- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
AlexDaywalkr #229918 üzenetére
Én simán rámennék ezekkel a feltételekkel egy Capturra/Kadjarra, dehát az előíteletek...
Ha a VAG kis suvjai (T-Roc/Arona/Kamiq), kielégítik a méretre vetített igényeket (katalógusadat szerint tudja a 400 litert pl, de azért élőben nem tűnik nagynak egy Kamiq csomagtere), akkor egy 1.0 TSI-vel szerintem nem lősz nagyon mellé.
Esetleg egy ASX, bár az nem tudom mennyire fogja tudni a 7 litert.
-
Zola007
veterán
válasz
AlexDaywalkr #229918 üzenetére
6-8e kilométerre nem erőltetném a hibridet, az akkor kedvező ha sokat gurulsz vele.
Crossover "feláras" ugyanolyan méretben és többet is fogyaszt mint egy családi kombi vagy liftback, ami már tudja ezt a 400+ litert.
Sportage, IX35 vonal esetleg? -
ParmaBoy
tag
válasz
AlexDaywalkr #229742 üzenetére
Ha nem szempont a SUV, lehet "lapos" is, akkor Golf 8, 1.5 Tsi (4 henger), Start felszereltséggel (alap, de meglepően "benne van minden", egy téli csomagot tennék még rá) magánszemélynek bomba ajánlat, 9m felett kicsivel megáll listaáron.
És a VW értéktartási is erős.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
AlexDaywalkr #229742 üzenetére
Nem kell hátra ülni, engem se érdekel mekkora a hátsó tér, mióta saját kocsimat vezetem
ez legyen a legkisebb gond. Családtagok örüljenek, hogy nem busszal vagy vonattal kell menni évente 2x. Ha van 2 gyerek éa mindenki égi meszelő, az mondjuk *sucks, nem tudom itt ez-e a helyzet.
-
kenguru99
senior tag
válasz
AlexDaywalkr #229420 üzenetére
A posztodból nem derül ki, hogy ez pontosan melyik autó mert ekkor volt a típusváltás.
A 2005-2011-ig tartó generáció már régi, több jellemző hibája van.
A 2011-2017-ig gyártott viszont gyakorlatilag probléma mentes.
" Van bármilyen lehetőség biztosan megtudni, hogy az autó ténylegesen hány km-t futott?"
Nincs, ezt tudomásul kell venni. -
AlexDaywalkr
tag
válasz
AlexDaywalkr #229309 üzenetére
Erre nem tud valaki válaszolni? Egy 2011-es Swift lenne az alany. Esetleg az is segítséget jelentene, ha megmondanátok mit nagyon fontos átnézni vásárlás előtt. Van bármilyen lehetőség biztosan megtudni, hogy az autó ténylegesen hány km-t futott? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest