- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Hunyus
senior tag
válasz
CollerbladE #6218 üzenetére
Szia.
Mennyi különbség lehet szerinted egy 22" és 24" ilyesmi tipusú moncsiba,ár-érték,melyiket lenne érdemesebb megvenni? -
Zinho
aktív tag
válasz
CollerbladE #6106 üzenetére
Hétköznapi használatra tökéletes jó. G2420HDB az CCFL fénycsöves, a GHDBL a ledes. Ez utóbbi 50 körül van , kicsivel feletti inkább, de szerintem megéri, ha csak annyi előnyi is van, hogy kevesebbet fogyaszt, és nagyobb az élettartama.
-
benjamin
tag
válasz
CollerbladE #6106 üzenetére
Hali
Igen jól láttad, ennyi az ára, ebben a szegmensben nagyon jónak mondható minőség/ár arány. A Benqról tudni kell, hogy mostanában igen jók a piacon és a minőségileg jó monitorokat készít, bár a Led-es monitorokkal nincs tapasztalatom, de érdemes elolvasni a fórum utolsó 100 hozzászólását ott kaphatsz megfelelő válaszokat a kérdésedre.
Én is vásárlás előtt állok és két típust néztem ki
Beng G2420HD vagy G2420HDBL (LED) (bár a zöld készenléti led zavaróan erős számomra)
Samsung SM2494HSAzokat kérdezek akinek Benq G2220 vagy G2420 monitorja van mennyire zavaró a zöld készenléti LED fénye, szoftveresen állítható a fényerősség?
-
t.imi
addikt
válasz
CollerbladE #5893 üzenetére
Én sima 60-on használom, még a CRT-nél volt értelme a Hz-nek, tt is van valami látható okosság benne?
Mert szemügyileg nem veszek észre semmit 60Hz-en.
Biztos van valami progi, de azt ne tőlem kérdezdGőzöm sincs. Anno a 85Hz-el is ki voltam békülve CRT-n
-
Teaway
veterán
válasz
CollerbladE #5884 üzenetére
Igen, XP van.
A win7-re majd csak tavasszal váltok. -
Cyberpunk
félisten
válasz
CollerbladE #5893 üzenetére
Nem fogja van amelyik technikailag képtelen rá, pontosítva a legtöbb képtelen ekkora felbontáson erre. Sőt arra sincs garancia hogy az adott monitor amihez ki írják hogy az tudja, sok esetben csak marketing maszlag. Végül is nem kamuznak mert tudja csak nem ekkora felbontáson. Úgyhogy azt tanácsolom alaposan járj utána hogy biztosan melyik tudja.
Azt tudom hogy HP LP2475W többeknek is sikerült 75 sőt nagyobb Hz-et is előcsalogatniuk belőle DP kábelen. -
t.imi
addikt
válasz
CollerbladE #5884 üzenetére
Nekem azt írta Win7 alatt, hogy a dölt számos Hz szám nem támogatott a készülék által, pedig benne volt a 75Hz. Akkor még nem volt fent a driver. Utána maradt a 25,29,30Hz váltottsoros ill. 50,59,60Hz
Nekem hdmi van bedugva -
Teaway
veterán
válasz
CollerbladE #5875 üzenetére
Nekem kis szutyok Radeonom van, az tudja a 1920x1080, True Color 32bit, 120Hz-et is...bár sose próbáltam.
-
Gerisz
addikt
válasz
CollerbladE #5872 üzenetére
Ez azért is van, mert a DVI kábelből sok féle létezik de ami most a legfontosabb a Dual Link és a Single Link ebben a kérdésben. Itt pedig a Single link kábel sem képes ilyen felbontásban 60Hz fölé menni, csak a Dual Link.
[link] -
bluobluo
aktív tag
válasz
CollerbladE #5869 üzenetére
Miért kell mindenáron 75 hertz?
Nállam 60-on megy -
Cyberpunk
félisten
válasz
CollerbladE #5869 üzenetére
Full HD felbontáson ezek a monitorok nem tudnak 75Hz-et
Be kell érned a 60-al.
Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest