Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Peti78 #142089 üzenetére
Van abban valami amit irsz, elvégre nem adná 800-ért ha nem lenne valami olyasmi hiba ami már vételnél ordít, így legalább tudod mi baja és mennyiért csináltatod meg. Azért a 800 és a másfél közt vannak fokozatok. Ha rozsdamentes Mazdát találsz 1 körül és nem érződik hogy baja van megveheted. Akkor is maradt fél millád, abból veszel egy motort bele ha mégis szar és marad pénzed.
-
tresh
veterán
válasz
Peti78 #142089 üzenetére
Nem az összeggel van a baj.Hanem hogy ez az összeg a kínálat legaljához van közel mind két modell esetén. Az hogy 1,5 misiért se veszel hibátlan autót az tuti biztos.De az már korán sem az hogy a 800ért vett autóra hányszor fogsz még ennyit ellocsolni hogy ne hagyjon sz@rba. Szerintem jobb mondjuk bealkudni 1.4-re egy tényleg jó állapotú autót és ráverni mondjuk 200k-t aztán nyugodtan autózni. Mint havi szinten önteni bele a pénzt hogy legalább néha menj vele két kanyart.
-
válasz
Peti78 #142084 üzenetére
Kezdjük már ott, hogy mennyi a keret, mert a képeket csak a miheztartás végett linkelted. Ha 800 a keret és tuti állapotú költségmentes autót akarsz akkor lehet valamilyen alacsonyabb kategóriást kell nézz.
Bár a Mazdának, ha igaz amit leírt, minden típushibája javítva. Egy lánccsere befigyelhet a közeljövőben ha még nem volt, az még költség, de utána csak tankolsz meg fékbetétet cserélsz. A Volvót nem ismerem. Az 1.8 Mazda nem egy rakéta, inkább a 2-est szokták ajánlani, de cserébe ezek olcsóbbak mert a 2.0 ára emiatt túlhájpolt.
Ha van több pénzed is rá, gondolom nem 800 ezres autókat linkelnél.
A Mazdákból a benzinesek eleve drágábbak, mert a dízelekhez nagyon drága az injektor és nincs utángyártott. Szóval egy 800 ezres benzinestől csodát ne várj, nyilván a 320 ezer kilométer miatt ennyi az ára.
Egyébként jó autók és egyáltalán nem horror a karbantartása, szokták mondani hogy japánhoz drága az alkatrész, de ez szerintem a Mazda6-ra nem igaz. Nézz szét a Bárdi/Unix webshopban mennyi egy fékbetét/tárcsa, futóműalkatrész, stb. -
tresh
veterán
válasz
Peti78 #142075 üzenetére
Mindkettő jó autó a mazda rohadósabb típusok közé sorolható. De ennyiért jó példány hát nem tudom, talán mazda 6 ból ha mázlid lesz. Volvo-ból szerintem nem lesz ennyiért jó. Mazda 2 literes szívó motorja nagyon jó megbízható. Volvoból csak a turbósakat ismerem. Ha kicsit több lenne a keret akkor én a Volvokat erőltetném de nem szívó motorral hanem d5 vagy t5 -el
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest