- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
z444c
csendes tag
válasz kristof123 #53395 üzenetére
40 körül. Msi-nek szimpatikusabb a biosa is + military class 4. De az asrockot már ma megvehetem procival együtt... ami elég nyomos érv . Ha tuningra kerül a sor egy Noctua NH-D14 fog még rákerülni.
-
z444c
csendes tag
Elnézést! Itt azt szerettem volna megkérdezni, hogy msi z87-g43 gaming vs asrock z87 extreme4 vs asus z87 plus közül melyiket ajánlanátok? Mindenképp pci foglalatos lapra lenne szükségem x-fi hangkártya miatt. Tuning is érdekel, ill. az msi kártyán lévő killer e2205 szoftver nélkül csak hardveresen is többet tud egy Intel I217V-től? Msi felé húz a szívem, de asrocknak jobb a tápellátása, ha jól tudom. Ennek ellenére 4.6 GHz-re is lehet húzni g45ben gondolom g43 szintén tudja ezt.
Válaszokat előre is köszi!Még egyszer bocsánat! Reggel van még...
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
Szia!
Szvsz, ha szeretsz tuningolni akkor mindenképpen a 4670k-t vedd. Ha nem szeretnél, akkor 4770.
Egyikkel sem lesz teljesítménybeli problémád..."Általános célra, sulis programok: aris, oracle, virtualis gepek, egyszerűbb játékok, Dota2 + stream stb."
Erre a célra szvsz egy 4570 is bőven elég.Szerk.: Most nézem ez alaplapos topic. A kérdésed IDE való.
[ Szerkesztve ]
-
z444c
csendes tag
Hali!
Új processzor vásárlása előtt állok és ezek között vacillálok: i5 4670k vs i7 4770.
Több helyen azt olvasom, hogy i5 jobb választás, annak ellenére, hogy tesztekben közel azonos teljesítményt láttam, hol az egyik hol a másik érvényesült.
[link]
[link]
Persze tudom a 4770 csak 3.4 GHz a tesztekben meg 3.5 GHz-es i7 szerepel, de ennek fényében se láttam nagy eltérést.
A 4770est időtállóbbnak gondolom a jövőt tekintve 8 Threads + nagyobb cache + HT jól fog jönni és könnyebb hűteni.
A 4670k (tuningolva) olyan alkalmazásoknál ami csak vagy kevesebb mint 4 szálon fut gondolom gyorsabb lenne a magasabb órajelnek köszönhetően.Felhasználás: Általános célra, sulis programok: aris, oracle, virtualis gepek, egyszerűbb játékok, Dota2 + stream stb. (később veszek bele vga-t is kb. gtx760 erősségűt, így a komolyabb játékok is szóba jönnek).
Árban +alaplappal ugyan ott lennék. Szóval a kérdésem: Miben rosszabb egy 4770 egy tuningolt 4670k-tól?
Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm, lehetőleg érvekkel alátámasztva!
[ Szerkesztve ]
-
Zsivaagoo
őstag
válasz #89874944 #53385 üzenetére
Vannak nagyon régi - 760G csipes - f0schadékok, azokat nem ajánlom még FX-6300-hoz sem. 8320-hoz meg pláne nem. 8320-hoz a legolcsóbb lap GA-970A-UD3 22 rugóért. 1,41-1,42V-tal 4,4 GHz-ig megy egy közepesnél jobb hűtővel (7 k).
Vegyél VGA-t hozzá, akár egy használt HD5670-et (max. 15 k), ezt nem kell külön táppal etetni és játékokon kívűl mindennel elbír. Max 65W-ot fogyaszt csutka terhelésen.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
KERiii
tag
Hali!
Milyen alaplapot ajánlanátok 4770k procihoz + kezdetben 1 db gtx 760/770 -hez? Későbbiekben szeretnék SLI -t használni. Mekkora táp lenne szükséges SLI videokártyákhoz??
-
jeni
félisten
olvasni való a proci tuningolásához - Összefoglaló kinyitása (katt.rá-még nem javaslom neked,mert az írásodból ítélve nem vagy még arra felkészülve)
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
Az FX 8320-a Specifikáció-t olvasd el nem tartalmaz beépített GPU-t. Vagyis sehogy sem tudsz integrált lapot venni hozzá mert nincs. Ami van az a Socket-FM2 -s, a proci család a következőkből áll: A4-A6-A8-A10 szériáknál amiben a prociban be van integrálva a videórész,azok a lapok tudnak diszktrét VGA nélkül is működni.Ellenben a tied nem. Minden képen venni kell hozzá egy PCI-e VGA kártyát.
lapok hozzá: csak útmutatóban tettem oda,azért,hogy képben legyél,és nem ajánlásként,vannak még más FOGLALAT: Socket-AM3+ a listában
pl.:
GIGABYTE GA-990FXA-UD3
ASUS M5A99FX PRO R2.0
ASUS M5A97 EVO
GIGABYTE GA-970A-UD3
ASROCK 990FX Extreme3
ASROCK 970 Pro3 R2.0
MSI 970A-G46[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
amd fx 8320-hoz milyen lapot vegyek, amin van integrált vga is? vagy inkább vegyek vmi párezres vga-t, ha tuningolni is akarom 8350 szintjére? Mennyire fogja vissza a tuningot az integrált VGA a mostani lapoknál?[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Hali! Melyik fm2 lap az ami már tuningképes..tehát bordázott/hűtőtt vrm-el rendelkezik?
Fm2-es Athlon X2 370K-t fogadna. Árat direkt nem írtam, én speciel 15-20között nemigen láttam...lényeg mindenképp a tuning...ameddig csak lehetséges...gondolom ehhez meg elengedhetettlen a vrm hűtése...[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Zsivaagoo
őstag
válasz roland0207 #53380 üzenetére
"Én ezt találtam : MSI 760GA-P43 (FX)" -- F0SCHADÉK!
--------------------------------
Gondolkoztam azon, hogy az első sornál többet nem írok, és hagylak lázas kétségek között vergődni, hogy : " Ezt miért és miért pont velem?" , de meggondoltam magam.A 760G-s csipes alaplapok egy BIOS módosított elavult szarok az FX procikhoz, hogy a rothadó raktár ürüljön.
Minimálisan ajánlható alaplap FX-6300 és FX-83xx procikhoz a GA-970A-UD3. Ez 22 k. Vannak ennél szebbek, pöpecebbek, drágábbak is, de ez a minimum ahhoz, hogy egy FX-6300 is stabilan tudjon működni, pláne terhelésen, ami játéknál - mert arra kell ugye! - óhatatlanul előjön.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
roland0207
újonc
Hali
Tudnátok segíteni hogy milyen alaplap kell ehhez a confighoz:
-videokártya: radeon hd 7850
-processzor: amd fx 6300
-memória: 8GB 1600MHz DDR3 Kingston HyperX cl9
Én ezt találtam : MSI 760GA-P43 (FX)
Ha nem jó esetleg tudtok ajánlani hasonló kategóriájút? -
Mahrenburg
őstag
válasz anytime #53377 üzenetére
Most miért akadsz fenn ilyen apróságon? Ismered a mondást, ajándék Celeronnak ne nézd a foglalatát...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #53374 üzenetére
"Kuldeni fogok haza egy csoro kis celeront (g1610)" - Hogy érted, hogy "csóró"? Eddig azt mondtad, hogy "mindenre elég"...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
torma1981
veterán
Na meglett a 4670K + Asrock z87 extrem 4 alaplap. Köszi az ajánlásokat. Remélem elégedett leszek vele.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz anytime #53369 üzenetére
Itthol ez a kollega kupaktalanitott nekem, o a satus modszerel kupaktalanit. Kicsit rongalodik az IHS, szemelyi velemenyem szerint inkabb postazd el neki angliaba, nagyon jo munkat vegzett. Nem is lehet szrevenni hogy meg volt nyitva.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Casanova*
veterán
válasz anytime #53367 üzenetére
igen, a Miklooss szeret új dolgokat kipróbálni.. ez a mániája. HR22 1-2 ventivel nagyon durván fog hűteni, szerintem!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
anytime
őstag
válasz Casanova* #53366 üzenetére
Semmi gond.
Anno en is igy gondoltam, de iden februartol itt esz a fene es nagyon elvezem a "mokolast". Meg tudom erteni miklosss-t is, amiert allandoan hajtja az uj hw-k iranti lelkesedes.
Nekem is az a bajom, hogy kesz a konfig, sot, amire hasznalom, talan sok is , most akkor miert is, minek is fejlesztgessek
Talan a HR22-t azert bevallalom, de elotte latnom kellene majd egy-ket itthoni, megbizhato tesztet. 1-2 fok minusz miatt azert nem cserelnem le a mostanit, de ha 5-10 fok kozotti minuszt produkalna, akko azonnal menne a mostani az aprora ... -
Captaindeph
tag
válasz BomiBoogie #53356 üzenetére
Rendben köszönöm a sgítséget.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Captaindeph #53355 üzenetére
Jó lesz az a lap, egy drágábbat sem fogsz tudni később másképp bővíteni, mint az ASRockot.
(#53354) Imre921
Ez egy nem tuningos lap, így van, de a procid alá tökéletesen megfelel.[ Szerkesztve ]
-
Captaindeph
tag
Üdv mindenkinek!
I5 4570-es processzort szeretnek a leendo configomba asrock b85 m pro 4 lapot ajanlottak ez lenne a legjobb választás vagy azèrt pár ezer Ft ráfizetèssel kaphatok komolyabb asus lapot is ami megfelelne? ami kesobb tamogat egy esetleges processzor cseret plusz ram upgradet?Egyebkent jatszani szeretnek rajta es sharkoon vaya ha
zba raknam gtx 660 mellé. Tudnatok ajanlani valamit?
Elöre is köszönöm. -
Imre921
tag
Üdv
Ez a rendkívül olcsó Asus deszka alkalmas játékra? Azért kérdezem mert eredetileg amd-s konfigot terveztem mivel az i5-ök nagyon drágák, de közben találtam ezt a gyöngyszemet egy 3470-es alá...Tuning abszolút hidegen hagy..Nem is nagyon értek hozzá
-
Casanova*
veterán
válasz kristof123 #53351 üzenetére
már összeraktam magamnak nagyon pipec konfigot. végig jártam a topikokat,külföldi oldalakat...
Zsivaagoo:
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz 150tomi150 #53344 üzenetére
+3 az Asusnak!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
kristof123
őstag
válasz 150tomi150 #53344 üzenetére
Szia!
+1 az ASUS M5A97 EVO R2.0-nek!
-
150tomi150
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi konfighoz milyen alaplapot ajánlanátok?
Processzor: AMD FX-8320
Videókártya: ATI HD6870
Memória: 2db 4GB 2133MHz DDR3 Corsair Vengeance Pro CL9
Táp: Chieftec CTG-500-80PAz ASUS M5A97 EVO R2.0-t és az ASRock 990FX Extreme3-at, melyiket érné meg jobban, vagy esetleg ha tudtok ajánlani valamit.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Captaindeph
tag
válasz bluyoo #53325 üzenetére
Na kicsit nezelodtem és ahogyan te is mondtad jobb lenne egy LGA 1150-es lap.
Most így elsôre i5 4570-re gondoltam nem tudom, remelem ez a.legjobb ebben az arfekvesben.
Ajanlottak ehhez a procihoz egy asrock b85 m pro 4 lapot is .véleményed szerint ez a legjobb kombo vsgy esrtleg tudsz ajánlai valami asus-t ? az sem baj, ha dragabb csak patent legyen. -
Casanova*
veterán
válasz zsolt2cv #53339 üzenetére
Ház: FRACTAL DESIGN Arc Midi R2 23.849Ft vagy Fractal Design Core 3000 18.000 Ft
én ezt az msi vga-t és ezt a házat FRACTAL DESIGN Arc Midi R2 veszem.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz kristof123 #53337 üzenetére
Pro a kedvence
-
zsolt2cv
csendes tag
Sziasztok!
Egy alaplapot szeretnék a következő konfighoz:
i5 4670
gtx770Egy Asus H87-PRO-t néztem ki! [link]
Szerintetek ez jó lesz? Vagy tudtok ajánlani valami jobbat??Előre is köszönöm.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz newclass #53333 üzenetére
Tápkör , anyagminőség , felszereltség. A Z77-es chipset drágább ezért ha nem lesz tuning inkább egy komolyabb tuningmentes , mint egy alsó kategóriás tuningképes lap.
Minden H77-es és Z77-es lap 2db natív SATA3 porttal rendelkezik. Végül is csak az SSD-nek szükséges. A HDD-nek bőven megfelel a SATA2 is.Bazinga!
-
newclass
tag
-
bluyoo
nagyúr
válasz hegegabi80 #53329 üzenetére
LGA1155 foglalattal ott az Asus B75M-A natív USB3 és SATA3 támogatással megfelelő CPU/VGA-val a PCI-E3.0 is támogatott.
A legolcsóbb megoldás egy H61-es lap lenne (~3K-t fognál a lapon) mint a viszonylag új fejlesztésű H61M-A (alapból , frissítés nélkül is kezeli az Ivy CPU-kat is) hogy márkánál maradjak , de szerintem egy I5 alá legalább egy B75-ös lap illik. És ugye H61-es chipset-el nincs natív SATA és USB3 sem.
LGA1150-es foglalattal csak a legfapadosabb H81-es chipset-re futja a keretedből.
Pl. ugyancsak egy "A" -s lap az Asus-tól a H81M-A ugyancsak natív SATA és USB3 de viszont "csak" PCIe 2.0. Bár azt hiszem ebből semmi hátrányotok nem fog származni a lapra szánt keretet figyelembe véve.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz newclass #53326 üzenetére
Szia!
Tuning nélkül a nemrég újra szóba került Asus P8H77-V tökéletes lehet számodra.
Tuninggal pl. ASRock Z77 Extreme4 , MSI Z77A-G55 , .... Ezekkel a lapokkal a későbbi esetleges komolyabb tuning sem akadály.
Vagy választasz valami gyengébb képességű tuninglapot pl. Asus Z77-A , MSI Z77A-G43 , Gigabyte GA-Z77-D3H , ...(#53327) hegegabi80
"A lehető legkedvezőbb ár érdekelne" Itt a legeslegolcsóbb még ajánlható lapra gondolsz? Méret mindegy?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
hegegabi80
addikt
Melyik lapokat ajánljátok 1150 vagy 1155 foglalat esetében (sógoromnak lesz majd új gépbe)? A lehető legkedvezőbb ár érdekelne, de még elfogadható lappal, i5 proci alá. Tuning nem érdekel, max 1db sata3 csati legyen, meg 3.0 a pci-e x16 foglalat.
Bár nem tudom, hogy a 2.0-hoz képest hoz e valami gyorsulást. Nekem pl csak 2.0 és a vga-m 3.0, de nekem bőven elég (lsd adatlap). -
newclass
tag
válasz bluyoo #53325 üzenetére
Szia!
Amikor vettem hasonló árban volt a K-s proci, mint a sima (max 1-2e Ft különbség, de lehet ugyanannyi, már nem emlékszem), így akkor már inkább ilyet vettem.
De őszintén szólva alap órajelen is tökéletesen elég nekem.Olyan max 30-35e körül szánnék rá.
De megnézném a H77-es alaplapot is.köszi
-
bluyoo
nagyúr
válasz Kristof9094 #53320 üzenetére
Szia!
Azok a bordák hővezető párnán ülnek ... nem egy CPU hűtő. Szóval mozoghat. De azért ne feszegesd ha nem muszáj.
Mondjuk nem a te lapod bordái de a lényeg látszik:
A port meg fújd le róla és kész.(#53322) Captaindeph
Szívesen!
De aműgy miért nem az újabb LGA1150-es platformot választottad a Haswell-el?(#53323) Gubu0101
Szívesen!
Örülök hogy minden simán ment!(#53324) newclass
Szia!
Hát egy átlagos felhasználó nem vesz tuning lapot és CPU-t miközben nem tuningol.
Mindenesetre az ajánlott lap a keretedtől erősen függ. Mennyit szánnál a lapra? A legjobb tuningmentes H77-es ~24K. A legolcsóbb tuningképes Z77-es (tuningra hasonló felszereltséggel mit egy komoly H77-es) ~30K környékén mozog.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
newclass
tag
Sziasztok!
Intel i5 2500K SandyB-es proc-hoz tudnátok alaplapot ajánlani?
Asrock Z68 Pro3-m volt, de valószínűleg tönkrement.Tehát keresek valami jó ár/érték arányú, megbízható alaplapot.
Asus Xonar D1-es hangkártyám van, ami PCI portos illetve még egy wifi kártyám szintén PCI csatlakozós.
Ezeknek kellene mindenképpen hely az alaplapon.
A videókártyám Radeon HD5830 (dupla helyet foglal)Átlagos felhasználó vagyok, a processzort nem tuningoltam (ettől függetlenül a Z-s alaplapokat preferálom, de mivel a processzor ereje nekem bőven elég, ha egy H-s sokkal jobb, akkor elgondolkodom rajta).
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Kristof9094
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock Z77 Pro4M alaplap, amin a hűtőbordák kicsit lazák (kézzel meg tudom mozgatni őket), a port is kezdi gyűjteni.
Kérdésem, hogy meg lehet-e szorítani őket, vagy mit kezdjek vele? Így nem tudja ellátni a feladatát!Köszönöm!
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
-
Gubu0101
veterán
válasz bluyoo #53317 üzenetére
Corsair Vengeance CMZ4GX3M2A1600C9
Asus M5A78L-M-LE +Fx-4100Aida64 el néztem.
Mivel nem vágom a késleltetéseket nem akartam még belepiszkálni addig amíg nem olvastam utána.
1-2 dolog aidából:-Memory Speed DDR3-1333 (667 MHz) <---most ezen megy.
-@ 666 MHz 9-9-9-24 (CL-RCD-RP-RAS) / 34-107-5-10-5-5-25
-@ 592 MHz 8-8-8-22 (CL-RCD-RP-RAS) / 30-95-5-9-5-5-23
-@ 444 MHz 6-6-6-16 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-72-4-7-4-4-17…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
bluyoo
nagyúr
válasz Gubu0101 #53315 üzenetére
Nem ártana tudni a pontos hardvereket ....
De ha az UEFI-ben 1600MHz-re állítod akkor az annyin is kell hogy menjen. Másképp be sem boot-olna a rendszered. És ha netán kompatibilitási gondjaid lennének akkor sem abban nyilvánulna meg hogy 300MHz-el alacsonyabb órajelen járnának azok a RAM-ok.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Captaindeph #53313 üzenetére
Az LE egy "butított" verzió! Inkább a simát válaszd , alig drágább megéri azt a kis pluszköltséget. A sima P8H77-V -re nem igazán volt panasz , egy nagyon stabil lapnak sikerült.
(#53314) zibo73
Szívesen!Bazinga!
-
Gubu0101
veterán
válasz bluyoo #53312 üzenetére
Egyenlőre annyi,hogy a ram ami most van a laphoz (2x2Gb/1600mhz) pont nem támogatott a laphoz,így csak 1333-nak látja.Az utolsó bios frissítés meg 2012.12.04.-én jött ki.
Nem én csesztem el,hanem az akitől vettem a komplett gépet
Biosban néztem meg ram adatlapjánál is 9-9-9-24 késletetést írnak a 1600-hoz,most ezen van biosban is de még se annyin megy...
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
bluyoo
nagyúr
válasz Gubu0101 #53311 üzenetére
Szia! Miért fontos ez? De ez nem előre látható ... új CPU , esetlegesen hibák javítása , új funkciók , amik ugye nem menetrendszerűen ...
(#53309) csaba9985
Az biztos nem hülyeség!
A táp ügyben hidd el megéri azt a kis pluszpénzt (finoman fogalmazva is erősen ajánlott ). Még így is az ajánlható tápok alsó szegmenséből lett szemezgetve ...(#53308) zibo73
Igen , körülbelül annyi az ára. ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás(#53307) Hephaisztosz
Nyugodtan megveheted , szerintem jó választás.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
zibo73
aktív tag
Sziasztok!
Egy SABERTOOTH P67 lap megér egy 20 ast?
Üdv! -
Hephaisztosz
tag
Sziasztok,
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ez az alaplap megfelelő választás lenne-e az alábbi konfigurációhoz:
Alaplap: ASUS H87-PRO
Processzor: Intel Core i7-4770 3.40 GHz 1150 BOX
VGA: MSI Nvidia GeForce GTX 770 4 GB GDDR5 OC PCIE
Tápegység: FSP Aurum Gold 650W
Vinyó: Western Digital Caviar Black 2 TB 7200rpm 64MB SATA3 -
bluyoo
nagyúr
válasz Captaindeph #53303 üzenetére
Az Asus P8H77-V szerintem jó választás lehet ~24K körüli áron.
Ha olcsóbb FSP táp akkor esetleg a Raider 550? Középkategória csúcs belsővel: FSP Raider táp.Bazinga!
-
marinea2
addikt
válasz Captaindeph #53304 üzenetére
Gyere át IDE!
Amúgy igen elég. Hexa sem rossz választás de az xfx-> Seasonic beles(ami a legjobb szinte) és ADDA ventivel szerelt. Jobb a hexa-nál és a ctg-nél is.[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
bluyoo
nagyúr
válasz Captaindeph #53300 üzenetére
"szempont a kesobb fejleszthetõség" Ez mit takar? Mit szeretnél később fejleszteni? Egy körülbelüli kert nem ártana (lapra ill. az egész konfigra).
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
marinea2
addikt
válasz Captaindeph #53300 üzenetére
CTG 500 helyett xfx450-et vennék (pár k-val több de megéri)
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Formula-1
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Kingston Fury Beast memória - 2x8 GB DDR5, 5200 MHz, CL40 (KF552C40BBK2)
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest