Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
davver
csendes tag
válasz
fabri07 #167400 üzenetére
Helló!
Èn nem règen kerültem pontosan ilyen helyzetbe egy viszonylag fapados kisebb de 200.000km futott autóból ültem át egy ismerősöm R. Fluence be ami Privilege felszereltsèg ès 80.000 van benne! A különbsèg èg ès föld a Renault javára bár mèg csak 2 hónapja van nálam de nagyon megszerettem a sedan hátrányaival együtt! Mindennapi használatra teljesen jó! Mi sokat autópályázunk vele ès sok cuccot eltud nyelni. Egy picit lomha de amúgy sem vagyok egy versenyző tipus! A kènyelem meg ebben az árfekvèsben pèldás! Csak ajánlani tudom hogy vedd meg, bár egy pici alku bele kell hogy fèrjen! 2M alá kène vinned az árat! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Spórolós topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest