- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mobil flották
Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
Hát, hogy drasztikusan még egy ideig nem fog változni az biztos. Majd talán az OLED kijelzők lejjebb nyomják a PVA és IPS-esek árát, de az még idő. A jelenlegi panelek (TN, PVA, IPS stb.) meg már régóta nem fejlődnek igazán, a panel-technológiából adódó határokat gyakorlatilag elérték 1-2 éve már... Csak jönnek-jönnek az új típusok de semmi forradalmi változás. Sztem nincs értelme sokat várni, jön a karácsony felmennek az árak és kifogynak a népszerű típusokból...
-
Poplacsek
senior tag
Ha nem sajnálod a zsetont és játékra is kell, akkor inkább a HP! A 245T-s Samu input lag-ja kb duplája a HP-ének, ami játékoknál lehet zavaró, bár sztem csak a hardcore gamereket zavarja ez a dolog... Amúgy a 245T és 2475 kb egy árkategória. Ha nem játszol akkor az S-PVA (245T) vs. S-IPS (2475) a kérdés igazából... Lehetne rajta vitatkozni, hogy melyik a jobb panel. Nekem spec a PVA panelek képe jobban tetszik (sötétebb a fekete)...
A T240-es Samu más kategória mint ez a kettő, színtér és látószög tekintetében sehol sincs egy TN paneles monitor a maga szürke "feketéjével"... Sőt ekkora kijelzőnél közelről egy TN panelest gyakorlatilag nem tudsz úgy nézni, hogy a széleket is szemből lásd, ezért úgy látod, hogy szürkül a széleken a kép.
T240HD asszem ugyanaz mint T240 csak beépített TV tunerrel. Viszont nem tudja a PIP-et, úgyhogy egy TV kártya a PC-ben az jobb megoldásnak tűnik..
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Medence topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest