Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrollBalint

addikt

válasz BigBlackDog #211839 üzenetére

Nekem pont attól tetszik jobban, hogy picit hosszabb, mint a passat, jobban áll neki :)Mondjuk az ára már kevésbé áll jobban a szememnek meg a pénztárcámnak is, így ez csak egy elméleti lehetőség nálunk :)

Qru: benzinesben nem tartok annyira a kettőstömegűtől, mert úgy tudom jobban bírja. A Volvonkban is volt és nem is volt vele gondom soha, és a mostani gazdájának sincsen. Akié előttünk volt, az sem cserélte. Csak a dízelnél tartok tőle, hogy nálunk jön ki minden ilyen (költséges) nyűgje az autónak :)

imyourfriend: amit linkeltél Passat az szép, kellően fiatal is, csak gyenge... 120 LE-vel nem nagoyn mernék pályázni vele. Plusz dízel is, amit, ha lehet hanyagolnék. A vásárlás nem sűrgős, úgy hogy ráérünk nézegetni, egyedül az árak miatt "sürgős", olcsóbb nem lesz. (De talán nekünk lesz több pénzünk később :D ) Én is hallottam olyan történeteket, hogy több Octaviat vettek, mint VW-t ezért elkezdett a Skodába picit gyengébb minőségű anyagokat használni a VW. De hogy mennyire igaz, azt nem tudomé.

Új hozzászólás Aktív témák