- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz Ren Hoek #6666 üzenetére
Helló,
Ha Canont választottad, akkor hajrá! Olymindegy. Az üvegek vásárlása úgyis kiegyenlíti egy esetleges másik rendszer vásárlásának különbözetét.
Én arra az eredményre jutottam, hogy hogy nagylátóban keveset használom. Először egy Tami 18-250-ben gondolkodtam (120eFt), de ahogy vizsgálom az eddig ellőt képeimet megállapítottam, hogy a kit 55ön (ekv:82) használom a gépet - ezt a perspektívát használom gyakran. Így arra jutottam, hogy inkább egy 55-300as obit szerzek be.... ami nem utolsó sorban csak 80eFt.
Mind1 mit veszel az alsó szegmensben. Ha szeretsz fotózni, úgyis végigmész egy folyamaton az igényeidnek és a pénzes bukszádnak függvényedben....... Szóval hajráhttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Politikai mémek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...