-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
Jaa, a gyárira akarod rákendácsolni?
Az annyira pici borda, hogy a venti fele nem is azt fogja fújni (mondjuk vrm nem jót tehet), de lehet, hogy a levegő nagyja meg egyáltalán nem éri majd, mert maga a venti közepe (motorja) is nagy...
tehát ennek sztem semmi értelme, aszittem vmi toronyra akarsz tenni nagyobbat (aminek talán több, de szintén nem sok értelme van sztem).illetve sztem a gyárinak csak azért van egyáltalán vmi teljesítménye mert 6k val forog...egy gagyibb torony meg max 2k körül.
-
Potzee
addikt
Én nem vagyok az ilyesféle gányolásoknak a híve, de lehetséges...csak a 120 mm-es venti mögött ugyanaz a kisebb borda marad.Persze ebben az esetben is halkabb lesz a 120 mm-es venti, mint egy 92-es, de úgy fog kinézni, mint patkányon a hátizsák...
olcsóbb hűtő + 120-mmes venti = kb. Raijintek Themis -
Potzee
addikt
A jelenlegi legolcsóbb 120 mm-es ventivel szerelt cooler: Raijintek Themis
AMD foglalatra is felszerelhető 4 irányba fordítva, jó alsó ill. felső tápos házba is, elfér a magas hűtőbordás ramok mellett is.
Ha nem fér be a házba akkor egy Xigmatek Loki II vagy egy Raijintek Aidos, ami ár/értékben a legjobb.
Az EKL Cold Tower Merlin Edition 3.5k-ért már nem kaphatóalsó tápos házba ennyiért hónapokig a bestbuy volt.
-
and1ao
őstag
EKL Cold Tower. ugyanazt tudja mint a CM semmivel sem többet vagy kevesebbet csak nem univerzális így csak AMD-re megy fel.Ha nincs nagy terhelés, akkor lekell szabályozni és nem lesz gond a hangjával.
(#55243) Pancsermeste.: Hyper 212 Evo-t hol kapsz 6k HUF-ért? Főleg venitcserével.
-
Pancsermeste
őstag
Az első linken szerintem inkább egy Hyper 212 evo van egyedi ventivel szerelve. - ami nagyszerű lenne ezen az áron.
A hyper-103 az csak 3 hőcsővel rendelkezik. -
and1ao
őstag
Milyen procira kellene mert ha AMD-re akkor ott a Cold Tower, ami még ennyibe sem kerül, és ugyanazt tudja,
Ha Intelre akkor meg Sella vagy Loki.
Jó márka a CM jól elvan látva hype-al.
Garit én sosem éreztem egy egetrengető dolognak bordánál, gyakorlatilag kettő hibalehetőség van az hogy a heatpipe lyukas, amit új terméknél én még nem láttam, vagy a venti kezd el korcs hangokat adni, amit meg miaz istennek cserélnél le egy ugyanolyan ventire.
92mm ventik egyike sem az az igazán halk darab. -
Maotun
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest