Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
gyuromoj #5207 üzenetére
nekem akkor volt ilyen a kép, mikor azt állítottam be, hogy a kép 1:1 arányú legyen. Ha áttettem, hogy aspect legyen, akkor meg kihúzta a képernyő széléig, megtartva az arányokat. Egyébként sok filmnél, ahol láttam, hogy HD, megnéztem a felbontását kiderült, hogy a közelében sincsen, néha még a HD ready-nek sem
Esetleg azt valaki nem tudja, hogy lehet beállítani, hogy ha 16:9-es filmet nézek, ne alul - felül legyen fekete csík, hanem csak alul? Eltolni a képet fel, hogy alul a vastagabb fekete sávba tegye a feliratot?
-
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
Egyébként most olvastam egy pár éves tesztet itt a PH-n, ahol azt írták, hogy a TN is még elfogadható filmezésre, de végülis nem ez a lényeg, hanem, hogy döntöttem. Kaptam egy tippet ezért egy Dell U2410 lesz, különben biztos az LG lett volna.
Esetleg annak az S-IPS változata, most hirdetnek egy subpixel hibásat a másik topikban
-
TrollBalint
addikt
kicsit szkeptikus vagyok ezzel a "felülről-nézem-a-TN-t" mikor van olyan eset, hogy az ember felülről nézi a monitort?
Én nem vagyok egy profi felhasználó, csak hobby szinten kellene egy új monitor, valami szép nagy
Az Lg w2600 legnagyobb előnye nekem, hogy azt megtudom venni itt a városba is, és pixel vagy bármilyen hiba esetén nem kell felküldenem Pestre.Te milyen 24-s nem TN paneles monitort ajánlanál? (kizárólag pixel garanciával)
-
TrollBalint
addikt
Sziasztok,
tudtok nekem mondani pár 24"-es nem TN paneles monitort körülbelüli árral? Tervezem egy monitor vásárlását és nem tudom, hogy 26"-os TN paneles legyen-e (abból az LG w2600, aminek úgy tudom elég szép képe van) vagy pedig egy kisebb, de jobb minőségű.
Filmezésre, játékra és rajzolásra használnám. Amint fentebb linkeltek TN + IPS videot azt megnéztem, de tényleg ennyire durván gagyi a TN?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Túra és kirándulás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG Ultragear 27GN60R-B (Garanciás)
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest