Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Dávid78 #132403 üzenetére
Húgom tavaly nyáron vett egy 206-ost, 1.4 hdi motorral.
Ő 660k.ért vette kereskedésből, de az előző tulaj rendes gazdája volt és a típus hibák már javítva/cserélve voltak.
Mondjuk rá pár hónapra a bal első lengőkart kellett cserélni, ha jól emlékszem 20-24k. volt alkatrész + munkadíjjal (lehet, hogy még olaj + szűrő csere is benne volt az árban). Plusz újra kellett állítani a futóművet.Ezt leszámítva a "szokásos" elektronika baja van, a fedélzeti comp. néha kiírja menet közben, hogy valamelyik ajtó nyitva van, egy 250 km-es úton 1-2x írja/írta ki, de ezzel együtt lehet élni szerintem.
Ő teljesen meg van vele elégedve, télen is pöccre indul, alig fogyaszt, de ha kell, akkor megy is.
szerk.: annyival kiegészíteném, hogy nem túl tágas, de 4-en felnőttek (2 férfi - 2 nő) plusz hordozóban volt a gyerkőc, néhány utazóval azért befértünk. Mondjuk én vezettem és én is voltam a legnagyobb darab
85 kg és ~175 cm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Politikai mémek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest