- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
DasBoot #5607 üzenetére
Eléggé kényelmetlen "megkeresni, kiválasztani" a hálózatot, kiválasztani a mappát, elindítani. beletekerni sem lehet normálisan.
LOL Hát nem tudom, nekem a H6500-asomon nem kell "keresgélni meg kiválasztani" a hálózatot. Azt egyszer beállítottam az elején, azóta ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik.
DLNA szerverek alapból tudnak úgy mappákat strukturálni, ahogy akarod. Nem kell kismillió mappán keresztül átverekedned magad, hogy eljuss a kívánt helyig. Mezzmoban pl. egy-egy fájlt is hozzá lehet adni a szerver "gyökeréhez". Nálam simán lehet tekergetni oda-vissza, de talán formátumfüggő is.
Azt nem szokta szeretni, ha megállítom és onnan próbálom vissza- vagy előretekerni, mert azt léptetésnek veszi és olyankor nem tud rendesen visszatérni a videóhoz, ezért egyszerűen kilép a lejátszásból. De ezt könnyű orvosolni, mert nem pause-ból kell csavarni, hanem nyomok egy playt és úgy csavarom vissza, akkor nem történik ilyesmi.
ha megakad,
Ja hát nálam nem akad meg, biztos az 5 GHz-es wifi a kulcsa.
Nálam meg egyszerűen a helyhiány generálja az írást. Ha elfogy a hely, kampányszerű BD írogatásba kezdek, ami sok esetben napokig tart. Aztán évekig szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest