Hirdetés

Aktív témák

  • lenox

    veterán

    válasz Rick4 #11249 üzenetére

    Szerintem nem, nem is ismerem az embert, miert akarnek tole valamit? Az usabol autoimport az erdekel. Annyira nem hataroztam el magam, hogy holnap ugorjak, de hatarozottan erdekel.
    Amugy meg ne kamuzzal, mar elsore is kerdeztem, csak arra nem valaszoltal. Es amugy is masodjara mar nem lehet kerdezni? Ha beraktam egy linket a netrol (jaj!), akkor mar nem kerdezhetek? Na ez nez ki hulyen szerintem...
    Azon kivul, hogy amit leirtal az keves info a viszonyitashoz, hiaba magyarazod, mas bajom igazabol nincs. Pl. ha megnezted a linket, amit beraktam, akkor pl. lathattad, hogy pl. ott benne van, hogy mekkora plusz koltseggel jar, ha x tavolsagrol hozzak vagy viszik az autot. Te pl. ilyet nem irtal, pedig kerdeztem is, hogy akarhonnan elhozzak-e 5k-ert. Amugy ha nem tudod, az sem baj, csak felesleges itt magyarazni, hogy te mar megmondtad, meg kerdezhettem volna, de mostmar nem, mert ez faszsag. Igencsak csodalkoznek, ha valaki 5k-ert pl. Kaliforniabol elhozna Budapestre autot. De meg az is lehet, csak annyit kene mondani, hogy igen, Usabol barhonnan elhozzak. De erre valahogy nem tudod raszanni magad... Vajon miert? Nekem pl. az az erzesem, hogy azert, mert nem azt hoznak, hanem egy ugyanolyat (kor/szin/felszereltseg/futasteljesitmeny/tipus/stb szempontjabol), es az a biznisz, hogy a kinti faszi jobb arat tud kialkudni, mint en innen. Ami teljesen ok lenne, ha nem azzal kamuznal, hogy 'majd mi azt tudjuk'. Meg akarmi mas miatt is lehet. Hogy mitol olyan nagy titok? Csak remelni tudom, hogy nem a lehuzas miatt, mindenesetre a kodosites sok bizalmat nem kelt.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák