- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
Sziasztok! tudna valaki segíteni roccat ryos mk pro egy-két dolog beállításában? nem igazodok el túlzottan a gyári progiba :/ vagyis leginkább egy olyan gomb kellene amivel a világítást ki/be tudom kapcsolni. ne kelljen a programba állandóan szórakozni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
üdv! ez a roccat billentyű megéri most ezt a zuhant árat? [link]
-
Tarill
őstag
sziasztok! szeretnék venni egy normális billentyűzetet;
1.Mekkora összeget szánsz rá? max 30k
2.Használt szóba jöhet-e? inkább nem
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod? Játék
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus) mechanikus
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények: mindenképp legyen háttérvilágítása, lehetőleg vezetékes legyen, usb-s, egy usb hub se gond ha van rajta
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? igenÉn iponnál a tesoro billentyűit nézegettem, elég pofásak minőségről valakinek tapasztalata esetleg? jelenleg egy gigabyte k8100-at használok, de így másfél év használat után egy ipari hulladéknak tartom, pedig ez se volt túl olcsó...
-
Tarill
őstag
válasz WolfheartGR #12419 üzenetére
az ár a lényeg
-
Tarill
őstag
válasz bencze #11387 üzenetére
őő igen már több mint fél éves a windowsom, meg azóta már egy csomó hardvert is cseréltem a gépben újratelepítés nélkül ugyhogy már érett mindenképp. És már 2 gépre is rápróbáltam a billentyűt és mindkettőn tökéletes, talált magának a win rendes drivert, xp-s gép is meg win7-es gép is kezelte egyből tökéletesen
-
Tarill
őstag
7, bencze: aha, ráraktam egy másik gépre gyönyörűen megy, ami feltűnt h ezen a gépen amint rádugtam kiírta h eszközillesztő automatikus telepítése utána egyből jött a kis szövegbubi h sikeres volt. Na ilyet nekem otthon nem csinált, rádugtam és egyből raktam a cd-t és onnan installáltam, így utólag h tudom megoldani h a win automatikusan tegyen illesztőt neki? úgy mint ezen a gépen?
-
Tarill
őstag
ebben: [link] tudnátok esetleg segíteni? ott tart a dolog h ha kihúzom és bedugom a billt akkor jó a backspace de gép újraindítás után megint nem csinál semmit. Ez most szoftveres vagy hardveres hiba lehet? Garanciába kicseréltessem? Ahol vettem (pcx) írtam nekik leírtam mi a baj segítségüket kértem erre visszadobtak egy formanyomtatványt h mi a teendő gariztatáskor....
-
Tarill
őstag
üdv! kicsit off de máshova nem nagyon tudom írni. Ma megjött a gigabyte k8100 v2-es billentyűm, tök csilli villi meg minden de valami miatt a backspace gomb nem töröl, illetve egy ideig jó volt de most megint nem megy, nyomkodom de nem töli vissza a szöveget, nem tudnátok segíteni? keresgéltem találtam valami normál meg gamer módot is amik között a shift+ctrl+alt+g vagy n-el lehet váltogatni de ha normal módba teszem totál egyetlen billentyű sem megy. (cd-ről felraktam a programot ami volt hozzá)
-
Tarill
őstag
válasz WolfheartGR #11260 üzenetére
azért írtam h mmo hoz lehet jó lenne még ha fps-hez nem is
-
Tarill
őstag
válasz WolfheartGR #11258 üzenetére
remek köszi
egyébként MMO-zok aktívan az ilyen cod meg bf3 típusú játékok nem jönnek be :/
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
[link] erről esetleg bárkinek valami véleménye? tapasztalata? bepróbálkozzak egyel?
-
Tarill
őstag
válasz WolfheartGR #11253 üzenetére
hát az úgy fasza
-
Tarill
őstag
ez a Zboard erős túlzás ennyire nem kell gamer
nagyon speciális igény nincs bár egypár macro gomb bal szélre azért jól jönne, meg ha már drágább kategóriáról beszélünk akkor valamilyen megvilágítás is jól jönne mert sokat használom este/éjszaka. Használt billentyűt nem szeretnék.... :/ de ha azt mondjátok hogy mondjuk egy 20k ból már lehetne venni egy normális billentyűt ami magyar kiosztású, van háttérvilágítása és játszani is jó lesz akkor ám legyen
( én amúgy ezt néztem ki: http://www.pcx.hu/termek/genius-imperator-31310052112-billentyzet-103529 az a baj a h ebből a pro az 15k ami még még oké is lenne sőt annak még háttérvilágítása is van csak az meg angol kivitelbe van :/ )
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
Hello! tudnátok nekem ajánlani valami jobb billentyűzetet,
magyar legyen, 2-3 évet azért bírjon ki és árban olyan 10k körül gondoltam rá (+/- 1-2k nemgond) köszönöm előre is! -
Tarill
őstag
válasz Sk8erPeter #10307 üzenetére
őő igen de ezek szerint nem olvastad el amit írtam mert úgylátszik be kell érnem egy nem ledes billentyűvel mert abból az én árkategóriámban nincs normális, tehát egy minőségi játékokra alkalmas magyar kiosztású billentyű kellene (nem kell h világítson) . Ezekből talán több van 10k környékén
-
Tarill
őstag
na egy jó kis tipp, gamer klaviatúrára? nem kell a világítás elég ha minőségibb darab és 10-12k ból megáll
-
Tarill
őstag
válasz Sk8erPeter #10280 üzenetére
Logitech K300? világítós de az is gagyi mi? 6500ft
avagy Modecom MC-9006 ? 5k huf...[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
válasz Sk8erPeter #10275 üzenetére
és olyat lehet csinálni h ha angol billt veszek, akkor bizonyos bill kombinációra majar egyedi betűt írjon? Pl altgr+a=á vagy ctrl+i=í stb?
-
Tarill
őstag
válasz Sk8erPeter #10273 üzenetére
jó értem, ezt akkor elkerülöm, de mégis mi a sz*rt vegyen az ember ami normálisabb, van háttérvilágítása és magyar DE nem 20e ft???
Múltkor az a microsoft egész jónak tűnt amit mutattál 12k még el is megy de az meg nem magyar:/
-
Tarill
őstag
válasz Sk8erPeter #10270 üzenetére
a revoltec ledes billentyűje is gagyi? A 7k ft körüli?
-
Tarill
őstag
üdv! erről valami vélemény? REVOLTEC RE119 Lightboard egész szimpatikus (árban is) és nem is írnak róla olyan rosszakat...
-
Tarill
őstag
sziasztok! nekem játékra kellene valami billentyűzet, ami fontos hogy világítsanak a betűk mert sötétben elég sz*r a mostanin gépelni... ami még fontos az az ára ne legyen nagyon drága de azért legalább egy átlagos minőségű legyen! aki tudna ajánlani valamit megköszönném!
szerk: olyan max 10e ft a teteje amit rá tudnék szánni
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
üdv! tudnátok ajánlani nekem valami billenytyűzetet ami:
-kapható mo.-n
-magyar billentyűzet
-legfontosabb: ki legyenek világítva a gombjai mert sokat írkálok sötétbe és nem szeretem a lámpátláttam már itt ott kéken világító billentyűket de élőben seholsem...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- BestBuy topik
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Asszociációs játék. :)
- Remaster kiadást kap az Onimusha 2: Samurai’s Destiny
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Trust GXT 838
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest