- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Ren Hoek #6666 üzenetére
Helló,
Ha Canont választottad, akkor hajrá! Olymindegy. Az üvegek vásárlása úgyis kiegyenlíti egy esetleges másik rendszer vásárlásának különbözetét.
Én arra az eredményre jutottam, hogy hogy nagylátóban keveset használom. Először egy Tami 18-250-ben gondolkodtam (120eFt), de ahogy vizsgálom az eddig ellőt képeimet megállapítottam, hogy a kit 55ön (ekv:82) használom a gépet - ezt a perspektívát használom gyakran. Így arra jutottam, hogy inkább egy 55-300as obit szerzek be.... ami nem utolsó sorban csak 80eFt.
Mind1 mit veszel az alsó szegmensben. Ha szeretsz fotózni, úgyis végigmész egy folyamaton az igényeidnek és a pénzes bukszádnak függvényedben....... Szóval hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest