- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Semmivel sem rosszabb ez:
BH16NS55
Csak itt senki nem használja kb. khmm.. rajtam kívül és miután az ide írogatók többségének nincs is tapasztalata erről inkább csak megszokásból ajánlgatják a Pioneert saját tapasztalataikra alapozva.
De attól még, hogy egy termékről nincsenek vélemények a neten vagy kevés, még nem jelenti, hogy szar is.
Csak pozitív vélemény van róla. Ami negatív az magára a vásárlásra és az eladóra vonatkozik. Az ilyeneket különben nem is értem. Miért nem magát a boltot kritizálja, miért a terméklapon ír boltkritikát? LOL
[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
-
veterán
Sziasztok,
M-Disc írására is alkalmas, belső 5,25" Blu-ray írót keresek. Hát, nem túl nagy a választék, ÁK szerint 3 modell van, 2 gyártótól. [link]
Melyiket érdemes venni? Ha kicsivel drágább is az Asus, inkább azt veszem, ha azt mondjátok, hogy tartósabb a szerkezete.
Nagy méretű lemezeket (100 gb) szeretnék vele írni.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
belinho
senior tag
válasz Csabi1984 #5788 üzenetére
Akkor csak a lemez volt a hibás, ahogy azt sejtettük.
Picit utánaolvasgatva azóta rengeteg amúgy a panasz a Mediarange 50GB-os lemezekre több fórumban is, főleg ezek az ál Verbatim mid-es VERBATMf mid kódos lemezekre, amik rétegváltásnál dobálják a hibát.
Elméletileg ezek CMC MAG D16 mid-es lemezek, csak aztán VERBATIMf kódot kaptak. -
rpmuller
csendes tag
Wrong!
Mitsubishi Kagaku Media lemezem is van, es CMC mid-es.Szerintem ahogy masok is irtak, lehet h a CMC gyartott kozepes minosegu disc-et, de nem jelentenem ki egyenesen hogy ami CMC mid-es, az mind az.
A CMC mid szerintem csak annyit takar, hogy a CMC magnetics gyartotta, de azert jo sok evig gyartottak nagy markaknak, es eltero minosegben es szinben.
(A szint azert irom, mert az en MKM (CMC) lemezeim szine, pont olyan mint a Verbatim-nak az BD-R Mdisc szine. De van pl CMC-m olyan ami sotet.[ Szerkesztve ]
-
rpmuller
csendes tag
De jó olvasgatni ezt a topikot is
Én nem rég kezdtem el optikai archiválással foglalkozni. Persz ennek több oka is van...
3-2-1 szabaly, nas, hdd hegyek, offsite backup, minden is van, de valamiért kimaradt nekem a BD-R optikara mentés. Annó nekem drága volt, most meg a retro feeling miatt is tetszik.Örülök hogy vannak még elvetemültek és aktív a téma
-
Beni2360
félisten
válasz Csabi1984 #5790 üzenetére
Igen egy jo lemez olcsositott (100 ft/db volt) valtozata. Egy par db-t megirt azután utana a többi kuka. De ez 4 evve volt.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Csabi1984 #5788 üzenetére
Kb 4 evvel ezelőtt nekem voltak ilyen gondjaim 1% rontott az alig hadznalt 209 iróm le is alltam az irassal. Azota is itt vannak a lemezek a szekrenyben. Egy nonama 25-s lemez csomag volt de nálam is az újra irhatot megirta. Lemez hiba lehetett de azota sem tettem be egy verbat megirni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Kb 1,5 hete írtam a Mediarange BD50 írási hibáról.
Vettem egy Verbatim BD50 Újraírható lemezt szintén a MID nem ismerhető fel de hibátlanul végigment az írás tehát nem Blurayíró hibám vanEzúton elköszönök a Mediarange BD50 lemezektől
-
Joshi
titán
válasz MasterMark #5786 üzenetére
Igazad van, sorry.
-
Joshi
titán
BD-ből is tudja az M-Disket. Viszont az M-Disk egyértelműen attól jobb és tartósabb, mert más adathordozó réteget használnak (ettől drágább). Nekem van két BD-R XL 100GB-os lemezem, amiből az egyik M-Disk, de a MID-jük ugyan az.
Egyébként a Sony 128GB-os négy rétegű lemez is átlátszó, pedig az nem M-Disk.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Ha már író topic, ez az ominózus LG BH16NS55 állítólag tud háromrétegűt meg négyrétegűt is írni. Meg M-discet is. Arról mondjuk nem szól a fáma, hogy vajon M-disc alatt milyen lemeztípust értenek, mert lehet csak azért írták rá, mert tud M-disc DVD-t, de blurayt meg nem.
-
Joshi
titán
A gyenge minőségű lemezeknél az adat tartósság is rizikó faktor. Léteznek teszt képes írók/olvasók mint pl Lite-On/Samsung ami így eszembe jut. Az a gond, hogy nagyon leült az optikai adattárolás mint olyan. Nem véletlen, hogy akinek fontos az archiválás, azok M-Disk meghajtót és lemezt vesznek.
-
belinho
senior tag
Nem minőségjelző, csak gondolom ott is van valami jogszabály, hogy rá kell írni hogy made in...mivel európába és máshova is exportálják stb...
Az eredeti Verbatim mides lemez azt jelenti, hogy ez még az eredeti CMC-s felvásárlás előtti Mitsubishi féle Verbatim minőségben, szabvány, tervezés szerint készül, MKM middel.
Aztán a CMC mivel megvette a Verbatim lemezes részét így Verbatim név alatt is árulja a saját gyengébb minőségű lemezeit CMC-s middel.
Gondolom van valami megállapodás, a 2 válallat között, hogy a Misubishi is gyárthat lemezt Verbatim név alatt. Bár ilyenkor mindig rá van írva, hogy Verbatim by Mitsubishi Chemical Media. Na ez az ami eredeti Japán, és még jobb is minőségben, mint a CMC által gyártott eredeti mid-es Verbatim.
Kicsit kusza a dolog, de remélem mindenki számára érthető. -
Joshi
titán
Egyik érvedet se értem igazán. Ha rendelek valamit, az valamikor megérkezik. Az ebayes rendelések 1-2 hét szokott lenni max. Szerintem ez teljesen vállalható. Áfát minden esetben fizetsz, hazai ugye 27%. Ha külföldről rendelsz, akkor meg csak a két ország különbözetét fizeted ha van. Mivel az egész világon Magyarországon a legmagasabb az áfa, ezért nyilván fizeted a különbözetet. Ha itthon akarsz venni egy japán Verba MID-es lemezt, akkor az 25GB-os lemez esetén ~1000Ft/lemez. Ennél azért olcsóbban meg tudod venni még japánból is.
Én levezettem a dolgokat, ha neked ez járhatatlan út, akkor a te barátod a ratyi CMC lemezek.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Ennél: 43742 mi az hogy eredeti MID-es? Mert létezik Verbatim 25GB-os lemezből is Verbatim mides lemez (konkrét midjét most nem tudom). CMC az nem Verbatim mides, csak a Verbatim is árul CMC mides lemezt.
Taiwan = Kína.
Ha valóban minőségi lemezt akar valaki, akkor Mitsubishi Chemical Media (Mitsubishi Kagaku Media) lemezt kell keresnie.
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Az olcsóbb változathoz írt szöveg nagyon tetszik
A drágábbnál nincs ilyen szöveg"Blu-Ray egyszer írható lemez, 1 rétegü. (25 GB) HTL
25-ös hengerben DVD íróval NEM, csak Blu-Ray íróval írható!!!
Figyelem, a bluray lemezek kísérleti technológián alapulnak, megírásuk különös odafigyelést és szakértelmet igényel, ezért CSAK saját felelősségre vásárolja meg!
Csak látható fizikai gyártáshiba esetén írjuk jóvá a lemezt, semmilyen egyéb esetben nem áll módunkban! (tehát pl. rontott írás esetén SEM írjuk jóvá)" -
cocka
veterán
válasz belinho #5772 üzenetére
Akkor biztos rosszul fogalmaztam.
van belőle neked CMC-s meg eredeti Verbatim is Taiwan-ból.
Ez az eredeti MID-es.
Ez meg a CMC MID-es.
Csak annyit próbáltam közölni, hogy mindkettőből van.
Csak azt nem értem igazán, ha ennyire nem számít, hogy honnan származik (kivéve Japánt akkor), akkor minek írják oda? Mintha valami minőségjelzője lenne a terméknek, hogy taiwani.
-
belinho
senior tag
Most ezt nem vágom amit írsz. Azt kérdezted számít-e hogy hol készült, mondtam hogy nem.
Erre írod, hogy van belőle neked CMC-s meg eredeti Verbatim is Taiwan-ból.
Pont ezt írtam, hogy a minőség számít. Már árból lehet rá következtetni, mert a jobb minőségű 2-3x-or annyiba kerül.
Amúgy mindkettőt a CMC- gyártja, mert megvették a Verbatimtól a szabadalmakat, jogokat. Az olcsóbb, gyengébb minőségűt CMC-s middel árulják, a drágább, minőségibb lemezt meg Verbatim middel. Mindkettő Verbatim, csak minőségben térnek el. -
cocka
veterán
válasz belinho #5769 üzenetére
Nyugi ez is CMC-s, csak annyi a különbség, hogy a nyomtatható verzióhoz odaírták, hogy CMC-s, ehhez meg nem. Tehát taiwani CMC-s.
És nekem ebből a CMC-sből is van Verba, meg eredeti Verba is van és az alapvető különbség szembeötlő: a CMC-s szinte fele olyan vastag.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Elég érdekes, hogy a lemezeknek is van külön topicja, mégis inkább itt beszélitek meg a lemezeket is.
Úgy látszik ez az aktívabb topic.
A kérdés:
Ebből a cuccból nekem is van, pont tőlük. Az, hogy Taiwanból származik számít egyáltalán bármit is? Minél távolabb Kelet, annál minőségibb a cucc?
Ez olyan, mint... ha nem ismerem az autókat, mert nem érdekelnek, akkor mondhatja bárki, hogy ez a típus x lóerős nem tudom hova tenni, mert nincs viszonyítási alapom.
-
Joshi
titán
Az Itmediától vettem a Sony lemezeket.
-
Joshi
titán
válasz Marcus88 #5763 üzenetére
Nekem volt SONY-NN3-002 mides lemezem és egész jók voltak. Már nem emlékszem honnan rendeltem, de szerintem azt is ebay-ről. Most is van Sony 25GB-os, viszont nem tudom milyen mides.
-
belinho
senior tag
válasz Marcus88 #5760 üzenetére
Sejtettem, de egy próbát megért hátha. Ahogy Joshi is írja, tényleg a lemezekkel lesz a baj.
Lehet beolcsósítottak valamit, még vékonyabb lett a hordozó réteg stb...
Egy újraírhatóval Verbatim, Maxell, Philips kizárható az író hiba, de szerintem nem annak lesz baja. Válts vissza Verbatim CMC-re, az még aránylag olcsóbb 400Ft környéke, vagy eredeti Verbatim de akkor az 700-800Ft/lemez. Mediarange van még olcsóbb, de azzal fentebb is baj volt, szóval inkább azt ne. -
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz Csabi1984 #5752 üzenetére
Amit előbb linkeltem az szállítással durván 13k-ba megállna (20db lemez 650Ft/db). Ezzel a lemezzel biztos hogy nincs gond. Amin ott van hogy Mitsubishi Chemical Media, az tuti minőségi lemez. Az ilyen lemezeket adják az EU-s webshopok ~1000Ft/db áron.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz Marcus88 #5734 üzenetére
Elvileg 1.05-ös az utolsó firmware hozzá.
Ami fun fact, hogy két honlapról is lehet hozzá FW-t tölteni, az egyik még 1.03-as, a másik pedig 1.05-ös, de ez az exe úgy mond csak windóz 10 és afeletti rendszerekhez való. Ezt azért nem teljesen értem, mert nyilván a driver az gyakorlatilag ugyanaz hozzá, optikai meghajtókat a windózok automatikusan felismernek, nem szokott hozzájuk extra driver kelleni. Már csak azért sem, mert akkor a hálózati eszközökhöz mellékelt driver CD-ket sem lehetne beolvasni.
Ha letöltöm azt a bizonyos 1.05-ös exét, nálam Windóz 8.1-en el se indul, az a szöveg, hogy ezzel a Windóz verzióval nem működik, ugyanakkor volt annyi eszem, hogy megőriztem az eggyel korábbi, szintén 1.05-re frissítő verziót, ami méretre pontosan ugyanaz az exe, csak más a tartalma, az viszont fut 8.1-en is és amikor elindítom automatikusan update-eli magát egy 8.1-gyel kompatibilis verzióra. Azaz vicces, hogy szinkronban van valamilyen update-elő szerverrel, ami magát a fw frissítő programot is update-eli, ugyanakkor a honlapról nem töltheted le.
Azt meg nem értem, hogy az írás, a lemezfelismerés miért lenne Windóz verziófüggő. Mit tud a 10 írás esetén, amit a 8.1 nem?
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz Marcus88 #5740 üzenetére
Sajnos azért nem tudok válaszolni a MID témába mert nekem a Mediasrange 25GB-ost és az 50GB-os MID-jét sem ismeri fel az író ugyanakkor a BD25-öst megírta gond nélkül (eddig megírta) a BD50-est meg elszúrja egy ugyanazon helyen!
Tehát én is vagy kifogtam egy úgymond amúgy javasolt (utólag olvastam ilyet) rossz szériás lemezt vagy az író haldoklik. Veszek majd egy újraírható Verbatim BD50-est eddig Verbatimmel nem volt gondom
[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
Igen 2 éve amióta írom ilyen a MID-je sőt előtte 1-2 évig ilyen Verbára írtam az is ilyen volt meg ahogy látom most is.Csak ez drágább lett akkor és ezért váltottam az olcsóbbra.
[link] -
belinho
senior tag
-
Joshi
titán
válasz Marcus88 #5736 üzenetére
Azért írtam, hogy simán lehet egy rossz szériás lemez pakk is. Vagy ahogy már mások is írták, lehet hogy egy új MID-es lemezről van szó, amit nem kezel az íród. Amiket megírtál azoknak a lemezeknek is CNCMAG-BA5-000 volt a MID-je? Ha van ilyen lemezed, akkor megnézhetnéd a MID-jét.
-
Joshi
titán
válasz Marcus88 #5734 üzenetére
Omega lemezt én eleve nem is javasolnék, egyszerűen már ott buktál rajta ha 10-ből mondjuk 2-3 lemezt rontasz. És ez simán írható a lemez számlájára. Ha mindenképpen ilyen lemezeket veszel, akkor max 2x-es sebességgel írd, lehetőleg helyi meghajtóról (hálózati meghajtóról ne). Írás közben PC-n legyen kikapcsolva a képernyőkímélő és semmi ne fusson a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
BÚÉK!
Van aki használ ilyen írót és tudna róla véleményt mondani?
Főleg Omega lemezeket írnék vele.
Mondjuk más lehetőség nem nagyon van,mert nincs választék.
[link] -
cocka
veterán
hónapok óta angyalok rajta
Látod már az angyalok is megsúgták.
befejezem az irást
És elkezdesz olvasni?
veszek inkább egy külső vinyót 2-3 tb-ost.
És hogy biztosítod az írásvédelmét? (de ha van átalakítód a belső olcsóbb)
a belső irókra és 35-40 ezer
Úgy érted belső íróra, mert csak a BH16NS55 van, semmi más. A másik kettő amit az árukereső belsőként felhoz szintén külső..
Ja 35-40, ami anno 19-20 volt. Jó mi?
-
Marcus88
tag
válasz Csabi1984 #5728 üzenetére
Nem is tudom mit kellene csinálnom,mert még van vagy 35 darab lemezem.
Már hónapok óta angyalok rajta,hogy lehet befejezem az irást és veszek inkább egy külső vinyót 2-3 tb-ost.
Most épp ránéztem a belső irókra és 35-40 ezer,ráadás alig van választék.Akkor már lehet inkább egy külső.
Holnap még megpróbálok egy irást 2x sebességgel hátha ...[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
válasz Marcus88 #5725 üzenetére
Szia!
Nekem is volt 207 DBK, nem minden lemezt írt meg, vagy elrontotta, később BD-t nem is írt, csak DVD-t.
Van 2 Lite-On íróm (BD) bármilyen lemezt megír a lemez minőséggel arányosan, sosem volt velük probléma, egyáltalán egy Lite-On íróval sem.
Pio-k, Sony-k már mentek tönkre.» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
dozó
tag
válasz Marcus88 #5725 üzenetére
Én ezeket a lemezeket a Pioneer BDR- 206D vel írom meg a legjobban 2x sebességen.
Van még a gépemben Pionner BDR- S12UHT, Plextor PX-LB950SA.
Nekem a Pionner BDR- S12UHT, egy kicsit csalódás, egy kicsit jobbra gondoltam, nem ír jobban a 206D-nél, csak sok mindent ír és olvas, amit az nem. -
Marcus88
tag
Nekem is hasonló problémáim vannak,mint a fenti úrnak,már átjöttem ide a szomszédból.
Olyan problémám lenne,hogy pár napja kb minden 2-3 lemez írása sikertelen és ilyen üzeneteket kapok.Vagy az írás elején,de előfordúl,hogy 30-40% körül. Valakinek valami ötlet?
Egy 10 éves Pioneer író Omega lemez 4X írási sebesség.
[link]
Ilyen omegát már 2 éve írok vele és nem volt gond.
2 hónapja rendeltem kb 3 hengert és az egyiket elírtam hiba nélkül.
Már felbontottam a harmadik hengert is,de már a legfelsőnél is hibaüzenet fogadott.
Az író amúgy olvasni olvas és másol is,nem látok semmi hibát,csak ha írni kell.
De valamikor meg sikerül az írás.
[link] [link]Akkor azt mondjátok vegyek egy új írót?
[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
Sajnos 2021. július 1. fekete nap mindenkinél...
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
gaben22
senior tag
99.9%, de inkább 100%, hogy lesz ÁFA + kezelési költség. Sok pakkom jön mindig a világból, Japánból is jött 2 hete 2 karóra (nem eBay-ről, de mindegy), már nincs apelláta, fizetsz. Az szokott néha gond lenni, hogy magyar posta elb*sz valamit és az IOSS kódot elkeverik, ilyenkor megakad a csomag vagy nem szólnak, hogy fizetni kéne és postás megjelenik egyszer csak, azért meg még többet fizetsz... És akkor csak a jéghegy csúcsát említettem, amiket ezek művelnek a NAV-val egyetemben az kabaré...
Pláne, hogy valamiért eBay-ről rendelt csomagoknál japán eladók valamiért a legolcsóbb szállítás esetén is gyakran FedEx-el küldik a cuccot, ők a legdrágábbak, alaphangon 5-10 000 HUF környékén indítják a kezelési költséget (pontosan nem emlékszem a minimumra, mindig drágább cuccom jött, mint a min. összeghatár)...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
-
Joshi
titán
válasz Csabi1984 #5715 üzenetére
Jól gondolod.
Ajánlott BD-R DL 50GB-os lemezek:
Panasonic: MEI-T02-001
Verbatim: VERBAT-IMd-000
TDK: TDKBLD-RFB-000Talán még a Sony is idetartozik, habár most hirtelen nem tudom mi a MID-je.
Egyébként volt már gond ezzel az LG íróval, ha gondolod olvasd el a fejleményeket.
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Visszanéztem az elmúlt években kiírt lemezeket (Verbatim, TDK) BD50 ugyan úgy nem írja ki a MID adatokat az imgburn, tehát ha nem is ismerte ezeke a lemezeket gond nélkül megírta őket
Tehát alképzelések:
1. Mediarange széria hiba
2. Eszköz hiba (ezt majd egy újraírható Verbatimmel kipróbálom) ha azzal jó akkor betudom ennek. Ha hibázik akkor cserélek SATA kábelt (újraírható lemez nem romlik el legalább) -
belinho
senior tag
Azt csak kölcsönvettem a google-tól, de az LG oldalán kajak 2022.11.14 van.
Leáldozóban van már, nem is értem minek foglalkozok még ezzel. Mondjuk vagy 2 napja felidegeltem magam. A Végső Állomás szériából megvan az 1-2-3-5, a 4 nem jelent meg BD-n.
Akartam "heggeszteni" magamnak, hogy legyen már a polcon a komplett sor.
TS Muxer és MKVtoolnix is megcsinálja eredeti BD kép és magyar hanggal, viszont kockás képhibákat kapok és nem jövök rá mitől van. -
Joshi
titán
Amúgy van kimondottan topikja az íráshibának. Na jó, nem annyira pörögnek az optikai meghajtóslemezes témák.
-
belinho
senior tag
válasz Csabi1984 #5698 üzenetére
Igen, ott is baj lenne a 2. réteggel.
Nézni kéne egy új írót, mert az újabb lemezeket azok jobban ismerik.
Verbatimnál vannak még az MKM mid-es lemezek nagyon régóta, amiket ismer az íród, csak azok meg ilyen 1500Ft-nál kezdődnek per/db.Szóval új író és akkor olcsóbb- átlagos lemezek kombó!
Joshi!
LG engem is elvitt a málnásba, még csodálkoztam is, hogy ilyen jó supportjuk van egy ilyen régi termékre. De annyira oda volt írva a dátum, méret,verzió, new firmware, ez így erősen megtévesztő... -
Joshi
titán
válasz Csabi1984 #5700 üzenetére
A NEC jó gyártó volt. Jelenleg a Pioneer az ajánlott és az egyetlen normális gyártó ezen a fronton. Szerintem a Pioneer 212DBK a legjobb vétel, azt hiszem ez tudja olvasni a gyári UHD Blu-ray lemezeket is. Az én 212EBK íróm ezt nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia