- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Netfone
- iPhone topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
nyunyu #78021 üzenetére
Sok hotswap nyáknál nem kell ehhez erősnek lenni, mert tipikusan csak a forrasztás tartja meg a socketet, aztán ha az nem eléggé erős, akkor simán le lehet tépni a nyákról. Ezért kell kivenni a nyákot és ellentartva betolni a kapcsolókat, amit persze senki sem tart be (én sem).
Ilyenkor jön a hotswap kell, mert nem akarok/tudok/lusta vagyok forrasztani dolog forrasztáshívőként mókás, érintettként fájdalmas része: elő a forrasztópákával, mert azzal, pillanatragasztóval és némi vezetékkel orvosolható a hiba.
Ispy: az Fn-nél nem diódahiány van? Olcsóbb nyákoknál gyakori szokott lenni, hogy a nyák szélén lévő diódák a nem megfelelő csomagolásban ledörzsölődnek.
-
Ispy
veterán
válasz
nyunyu #78021 üzenetére
Adtam a szájának.
Viszont az fn nem az én saram, szóval most megyek egy kis refundért kuncsorogni.
Sajnos nem tudtam hogyan kell, mi a technika és mekkora erővel kell nyomni, pont ezért vettem ezt az olcsó cuccot, hogy ezen lehet baromkodni következmények nélkül, mondjuk nem pont erre gondoltam az elején, de hát ez van.
Egyébként is a tab a gyengéknek való.
Viszont a kailh box jude úgy néz ki jó lesz, majd összerakom és tesztelem kicsit a switcheket.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Xbox Series X|S
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Keychron K2 Pro Wireless, hotswap Red switch, RGB háttérvilágítás, alumínium ház, ISO-UK
- Keychron Q11 ISO UK RED hot swappable switch
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Keychron Q3 Pro ISO UK RED hot swappable switch
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest