- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
CollerbladE
csendes tag
Hát nekem sem megy, pont ez a baj. XP alatt viszont még a mostani monitorommal is be lehet állítani, pedig nem támogatja és nincs is dual-dvi kábelem. Igaz, hogy csak a kép felét látom kb, mert scrollozni lehet. De a 85 és a 75hzesmódos is simán beállítja minden kérdezgetés nélkül.
Nemértem win7 miért nem képes erre. Pedig feltettem még a legújabb beta drivert is. Nincs valami spéci program amivel ki lehet erőszakolni??Valamint ha veszek dual-dvi kábelt, akkor utána akármelyik 24colos monitor fogja támogatni a 75/85hz-es módot (1920x1080ba) ??
Üdv CollerbladE
-
S0m30n3
aktív tag
Oké köszi, de BenQ-ra nem adnak 3 napos pixelhiba garanciát, és én úgy inkább nem veszem meg, így marad a Samsung, meg asszem LG, és Samsung-on belül az a két típus, ami között nem tudok dönteni. 2333SW és 2433LW. Szóval amire nincs pixelhiba garancia olyat nem is nagyon szeretnék venni, tudnál ajánlani olyat amire adnak garanciát, és jó, vagy esetleg az általam kinézett kettő közül ötletet adni, hogy melyiket vegyem?
-
Zoli1222
addikt
24" és fölötte, már nem a legjobb választ egy TN panelos monitor, csak erős kompromisszumokkal. PVA-s vagy IPS-es monitor a jó választás. Csak sajna ezeknek az ára egy "kicsit" magasabb. Én azt mondom, ha teheti az ember akkor az utóbbi 2 panellal szerelt monitorok közül válasszon.
Anno 1 19"-os LG monitorom volt(TN-paneles). Utána jött a Dell. Megnéztem egy más mellett a kettőt. Ég és föld volt a különbség. Csoporttársam is néha átjön, és akkor mindig elcsodálkozik, h milyen a képe.(persze jó értelemben)
(#5856) BMW001: Sztem menj át hexaa-ékhoz és meglátod a különbséget.
-
MPowerPH
félisten
VGA gond nem nagyon lesz, most egy GX2 van, utána vagy 4890 CF lesz, vagy egyből 5870.
Én annyira nem vagyok otthon ebben a témában, hiába, hogy az LCD tv -k terén tájékozott lettem az utóbbi időben. Milyen 24" -os monitort ajánlotok, 60-80k -s bolti áron, ami szép kontrasztos, élénk képpel bír, nem ilyen csúnya fakó.
-
MPowerPH
félisten
Ráadásul HD filmet inkább TV -n nézek majd. Merevlemezről szoktam HD -t lejátszani, de a jel megy le a TV -re.
Magyarul fölösleges lehet az 1920*1200 -as felbontás, és inkább nézzek szokványosat?
Mert azt észrevettem, hogy az 1920x1080 -as moncsik azok sokkal jobb kontrasztal, és sokkal jobb válaszidővel rendelkeznek ugyan annyi pénzért.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest