Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Vismajor01 #38237 üzenetére
Szerintem árban jó vétel volt ~140ezerft-ért. Nepperkedni nem lehet vele. Fotózás tanulásához jó lesz. 75-300 majd szépen polcra kerül a két konverter lencsével együtt
Amiért fanyalognak a kollégák az azért van, mert matuzsálemnek számít a belseje a Canon lehúzós üzletpolitikája miatt. Legalább kétszer annyi ideig tartja piacon ugyan azt az érzékelőt, míg ezt a szenzortechnológiai szintet a többi már évekkel ezelőtt elhagyta. Nekem három éve volt egy ilyen kittem, már akkor is középszerű volt, kicsit már kifutó. Aztán döbbenet, hogy még mindig árulják ugyan annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Quadro FX 570 eladó
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest