általánosságban beszélni, meg statisztikákat nézni és valószínűségeket becsülgetni, de soha senki nem fogja tudni megmondani, hogy a tiéd bizonyosan elmegy e x határig, vagy y előtt meghal-e. Ez a dolog ráadásul az utóbbi időkben, totál indokolatlanul az érdeklődés középpontjába került, és nekem, bevallom, kicsit hullik a hajam tőle./
Ha a Nikon belépőszint kiejtve, akkor maradt az E-520, nincs több választási lehetőség. Duplakitben elég best buy, na meg, mivel mást újonnan úgysem tud venni az adott árhatár mellett, még inkább best buy lesz
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
runner 125 #5579 üzenetére
100k mekkora tartományában? 100k-ért, ha nem tévedek összesen egyetlen gép kapható, az Olympus E-520 a 14-42-es kitobival - ami abszolút bevállalható mondjuk. 120k-ig ez kibővül a Nikon D60-al, már ha még lehet találni - épp ma láttam száztizenvalamennyiért kitobival a Duna plázai Saturnban. Ekörül az ár körül van az E-520 duplakit is. Más, újonnan ennyi pénzből nem nagyon fog kijönni.
-
máyköl
veterán
válasz
runner 125 #5579 üzenetére
Ennyiért nagyon kevés, új DSLR van! Az oly E-520 viszont kifér belőle: [link]
Esetleg Nikon D3000-113k
Oly E-420 duplakit 14-42+40-150mm-115k
Sony A230l kit-120k
Canon EOS 1000D kit-129k(Edigital
) Az Oly gépek a legolcsóbbak újonnan, 100k-ból csak az E-520 kit fér ki.
Neked kell?
Máyköl
mod: Szten, megelőztelek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) -Újszerű-
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged