- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez a kamera akkor is vesz, amikor a kocsi parkol
- Huawei P30 Lite - éles a kontraszt
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Ren Hoek #6666 üzenetére
Helló,
Ha Canont választottad, akkor hajrá! Olymindegy. Az üvegek vásárlása úgyis kiegyenlíti egy esetleges másik rendszer vásárlásának különbözetét.
Én arra az eredményre jutottam, hogy hogy nagylátóban keveset használom. Először egy Tami 18-250-ben gondolkodtam (120eFt), de ahogy vizsgálom az eddig ellőt képeimet megállapítottam, hogy a kit 55ön (ekv:82) használom a gépet - ezt a perspektívát használom gyakran. Így arra jutottam, hogy inkább egy 55-300as obit szerzek be.... ami nem utolsó sorban csak 80eFt.
Mind1 mit veszel az alsó szegmensben. Ha szeretsz fotózni, úgyis végigmész egy folyamaton az igényeidnek és a pénzes bukszádnak függvényedben....... Szóval hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest