- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Hétvégén végre elkezdtem építeni a második descipline 65-öt, a következő projekthez pedig megérkezett egy szett Durock Koala 62g kapcsoló.
Ha már amúgy is kapcsolót kentem összehasonlítottam pár Zeal Aqua Zilent (67g) kapcsolót pár Durock Koala-val.
A videón balról jobbra:
AZ: Aqua Zilent 67g
DK: Durock Koala 62g
1. AZ (ideálisnál kicsit vastagabb ecsettel kenve)
2. AZ (0-ás ecsettel kenve)
3. AZ módosítatlan
4. DK módosítatlan
5. DK + switch film
6. DK + switch film + kenvehttps://drive.google.com/file/d/1WbA-cANSZnncILYVUGHUq__AwEVc4QjB/view
Mivel taktilisek ezért mindegyik kapcsolót (ahol jeleztem a kenést) Tribosys 3203-al kentem. A rugók még nem voltak itt kenve, így az talán kicsit módosíthat az egészen. Sajna csak telefonom van, így bocs a hangminőségért. Megpróbáltam azért a lehető legjobb felvételt összehozni.
A videón a zilenteknél néhol látszik, hogy mintha nem lenne normálisan összepattintva az egyik kapcsoló, a videót megnézve tűnt fel nekem is, ellenőriztem össze volt pattintva pedig, nem tudom miért volt az a rés a két burkolati elem között... Mivel a Zilentek lábai egy kicsit vastagabbak mint a Durock lábai ezért eléggé bele kellett erőszakolni a pcb-be, kb lehetetlen, hogy ne lett volna összepattintva, amilyen erővel kellett nyomni hogy a helyére kerüljön...
A Zilentek $1.2 a Koala $0.65-ba kerülnek + $0.1 a switch film (per darab), majdnem kétszer annyiba került a Zilent de a Koala szerintem elég zajos és valahogy a gépelés is furcsa rajta, nem is tudom hogy mondjam, mintha lötyögne a stem benne, valahogy nem olyan feszes mint a Zilent. A taktilitás egyébként egyiknél sem tetszik annyira, mint amennyire a Halo True tetszett... Eléggé bejött az a switch csak ugye ott hiányoznak az extra lábak amik nem ideálisak a pcb mounted plate miatt....
Remélem összeszerelve még javul egy kicsit a gépelési "élmény" kipróbálom majd plate-el és plate nélkül is. Kiváncsi vagyok.
A Koala viszont nem igazán jött be, még kipróbálom azt, hogy a rugókat is megkenem, de egyelőre nem tetszik. Kell majd keresnem valami jobbat a Sofle keyboard-ba....
Esetleg valakinek valami ajánlás?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest