Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
válasz
Knobber #84886 üzenetére
Sajnos már nem tudtam a hozzászólást módosítani, de itt vannak nemzetközi vélemények az Asrock AB350M Pro4 megnevezésű lapról.
-
Knobber
aktív tag
válasz
zakarmihaly #84879 üzenetére
AB350M pro4 nekem is hasonló újraindulásokat produkál, 4-6 óránként fixen, minden nap, lassan egy hónapja. BIOS azóta jó sok jött ki hozzá, frissítések nem oldották meg a problémát. VGA-t is cseréltem azóta. Memtestet, CPU stressz tesztet csináltam, HWinfoban ellenőriztem a táp feszkókat is, windowst is update-ltem tényleg minden hibalehetőség kilőve már.
Laza internet böngészés közben teszi ezt, nem terhelés alatt, egyszerűen kitolja a feszt a gép alól, fekete kijelző, újraindulás.
-
Knobber
aktív tag
Sziasztok,
1. B350 be belépőszintű lapot keresek.
2. R3 1200 CPU alá, B350-es kellene. R7 265 GPU társaságában.
3. mATX szabvány, mert a házba az fér bele, bár későbbiekben talán veszek házat is.
4. Bővítőhely nem fontos, de Gigabites LAN, és minél jobb Audio hang kellene mert nem tervezek külön hangkártyát is.
5. Ryzen mindenképp tuningos, de csak szolídan OC-zném a gyári AMD appjával.
6. Új alaplapot vennék. -
Knobber
aktív tag
Relatíve nem olyan sok kiadást eredményezne. Szinte ugyanannyiért tudnám eladni a mostani alaplapom, mint amennyiből vennék egy picivel jobb 775-öst. Ha eladom, akkor max lesz 5000Ft a difi + kis szerelgetés. Ennyit még csak-csak megér az a PCIE 2.0?
A Q9550 szintje tudom hogy max egy i3-as, azonban mai játékok amíg elindulnak rajta (még ha csak low-on is) addig még nem adom el.
Hosszabb távon nyilván az lenne a cél hogy CPU és Alaplap csere 1-ben, hisz a VGA az relatíve új. De akkor meg inkább FX-8350-re fájna a fogam meg hozzá tartozó lapra -
Knobber
aktív tag
válasz
bluyoo #70370 üzenetére
Itt hardveraprón vennék egy ilyen lapot, ahogy nézem 10-20 körül mennek (és 20eFt-ért már félkonfigok is).
Bár nem tudom, hogy mennyi FPS-t nyernék azzal ha PCIE 1.0-ról PCIE2.0-ra upgradelnék?
Igaz, lenne egy Q9550 a házban, rajta egy jó nagy hűtő (Thermaltake V1) és egy kis OC-t biztos elbírna. -
Knobber
aktív tag
Sziasztok,
Használtan vennék egy jobb socket 775-ös lapot, mint ami most van: MSI G41-M P26
Egy Q9550 és R7 265 + 1333-as DDR3 ramok alá szeretném.
Ház CODEGEN QM105-A11 (Tudom, hogy milyen a minősége...)
Ebbe a házba illő 775-ös lapot keresek, jobbat mint a mostanit.
Ami fő gond, hogy a MSI G41-M P26 csak PCI express Gen1, míg a R7 265 az PCIE 3.0 - Létezik olyan lap, amiben 3.0 van? Vagy ha csak 2.0 lapok vannak, megéri upgradelni arra egyáltalán? (Elméletileg pár fps különbség a játék során).
Illetve CPU tuning miatt sem jó a mostani G41-M P26, mert BIOS-ban nem engedi állítani a CPU voltaget.
Új socketra átállni meg nem szeretnék, mert akkor már CPU-t is vehetek, arra pedig már nincs keretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest