- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
becksim #21555 üzenetére
Igaz, hogy nagyobb teljesítmény, de +10.000Ft. 40 a max, amit rá tudok szánni (proci, tápos hűtő, alaplap), feltéve, ha sikerül megválnom a GCLF2-től. Ráadásnak nem bízok az Intel videovezérlőjében -- gondolom a flash/firefox dx10.1 gyorsítás nem akadály neki, de pölö a BluRay3d kompatibilitás (ha majd gyünnek má végre az effélék) hogy megy neki? Hirtelen nem leltem, de gondolom LGA 1156-es lapból is van DDR2es... ha nincs akkor megintcsak több kiadás, mert DDR2 ramom van -- szerintem inkább jó lesz nekem az AMD
Vagy azt nem lehet jól hűteni, megint fűtősek lettek az AMD-k?...
Olyan gép kéne, ami alacsonyabb terhelés mellett elég halk, ha valamit le szeretnék tölteni vagy hasonlók, akkor lehessen hagyni dolgozni éjjel -- esetleg rá lehessen venni (valami gyorsgombbal, vagy nemtom), hogy adott terheléstől ne pergesse magát feljebb (ha esetleg a windóznak valami sürgős dolga támadna, merugye szokott...), hogy ne kelljen zúgjon a venti rajta. Az előző sempronos gép úgy zúgott, hogy nem lehetett hagyni éjjelre, a játszós 4magvast pláne nem lehet, meg a GCLF2-t se a gyári ventijével. Most egy régi prociventi van rajta, de olyan 3-400-ra csökkentett fordulattal. 40-42˘C-ra hűti (ami sztem nem olyan sok), a tápban van egy 800as sflex, és így relatíve halk... az 5400as winyó adja a hang java részét.
Jah, vízhűtéstől kíméljetek
-
Źşë'
addikt
válasz
becksim #21262 üzenetére
nekem is az tetszik
dizájnos, főleg valami jó kis led megvilágítással! egy hátránya van, ha megdöglik a venti benne elég nehéz olyat bele szerezni, vagyis lehetetlen
-
Źşë'
addikt
válasz
becksim #21260 üzenetére
sztem addig várd meg h1mpi tesztjét, ezen a héten elvileg megkapja és le tudja tesztelni, én is kíváncsian várom
addig is lehet mazsolázni a giganikus Thermalright hűtők között
-
Henk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest