- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
oalex
senior tag
Én is beruháztam a pár napja egy 2494HM re.
Szerintem ebben az ár kategóriába majdnem kifogástalan.
Mondhatni vissza fejlődött a Samsung a standot illetően, mivel ami ezen van, az nagyon jó és praktikus, az újabb (p2470/2450 ezt már le spóroltak).Kép teljesen jó, (TN- panelt figyelembe véve). Feketék is jó mélyek.
Hangszóró youtube videókra elmegy.
Pivot-álást is bizonyos esetekben jó lehet használni.
Külön ki emelném a fogyasztását, mert szerintem egy lenyűgöző. Nálam átlagban 34W-ot eszik. Ezzel még a LED-es green csodák sem tudnak versenyezni.Negatívum:
Csak egy lényeges van, de aki erről nem tud, az még egyáltalán nem olvasott véleményt erről. Annyira egybehabzó kritikával illeték ezt a felhasználók, hogy nem értem, miért nem változtatott rajta a Samsung.
Nem beszélem másról mint az érintő gombokról. Illetve azok használhatóságáról. Nagyon mellé fogót ezzel a Samsung. Még szerencse, hogy igazából csak egyszer kell jó beállítani.
Sötétben láthatatlanok, tapintással nem be azonosítható, egyszer reagál egyszer nem, stb.
Erről Old-Artist is tudna mesélni. Sikerült jól be kalibrálni, de Ö is megszenvedett a gombokkal. Ajánlom is a szolgáltatásait mindenikek, nagyon korrekt és megbízható úri ember (Csak munka közben nem szabad tőle semmit sem kérdezni, mert akkor abba hagy mindent amíg részletesen el nem magyarázza és csak átunna folytatja. Ezért kicsit sokáig tarthat.).
Más igazán erős kontrát nem tudok elmondani, a doboz hangú hangszórót természetesen nem az erőssége, de tudtommal olyan monitorba épített nem is létezik, amire azt mondaná az ember, hogy kielégítő.Egyszóval én is ajánlom mindenkinek, főleg a jó ár érték aránya miatt.
Nekem jó lesz addig, míg valamelyik gyártó elő áll egy jobb panelessel ami majdnem ilyen keveset fogyaszt, de hozza az ips szintjét képileg. És mind ezt 26-28" ban.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest