Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
BigBlackDog #211839 üzenetére
Nekem pont attól tetszik jobban, hogy picit hosszabb, mint a passat, jobban áll neki
Mondjuk az ára már kevésbé áll jobban a szememnek meg a pénztárcámnak is, így ez csak egy elméleti lehetőség nálunk
Qru: benzinesben nem tartok annyira a kettőstömegűtől, mert úgy tudom jobban bírja. A Volvonkban is volt és nem is volt vele gondom soha, és a mostani gazdájának sincsen. Akié előttünk volt, az sem cserélte. Csak a dízelnél tartok tőle, hogy nálunk jön ki minden ilyen (költséges) nyűgje az autónak
imyourfriend: amit linkeltél Passat az szép, kellően fiatal is, csak gyenge... 120 LE-vel nem nagoyn mernék pályázni vele. Plusz dízel is, amit, ha lehet hanyagolnék. A vásárlás nem sűrgős, úgy hogy ráérünk nézegetni, egyedül az árak miatt "sürgős", olcsóbb nem lesz. (De talán nekünk lesz több pénzünk később
) Én is hallottam olyan történeteket, hogy több Octaviat vettek, mint VW-t ezért elkezdett a Skodába picit gyengébb minőségű anyagokat használni a VW. De hogy mennyire igaz, azt nem tudomé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest