- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darksiders84 #163975 üzenetére
csak én nem értem ezt a kérdést?
-
válasz
BigBlackDog #163863 üzenetére
megszokásból mondják
próbáld ki, minden autó értékesítő hasraütésszerűen mondd valamit
10 ezer km-es bejáratás szerintem még a kockaladánál se voltártani nem ártassz vele, hogy vigyázol rá, de attól hogy kipróbálták mennyi a végsebessége, semmi baja se lesz
-
válasz
BigBlackDog #163861 üzenetére
nincs már olyan hogy bejáratós, ezek már nem ladák, ahol össze kell kopniuk a dolgoknak
-
válasz
Napfénysüti #163802 üzenetére
ismerős is beleszaladt nemrég, hozatott egy 6 éves q5-ös németből, fél év mulva automata váltó kampec
márkaszervizben sokmillió lett volna egy új, pesten van erre szakosodott műhely, így megúszta 8 kilóból
amennyire én látom a környezetemben, az összes dízel automata váltója beszarik 150-250e km között -
válasz
Napfénysüti #163799 üzenetére
gondolom nem garanciális időszak volt már...pont ezt mondom én is
-
válasz
bitpork #163794 üzenetére
de amiket írsz, azokat garanciális időszakban javították (ha jól tudom)
csak garancia lejárta után nem ismerték el hogy gyári hiba
tehát ez pont hogy a második tulajnak gond (sajnos)a 0 kilométeresen felrobbanó vw ventillátorról nem hallottam, főleg arról nem hogy ne lenne garanciás
van erről esetleg linked, vagy hol keressem ezt?(#163796) proof88
lehet hogy tévedek, de szerintem az a colt nem volt 5 milla újonnan -
válasz
pècsimunkás #163790 üzenetére
igen, minél értékállóbb (benzines toyota nagyon erős ebből a szempontból), és minél alacsonyabb az újkori vételár, annál jobban megéri az új
valószínű hogy egy dízel renaultnál vagy egy brutál drága konnektoros hibridnél/elektromos autónál már jobban megéri a használt
illetve még az billentheti a mérleget a használt felé, ha kifog valaki egy keveset futottat jó áron, mert ott kisebb a kockázat jóval, illetve ha például 5 év gari van akkor még kisebb -
válasz
Mauzes #163780 üzenetére
vegyünk egy 10.5 milliós listaárú új passatot
tekintsünk el attól, hogy egy új autóra sokkal jobb a finanszírozás mint egy használtra, és ne számoljunk az áfa visszaigényléssel sem, tehát nézzük úgy mintha kp-ra venné valaki (még ha ez egyáltalán nem is jellemző ebben a kategóriában)ennek az autónak az ára 8.5 millió bruttó (az enyém ennyi volt 10.5-es listaár mellett, és nem flottát vettem, csak 1 db-ot)
3 év/150.000 km alatt elveszít 3.5 millió ft-ot az értékéből, de nincs váratlan meghibásodásból adódó kockázatmásodik vevő megveszi 5 millió ft-ért
nézzünk itt is 3 éves használatot
van kockázata, hogy meghibásodik pl a váltó vagy a motor, vagy a rengeteg elektronikából valami, továbbá a természetes elhasználódás miatt is jó eséllyel költeni kell még rá, én optimistán 500 ezer ft-ot számolok 3 év alatt váratlan költségekre (ennyiből egyébként se a váltó se a motor nagyjavítása nemigen jön ki, ha úgy alakul)
értékvesztésre számolok 3 év alatt 1.5 millió Ft-ot (úgy gondolom hogy ez reális)Tehát akkor az új autó 3.5 millió ft költséggel futott 3 év alatt, a használt pedig (optimális esetben) 2 millió ft-al.
És akkor ilyenket nem vettem számításba, mert (feltételezem hogy) szerencséje volt a második vevőnek:
külföldi lerobbanás, százezres trailer költségek, új téli és nyári gumiszett stb.na akkor most melyik érte meg jobban?
mindenki döntse el maga, de a premium kategóriát kivéve váleményem szerint hibás az a gondolatmenet, hogy az jár feltétlenül jobban, aki használtat vesz -
válasz
Mauzes #163754 üzenetére
ezeknek az autóknak (többnyire) nem fizetik ki az új árát, hanem kedvező lízingre kibérlik (áfa-t, költségeket leírják),
belenyomnak 100-200 ezer km-t, a vevő meg vesz 60% os áron egy olyan autót, ami a tervezett (problémamentesen üzemeltethető) élettartamának 80% án (általában) túl van és nincs már rá garanciaígy is jó ár a 60%-os ár?
-
válasz
kalapacsolok #163406 üzenetére
sajnos ez az egész használtautózás ilyen, ezt teszi az emberekkel
sok szar használt kocsi, vevők irreális elvárásokkal, nepperek minél nagyobb árrés célokkal
sík hülye érdeklődők, unatkozók...
sok konfliktus ha elromlik a kocsiilyen biznisz, ez van
-
válasz
bitpork #163294 üzenetére
nekem kb évi 1 millióba volt az x5, a tervezhető dolgokon felül
de nem is az összeg a legbántóbb, hanem hogy 1-2 havonta előjött valami bosszantó baromság
rossz érzés volt vele messzire elindulni, hogy hol fog elromlani
sok más 7-8 évnél idősebb nagy német kocsit is volt/van ismeretségi körben és bizony mindenki mondja hogy nem jók 150-200 ezer fölötti futás után
pontosabban annak nem jók, akit bosszant, ha elromlikaki szerelemből veszi, az elszórakozik vele, hurcolja szerelőhöz
de a többség utálja az ilyesmit -
válasz
szőröscica #163291 üzenetére
milyen meglepő, ki gondolta volna
-
válasz
bitpork #163288 üzenetére
itt most nem rólam van szó, kérlek ne is tereld erre a témát
senki nem mondta hogy újat kell venni, arra reagálj (ha szeretnél) amit írtamköszi
Szerk: az előzőt már nem tudom módosítani, de akkor kérlek fejben cseréld ki az "ócska" szót, "öreg" -re, így remélem nem bántó neked
-
válasz
KAMELOT #163280 üzenetére
azért azt ki ne találd már hogy ezt az ócska bmw-t olcsó fenntartani
nekem is volt hasonló kategória (x5), és láttam ismerősi körben is hogy mivel jár egy ilyen, főleg ha sokat futott
max akkor olcsó, ha teljesen szét van kopva, elhanyagolva, világító visszajelzőkkel, nem működő extrákkalaz oké, hogy ha valaki szeret egy autót, sokat megbocsát neki és meggyőzi magát róla hogy beleférnek a hibák, de azért focus, astra helyett ezt ajánlani...pláne 400 ezret futottan, beletákolt gázrendszerrel
egy normális gumiszett is minimum 250k stb. -
-
válasz
thefreeman #163120 üzenetére
nekem az a bajom az ilyennel ami rohad, hogy belegondolok milyen lehet egy ütközésnél
lehet úgy összenyom a kasztni mint te egy kólásdobozt kézzel -
válasz
King Charles #163026 üzenetére
18 ezer euroért 1-2 éves alig futott mazda 6 ost tudsz venni, nem 4-5 éveset
amugy én 2015ben nézegettem a mazdákat és azok a hatosok amik most 8 milliótól indulnak újonnan, 6.5 milliótól kezdődtek
nem tudom mi a pontos ok, de volt itt egy brutális áremelés ezek szerint -
válasz
Mágus2 #162949 üzenetére
hát valahogy meg kell győzniük magukat az embereknek hogy nem kell cserélni, mert ki akarná azt kifizetni ugyebár
a szomszédé is kinyílt, no problemés mondom ezt úgy hogy persze nekem se jutna eszembe kicserélni, hiszen többe kerül általában mint maga az autó
de akkor is tény, hogy lutri 10 év után hogy mi fog történni -
válasz
molnarpeter #162794 üzenetére
első tulaj általában nem kell ezzel foglalkozzon
-
ha automatát szeretnél ezekbe az autókba, amik nem úgy vannak kitalálva/árazva Európai piacra, akkor brutális felárat fogsz fizetni
én 5-6 évvel ezelőtt azt hittem (reméltem) hogy szinte csak automata lesz a piacon 5 év múlva, és a kézi lesz az opciós, de sajnos nagyon nem így alakul
pedig borzasztó baromság a kézi váltó, sportautós élvezeti értéken kívül semmi értelme -
válasz
T0mBd1gg3R #162673 üzenetére
oké, csak kiváncsi voltam
-
válasz
T0mBd1gg3R #162665 üzenetére
Van egy valamiért megbízhatónak titulált kereskedő (pl az kilométerórákat köztudottan csapágyasra tekerő Weltauto)
nekem ez nem volt köztudott, honnan veszed ezt?
-
válasz
molnarpeter #162660 üzenetére
igen de tgk-nál mehet zárt végű lízing is, amit sokkal könnyebb kiszámítani mint a tartósbérletet
szerk: sőt itt már az első percben vissza jön az egész áfa, nincs cégautóadó és a többi lehúzás -
válasz
426os #162625 üzenetére
akkor értem amit kérdezel, de én nem aggódnék emiatt
ha lejárt a műszaki, lehet csinálni újat, egyszerűen kérdezd meg telefononátverések inkább azzal szoktak lenni, hogy nem jogtiszta az autó (pl végrehajtás terheli és nem lehet átiratni), vagy pl rozsdás esetleg nagyon össze volt törve, nagyon rossz műszaki állapotban van
stb.én inkább ezekre koncentrálnék
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #162583 üzenetére
nem, mert időpontot kell kérni
esetleg valami kis okmányirodában elintézhető beugróskénta tuti módszer viszont ha nagyobb városokban keresel egy vállalkozót, aki átírási ügyintézéssel foglalkozik
ezek annyit csinálnak hogy pár ezresért elintézik azonnal az okmányirodában, ők csinálják minden autókereskedőnek is
általában 3-4 ezer ft ot kérnek, legalábbis itt Debrecenben -
válasz
kisza25 #162555 üzenetére
ártól függően tudnak nagyon jó vételek lenni az ilyen autók
és legalább nem külföldről behozott totálkárból visszamókolt vagy vízkáros verdák
és az sem feltétlenül igaz hogy kíméletlenek a kölcsönzős autókkal a sofőrök, ott is csak egy kis százalék a hülye a többi csak simán közlekedni akar -
válasz
máyköl #162468 üzenetére
gondolj bele, 13 év alatt NINCS olyan hogy ne legyen pl egy parkolási sérülés
meghúznak egy ajtót, a festék fakulása miatt (évek alatt) nem feltétlenül lesz elég ha lefújják a gyári színre az elemet, a két mellette lévő elem egy részét is lehet hogy hozzá kell fényezni részben, különben elüt a színha ennyire számít neked hogy volt e sérülve, akkor olyat keress ahol dokumentálva van a javítás, és hogy miért kellett javítani
olyat amin semmi nem volt fényezve nem fogsz találni és szerintem ez nem is igazán számítaggódni akkor kell, ha pereg a kitt (kókányolás) és/vagy a küszöbökön, esetleg a tetőn vannak arra utaló nyomok hogy huzatva esetleg cserélve is voltak teherbíró elemek
ezt az elvárást ahhoz hasonlítanám, mintha pl. egy gyönyörű 25 körüli csajt szeretnél, de csak szigorúan olyat aki szűz még
-
-
3 gyerekhez tényleg kell ekkora kocsi, igazad van sztem
más kérdés hogy max akkor vennék iylen ócska fost ha autószerelő lennék és magam tundám javítani
szerintem egy ilyen sose lesz már megbízható
azt írta a srác hogy soha nem eshet ki a kocsi, és van rá 4-500k ja
na ennyi pénzért nem lesz iylen családi autó szvsz -
válasz
bitpork #161472 üzenetére
valamilyen hangképző eszközt rakhatnának rájuk amikor lassan mennek
nem tartom magam figyelmetlen embernek de az utcánkban majdnem eléléptem egy ilyen mitsubishi hibrid terepjárónak
nem ment ugyan gyorsan de gyanítom nem esett volna jól
tényleg szinte semmi hangja nem volt (elektromos módban ment) én meg pakoltam a kocsiba -
válasz
szőröscica #161468 üzenetére
az biztos hogy jó
nekem a villany vagy villany/hibrid autók ára nem tetszik, ezért nem merült még fel
nem tudtam úgy számolni, hogy megérje
de remélem 3-4 év max és ez változikvillanyautó+napelem nagyon szimpatikus dolog a spórolás és a környezetvédelem miatt is
-
válasz
Geri89 #161299 üzenetére
99% hogy nem tekerték, plusz alaposan le is informálható, mert magyarországi, azt ne spórold meg
én nem vennék ilyen autót, de megértem ha valaki emellett dönt
én úgy gondolkozom, hogy ezeket az autókat 150-200 ezer gondtalan km-re tervezték, kb ez az amit az első tulaj megy vele. Ezután jönnek a nagyobb gondok, amik miatt napokat áll az autó és sokba kerülnek.
Na most ha azt nézed ez az autó kerül az új ár 60%-ba kb, de az élettartam 80% án már túl van.
nyílván van aki máshogy gondolja.. -
válasz
alázógyík #161210 üzenetére
új korától ti használjátok?
nem volt semmilyen váratlan gond?a családban 2 autóváltás is lenne hamarosan és mindenkinek a qushquai (bocs nem tudom leírni
tetszik, de én annyira félek a problémáktól, nagy a dilemma
mert oké hogy megcsinálják garanciában de utálom ha szervizben van az autó használat helyett -
válasz
bitpork #161206 üzenetére
asszonynak városba elég lenne, azthiszem 115 le volt amíg volt
(#161207) rbalint88
azt hallom róla hogy a motor és vezérlése nem jó
egy ismerős zsír újonnan vett, és 2 hónapig állt a szervizben mert az új autó hol beindult hol nem
és nem tudták megcsinálniplusz elő(utó) itéletes is vagyok mert volt már renault-m és tudom hogy milyen szarok
szívóbenzinnél bonyolultabb motorral nem vennék soha renault -
ronda de megbízható akkor suzuki sx4
sz@r de sztem egyik legszebb a kis suv kategóriában: nissan quashquai (bocs ha nem sikerült leírni helyesen)
az asszony is nissant akar most, de mióta csak turbós motor van borzasztó dolgokat hallok róla, nem merem bevállalni
kár hogy az 1.6ost megszüntették -
válasz
xEon1337 #160928 üzenetére
jajj, nem ettől jó egy autóértékesítő hogy bemagolja a műszaki adatokat meg a listát
ilyesmire 100 ból egy bugris kiváncsi és többnyire az sem lesz vevő
meg amugy is végül megkaptad a választ, még ha kemény 5 percbe került isaz átlag vevőt a lízing paraméterei és a törésteszt, meg az autó kinézete/praktikuma érdekli
meg kipróbálja és kiderül tetszik-e nekino offense de egy 100le-s opel astránál ki nem sz@rja le milyen a futómű technikája
normálisan kanyarodik-e és nem ráz, ez ami érdekes... -
válasz
molnarpeter #160860 üzenetére
de csak ha itthoni az autó
a külföldről behozottnál nem(#160862) molnarpeter
-
-
válasz
skitzoo #160714 üzenetére
ha 1 m ért veszel furgont készíts alsóhangon 3-4 kilót a kezdő rozsdamentesítésre, és ugyanezt majd kétévente
nyáron adtam el a céges transitot, abban valós 200k km volt, mégis rohadt szépen alattomosan mindenütt
végülis még évekig lehetett volna használni komoly szétesés nélkül, ha nem zavar a dolog -
válasz
kisza25 #160338 üzenetére
telefonról sajnos ékezet nélkül gyorsabb írni
én nem ph-zok telefonról, de gondolom sokan igen
amugy meg szard le a nyelvtannácikat, a te írásod abszolút nem gáz
érdemes megnézni mi megy néhány facebook csoportban ahol "rejtett erőforrás"ék jelen vannak
(konkrétan mintha más nyelven írnának, és az a durva hogy értik egymást) -
válasz
LuckyL #159644 üzenetére
ja és persze ironizáltam
ha valakinek van öregebb volvoja, mondjuk 15+ éves, az szerintem láthatja rajta a matricákat hogy 10 éves korban az összes légzsákot (850-es volvo) cserélni kellene újra
persze mostanában ezt semmilyen autóban nem írjákháát én nem lennék annak a helyében sem akinek egy 20 éves légzsák robban az arcába...99% hogy semmi baja sem lesz...de amikor beüt az az 1 %, amiről semmilyen kimutatás és tanulmány nincs...
persze csak elmélkedek.... -
válasz
lacos001 #159555 üzenetére
ja, értem már! de sajnos segíteni meg nem tudok itthon nem hallottam még ilyenről
esetleg az nem lehet hogy a garancia miatt van ez a díj? mert a szervizelést nem csak márkaszervizben lehet végezni (a németek hajlamosak betartani a szabályokat-pl. azt hogy nem vagy köteles márkaszervizbe hordani az autódat hogy a garancia megmaradjon) ? csak egy tipp.. -
válasz
i-sti #159549 üzenetére
én inkább olyat vennék furgonból amit az adott terheléshez méreteztek, tehát jelen esetben akkor egy kicsi jumpert
plusz kisteherautónál olyan kedvező a finanszírozás hogy hülyeség használtat venni véleményem szerint
legalábbis, ha komoly a cég és nem 1-2 évre tervez az autóval
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest