Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog (1)

válasz Jorus #100151 üzenetére

Szerintem leginkább amiatt, mert

1) a legtöbb pro nincs igazán képben hardver-/piacügyileg
    2) valamit megszokott, azzal jól teljesít, így minek váltani
    3) esetleges szponzorációk
    4) mostanában meg már ugye ott az analóg, ami FPS-ben tényleges előny

Egyébként HE kapcsolós cuccból már van osztott ortolineáris, ráadásul aluházas. Sunder E70 HE.

-----------------------------------------------------

(#100150) Molydeus: Ha lenne backspaceFn, kevésbé irritálna, de azt az egyet nem akarom megszokni, hogy a bal oldali legyen a backspace, a jobb oldali meg a spacebar. Próbáltam, de nem sokat, mert az tényleg iszonyatos vergődés volt. Valószínűleg pont emiatt tartom annyira jónak a Q8/V8 Fn2-jének helyét.

Na jó, egy Meridian kedvéért azért megkísérelném, bár ide is kéne akkor még egy gomb balra Fn1-nek, ami valszeg az alt lenne, és akkor Doomban átszokhatnék a control/alt -turnleft/-turnright-ról az elterjedt q/e -turnright/-turnleftre.

Meg itt még ha találnék is embert, aki némi térítésért csudaszépfullprofimódon™ beforrasztja nekem a kapcsolókat, akkor is 400 dodó körülre jönne ki a vége mindennel együtt. :O Lehet, tényleg el kéne kezdeni kuporgatni rá, de brühühü...ez már Dactyl árszint...

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák