Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Szia!
Én láttam COD4 alatt is a különbséget, talán a sok évnyi FPS-ezés miatt, de a lényeg az, hogy FPS-ben online játszol akkor lehet, hogy már halott is vagy mire meglátod az ellenfelet. Ez igaz CRT vs TFT-re és igaz lehet egy nagy inputlag-os (DELL vagy más) monitornál is.
Szóval az, hogy a képen nem látsz semmit rosszat miközben játszol az nem azt jelenti, hogy olyan eredményesen is játszol! Játék közben nem egyszer döntő az, ha valakinek a netje 20ms-sel kisebb ping-et produkál, pedig az nagyon kevés idő, de erre jön még rá az inputlag is.Persze ez nem számít, ha tudsz úgy játszani hogy csak nagyon (nagyon) ritkán vagy első
Én egy csöppet ideges lennék úgy tapasztaltam.
-
GuMipOkE
senior tag
Inputlag szinte minden tft monitornál van, csak a Dell 2407wfp-nél ez az érték kb 45ms környékén és afölött van, addig mondjuk az eizo-nál kb 25ms körül van. Ez amúgy csak FPS játékoknál tud zavaró lenni. A dolgot az tetézi, hogy a 2407-nél az overdrive nem működik valami jól, és azt mondják, hogy jobb lenne ha ki lehetne kapcsolni ezt a funkciót ezen a monitoron...
Persze érdemes lenne valami igényesebb tesztet összevadászni a 2408-asról is, hogy mennyit sikerült az elődmodellhez képest javítani rajta. Ugyan nem 24"-os, de viszonyításképpen a Dell 2709W-ről van a prad.de-n részletesebb teszt is. Elég jól vizsgázott a monitor, viszont tartósan 47ms körüli az inputlagja. Szvsz ~35ms és ez alatt annyira nem lenne vészes, de ez kicsit sok FPSekhez. -
GuMipOkE
senior tag
Hát sztem ebben az árban 24"-os Dell-t kaphatsz, de az játékra nem jó, és egyéb kérdésekben is hagy kívánnivalót magaután. Az előző hsz-ben egy 22"-os EIZO-t ajánl Old_Artist, ami viszont mindenre megfelelő. 24"-ban sztem nem találsz az ár keretein belül minőségi monitort.
De majd a többiek kijavítanak engem, ha szükséges.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest