-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz
Tin_Shield #26961 üzenetére
Köszönöm!
jjeahh: részbe igen de most DSLR gépet is mezek hatha
Kozbe olvasgattam es van aki a tukorrefkexes miatt dicséri ,h jobb kép minőséget kapunk pont azert
Van aki azt mondja semmi köze hozza csak az obi-tol függ leginkabbAz ,h kicsi vagy nagy a gép nekem mindegy végülis nem ez fog nagyon dönteni
De az erdekes ,h ha most van egy adott gépem es magamnak megfelelő jo képet lövök vele akkor ugyan azzal xy év múlva mar vagy ugyan ugy megfelel vagy annyit javítanak a gépeken obikon ,hogy ha a minőség számít akkor ugy is vált az ember? 😊😞
Ha DSLR szeretnek akkor mondjuk melyik ajánlott?
S pro/kontra ?
Nagyság súly
Obik ára dsrl drágább de ez nem minden esetbe azert
Más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged