Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    válasz csibe1 #7901 üzenetére

    Ebben az árkategóriában csak a mi box - mi box s frissítik néha. Bár a mecool km6 deluxe már az az árkategória ahol már elvárná az ember a frissítést de sajnos nincs. Android verzió az Android tv 10 (újabb mint a mi boxokon) de őszintén semmi különbséget nem veszek észre a mi box s-en levő androidhoz képest. Ez is túl van lihegve kicsit szerintem. Nem vitatkozni akarok csak tudom, hogy az ilyen tanix meg x96 max plus (van nekem is) boxokon hulladék android van. Semmit nem ér kb. Azokra coreelec vagy slimbox rom kell és akkor egész jó lesz (főleg coreelec-el).
    Ez a mecool km6 deluxe pedig alapból is tök jól működik és nem kell buherálni! Én inkább az olcsóbb km6 classic vagy a km2 - t ajanlálnám mert jobb ár /érték arányúak. Ez a kikapcsolás hiba nálam nincs hála az égnek de ha lenne akkor alvó módba raknám mert onnan nem infrával ébreszt (ha minden igaz) . Ha nem frissítik sok mindent úgyse lehet csinálni mert emiatt eladni nem éri meg! Veszel egy szarabbat csak, hogy ki tudd kapcsolni? Vagy jóval drágábban jobbat mert itt már nagy ár ugrás van ha jobb kell. Holnap kipróbálom az alvó módot rajta, hogy fekébresztéshez infra kell vagy bluetooth mert nem tudom 100%-ra.

    Amúgy amiket biztosan frissítésnek az Apple tv, nvidia shield,meg a többi hasonlóan drága tv boxok. Olcsóbban szerintem a chromecast with google tv mert gondolom a Google frissíti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák