- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
Dzsano
tag
Én az általad felhozott Samsungok közül a P2370-et venném meg.
Miért?
Mert tetszik.A tudásuk majdnem egyforma, nekem bejön az üvegtalp, és az érintőgombos előlap dízájn. Ecofit, 2 ms, keveset fogyaszt.
2. helyezett a P2450H (talán nagyobb? a dinamikus kontraszt magasabb) De nem olyan csinos, szögletesebb.
3. helyezett a 2494HS (23,6-os) most már nem tetszik, szögletes. De tényleg.
4. utáni helyezett a T240. Még mindig marha drága. Miért?
-
Dany007
veterán
Nézd, én nem értek a lovakhoz annyira, mint a többiek, de ahogy elnéztem a konfigot a Samsung SyncMaster P2450H -nak vannak a legjobb értékei.
Már ha hihetünk valamit is a kiírtaknak. Kontraszt, válaszidő és fényerő tekintetében.
Árban is az a legjobb, így szerintem nincs mit agyalni rajtaPersze láttam én már olyat, hogy egyik oldalon monitornak 20k a kontraszt, másik oldalon u.a. 3k kontraszt...
Asszem ennek is van két típusa... Natív meg mittomén... Ezért lehet eltérő... De tényleg nem értek hozzá ilyen mélységekben.
Szal az ismert adatok alapján a választás szerintem egyértelmű. -
dezz
nagyúr
Szerintem már kaptál választ, nem is egyet. Ha azt hitted, ez valami tech support, ahol a személyzet nekiáll a kérdéseidnek külön utánanézni és prezentálni a választ, akkor tényleg rossz helyen jársz...
Dany007: Kár, hogy kvp "szakmai" szövegeinek nagy része merő halandzsa volt. Csak sajnos én zavartam a köreit. De belefáradtem az állandó helyreigazításba.
-
dezz
nagyúr
Már olvastam, de nem tudok segíteni, nem vagyok ennyire benne a TN-es monitorokban. Talán használd a keresőt...
borisz_B: Igen, az az! Erről is készül egy cikk.
Az U2410 tudja az Adobe RGB-is, ez csak az sRGB-t. Viszont, mintha egy kicsivel kellemesebb, lágyabb lenne a képe, pedig a kontrasztarány megvan. (Maga a panel szerintem ugyanaz, leszámítva a háttérvilágítást. De a meghajtó elektronika beállításai kicsit mások lehetnek.) Uniformity funkciója is van, ami sokáig az Eizo-k kuriózuma volt (DUE néven), ami néha jól jöhet.
Gondolom, arra vonatkozik, hogy a 2-es modellen már nincs rajta az A-TW polarizer, mint az elsőn, amitől annak kimondottan nagyon jó lett a feketéje, amolyan S-PVA jellegű. De szerintem ennek sem rossz. (Nem kell részútosan felülről nézegetni.
)
Egyébként a HardForumon vannak, akik mindenáron azt akarják bizonyítani, hogy az S-PVA a király, és másik, akik szerint az IPS. Szemből nézve szerintem egyértelmű, hogy az IPS.
-
bluobluo
aktív tag
Szerintem sincs semmi gond, csak ahány ember, annyiféleképp fogják fel szerintem könnyű kérdéseim
Amúgy ha más nem lesz valószinü a 2494HS-t fogom választani, csak sajnos drágább egy cseppet. De egyenlőre marad a 2333SW.
Na megyek aludni, délelőtt tuti válaszol egy szaki a kérdésedre!
(vagy jön "más" és szétoffolja a topikot)....joccakát!
-
bluobluo
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest