- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Oracle
senior tag
Üdv!
Milyen biztosító az ASTRA? ők adják a legjobb ajánlatot de nem hallottam róluk sohaválaszthatom őket vagy inkább kerüljem?
-
Oracle
senior tag
Ha minden jól megy ma meglesz a járgány, seat ibiza 1.4 16V 2002/6havi magánszemély első tulajos, kicsit ütött kopott de legalább nem totálkárból összetákolt sz@r.
-
Oracle
senior tag
Üdv!
Létezik még mobil eredetvizsgálat?
-
Oracle
senior tag
Hi!
Az 1literes Toyota yaris hogy bírja az autópályát? nem fogyaszt sokat?
-
Oracle
senior tag
Üdv!
Nem tudom mi a lóf@szt csináljak, van egy F astra 1.6-os 2001-es szép állapotú 180e km van benne elég jól felszerelt de klíma nincs 450k lenne, van egy G astra 1.4 16V 98-as 60e km van benne jól felszerelt klíma is van nagyon megkímélt 750k lenne, vagy gyűjtögessek és akkor 1 milla körül vehetek 2005-2006-os suzuki swiftet kevés km-el
vagy ha tudtok ajánlani valami más márkát 700k-ig, 4-es golf esetleg vagy valami hasonló méretű autó.
-
Oracle
senior tag
Üdv!
Lenne egy 1998-as G astra szép megkímélt állapotban kevés kilométerrel(60e) tényleg alig használt, szerintetek megér 750et? -
Oracle
senior tag
Hi
Banki visszavett autót szabad venni, vagy inkább hanyagoljam? Egész jó ajánlatok vannak csak nem vágom hogy működik a dolog, oda megyek és kp-ra elhozhatom vagy csak hitelre?
-
Oracle
senior tag
válasz
Lortech #48514 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de sajna a keret csak ennyi nem akarom minden spórolt pénzem autóra költeni, ezért is nézegettem az opelokat semmi extra nem kell még a klímáról is lemondtam az ablak is lehet kurblis
a légzsák az egyetlen ami alá nem adom meg asszony miatt a szervó
-
Oracle
senior tag
Megkérdezem még egyszer hátha valaki meglátja
Nemsoká meglesz a jogsi és első autómat szeretném megvenni olyan 500-600k a keret. Vegyes használatú lesz de több autópálya mint város, 3hetente Balatonra biztosan megyünk télen nyáron. Opel F astrakat nézegetek szerintetek jó választás?
-
Oracle
senior tag
A kérdés adott, Kéne valami első autó nekem olyan 500-600K-ig van rá keret használata vegyes lesz, 3hetente Balatonra biztos. Barátom F astrakat meg vectrakat ajánl, ő nagyon autókukac ért is hozzá. Használt autót nézegetem de legtöbbje kereskedés, onnan inkább nem vennék autót
Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest