- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz
middleaged #147897 üzenetére
Borzalmas konstrukció....
Nem Mercedes, az 100%.
-
alázógyík
addikt
Csak alváz és motorszám alapján hol/kivel érdemes egy netes információs "riportot" készíteni?
Van pár online cég, autodna, hu.vin-info...
Voltetorve.hu kéri a rendszámot, az nem jó.
Elméletileg magyarországi, első forgalomba helyezésű az autó, de volt rendszámtábla csere 1x.
-
alázógyík
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #147171 üzenetére
A Peugeot 508 meg köröket vert az Insigniára...
-
alázógyík
addikt
-
-
alázógyík
addikt
válasz
kovacsroli #145011 üzenetére
Az a kormány már 70-80K-nál így néz ki, sz@r anyagból volt a 2008-as évjáratnál. A hátsó jel szintén.
Félre kell tenni 40-50K-t a terelő motorokra, más nagyobb gond nem lesz/várható. -
alázógyík
addikt
válasz
wttfw #144994 üzenetére
Szerintem nagyon halk pályán, 150-ig nagyon kényelmesen lehet beszélgetni, akár rádió mellett is. 17" 225/45R17-es felni/gumi van a gépen. Nekem is a 120-as T-Jet van.
A gázt az autó előző/első tulaja tetette bele, így nem tudom mennyi volt.
190 és 250 között szokott lenni egy beépítés. Amennyire nagy különbség van a benya és a gáz ára között, hamar behozza a beszerelés árát. -
alázógyík
addikt
válasz
szőröscica #143762 üzenetére
-
-
alázógyík
addikt
válasz
Wiz Khalifa #142635 üzenetére
Egészségedre.
Mondjuk beszartam azon, amit írtál...
-
alázógyík
addikt
válasz
Wiz Khalifa #142627 üzenetére
Hűű, ez még a Mónika shownál is cikibb.....
-
alázógyík
addikt
válasz
Wiz Khalifa #142579 üzenetére
Fehér útról én még kavicsot se vennék.
-
alázógyík
addikt
válasz
Wiz Khalifa #142576 üzenetére
Az 1.2-vel nem lenne még gond, ha 16 szelepes lenne.
-
alázógyík
addikt
Ez milyen randa lett?!?!?
-
-
alázógyík
addikt
válasz
BigBlackDog #142358 üzenetére
-
alázógyík
addikt
Mondjuk egy jó Passatot valakinek?
-
alázógyík
addikt
válasz
szaki1986 #141823 üzenetére
A legtöbb Bravoban ( 99% ) a klíma terelő motorjai tönkre mennek.
Csak a csere segít, 4db motor, közdarab, és sok-sok bontás.Márkaszerviz 2napot számláz ki csak a munkára. Anyagköltséggel 1ütt 200K-s a történet. Bravo fórumon van jóval olcsóbb lehetőség is.
Deltákat is érinti.Nekem 43K lett a végösszeg az egészre.Sok Bravo szenved a féltengelyek kopásával, ami remegés formájában jelentkezik. Debrecenben van a jól bevált szerviz erre. 70-80K-s törénet.
Volt 1-2 Bravo, amik 250K felett motortartó bak szakadást szenvedtek, arra nem árt figyelni.
Turbó, kettős tömegű, kuplung tartós, futómű is bírja. Elektromos anomáliák nincsenek.
Gyári hifi egészen jó, míg a gyári lámpa esőben nagyon nem.
Kényelmes, jól megy, ennyi pénzért én csak ajánlani tudom. -
alázógyík
addikt
válasz
LógaGéza #140894 üzenetére
A 2004-es évjárat már egészen jó.
A moci nagyon megbízható, kevés gond szokott lenni vele.
Ami problémás tud lenni, a hátsó híd szilentjei, cserélni egy rémálom. Az első stab.rudak fogyó eszközök, sokszor kell őket cserélni, de olcsók.
A klímaterelő motorok tudják összefosni magukat, amit könnyű észrevenni. Bekapcsolod a fűtést/hűtést, és megnézed, hogy tudja-e külön-külön fújni az ablakra, középre és lábra a levegőt. Mind a vezető, mind az anyós oldalon ellenőrizd le, hideg és meleg levegőre is. -
alázógyík
addikt
válasz
roberto211 #140781 üzenetére
-
-
alázógyík
addikt
válasz
BigBlackDog #139831 üzenetére
Átíráskor meg a köbcentire is kell, évjárattól függetlenül.
Vagyonosodási illetékre gondolhat?
Azt meg a külföldről behozott autók forgalomba helyezésekor kell fizetni. De ott is mindegy, mennyi idős...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest