- Netfone
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Én úgy tudtam, hogy a Ducky billentyűzetek is hot swap elvén működnek, de akkor rosszul emlékeztem
Már gondoltam arra is, hogy vásárolnék egy GMMK alapot, hozzá mx silent red kapcsolókat, illetve valamilyen jó minőségű magyar keycap-et(pl.: varmilo). A gombok között meg a fény kiszűrődne.
Több tesztet is néztem és többször is a Massdrop billentyűzetek és a GMMK az amit dicsérnek. A massdrop kiesik, mert abból nincsen ISO.Még a korábban említett fnatic streak rgb amire gondoltam, bár ennél sem lehet a kapcsolót cserélni. Ennél silent red verziót vásárolnék és arra ugyanúgy mehetne valami minőségi kupak.
Szerintem muszáj lesz kombinálnom valahogyan, mert olyat ami jó minőségű, magyar, világítós úgy látom, hogy nem fogok találni.
Első körben meg kellene találni a legmegfelelőbb alapot, ha az nem a GMMK és utána keresni hozzá kupakot. Az is játszik, hogy meglévő billentyűn lecserélem a gombokat. Esetleg használom tovább és később valahonnan kerítek jó minőségű világítós bill-t. Lényeg, hogy iso legyen. Én úgy is tudom, hogy melyik gomb mi.(a többi felhasználó nem tudja, de majd addig kinyomtatom nekik)
Az alapnál mennyire fontos az anyaga? Jobb a fém mint a műanyag? Kevésbé hangos?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest