Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
tikshow #9444 üzenetére
Nagyon bika gép lesz, nagyon nem is lehet kifogásolni benne semmit
Tápból szerintem egy 500W-os Aurum Gold is elég lesz, mert a procinak 77W-os a TDP-je (tuningolva nem tudom átlépi-e, ebben sajnos nem vagyok otthon, ha igen akkor is számoljunk max. 100-110W-al), GTX670 170W-os TDP-je sem egetrengető, SLI-t pedig gondolom nem tervezel, ennyit meg vígan elhajt (megkockáztatom hogy a 400W-os is elvinné akár). Lapból esetleg keresnék egy ATX méretűt, nekem valahogy furcsa egy 450k-s konfigban egy mATX lapSajnos a rendes Extreme 4 ára eléggé felment most, esetleg nézhetsz Gigabyte vagy MSI lapokat, 35k körül van pár jó Z77-es tuningdeszkájuk. Monitorhoz DVI kábelt biztosan adnak, dp (displayport, mert ez van a monitoron nem HDMI) kábelt nem biztos, erre jobb rákérdezni ahol veszed (monitorgurunál vagy oázisban vedd mindenképp ahogy vond is írta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP t630 Thin Client 256GB SSDvel - leírást olvasd
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest