-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Szabi790612 #4348 üzenetére
Igazából még én se döntöttem venti mellett, de az S-FLEX-ről elég jókat hallottam eddig (mondjuk ez nem készpénz). SZERINTEM ha igazán jót akarsz, akkor gy bitang Noctua jó döntés lehet. Kár, hogy nem egy mutatós darab...Nyugdíjas bazárjában elég sok venti van, tudsz rendelni, és esetleg tanácsot is tudsz kérni Nyugdíjastól...(aprók/hűtés/ventillátorok/Nagy ventillátor bazár)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Szabi790612 #4344 üzenetére
A dupla ventit szerintem felejtheted. Tegnap meg ma (én is hűtőteszeteket olvasgattam, kb 50-et...
) elolvasott tesztek alapján ahogy nézem a második venti szánalmasan keveset tesz hozzá a teljesítményhez, hűtőtől és ventitől függően általában 1-3 fokot sikerült nyerni vele. Szóval ami 1 ventivel nem elég, az nagyon kettővel se lesz. De szerintem azért én is ki fogom próbálni a Ultra-120-at kettővel, csak a próba kedvéért is...nem tudom. Ha hűtő, akkor Thermalright, Cooler Master, Coolink, Scythe, Noctua, Xigmatek. De ez én vagyok...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Szabi790612 #4339 üzenetére
Kukkantsd meg ezt!
Viszonylag friss lista. Mondjuk ezeknek a hűtőknek a teljesítménye nagyban függ a ráakasztott ventiktől. (Pl. nem értem, hogy a listában hogy lehet jobb a sima Thermalright 120, mint az Extreme
...de elolvashatod a tesztet is...)
Én még mindig a víz mellett állok.
-
nike_
addikt
válasz
Szabi790612 #4339 üzenetére
QX9650-nek már kijár legalább egy Scythe Zipang, vagy nagyon minimum egy Silent Knight II... Mással nem nagyon boldogul.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Szabi790612 #4334 üzenetére
Egy QX9650-et léggel akarsz hűteni?
Ha már lég, akkor minimum egy Thermalright Ultra 120 Extreme. De én arra vizet raknék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest