- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
fanti
addikt
Örülök, hogy Te is elégedett vagy a 2494HM-el, én is!
Számomra ez az a szint ami még éppen megfizethető, és Old-Artist is az egyik legjobbnak mondotta volt (persze a maga kategóriájában), ezért döntöttem mellette.
És igen, a feketék is mélyek, meg a bevilágítása sem vészes.
Nekem nagyon-nagyon tetszik! -
HoReSz1975
őstag
Én is SAM 2494HM -et vettem volna 40.000 -ért, mert az Electro Outletbe ennyiért adták Kecskeméten, de lehet , hogy a többi üzletükben is, csak a sok gazdag gyerek felvásárolta és itt a PH! -n elkezdte adni a sok tudatlannak 50-60e Ft -ig 1 év garanciával. Ezt könnyű kiszűrni, mert aki 1 év garit ad rá, az valószinű, hogy az Electro Outletes cuccokat adja tovább a sok tudatlannak. Van pár ilyen kolléga, csak nem akarom belinkelni ki az... A monitoros aprókban rájukleltek
-
old_artist
addikt
Üdv!
.. csak annyit tudnék hozzátenni, hogy tényleg "macerás" a monitoron lévő érintőgombok, de ha egyszer beállítja az ember, akkor már nem is kell "sűrűn" beavatkozni a menüjébe!
Ami meglepett, hogy a HS-hez képest, jobb a fekete mélysége, bár gyári állapoton 0,32cd/m2 mértem, és bizony a gyári értékek még véletlenül sem fedték a jó színhatásokat (deltaE érték 8,3 volt) - túl melegek voltak a színek!
Kalibrálva már egy igen jó értékkel szembesülhetünk, a fekete mélysége 0,18cd/m2, az átlag deltaE 0,5, max. deltaE 1,1 volt!
A kontraszt is megfelelő a gyári értékhez képest, én 938:1-et mértem, a fényerő is megközelítette a gyári értéket: 288cd/m2!Fényerő eltérésben és homogenitásában jobb, mint a HS, egyenletesebb képet mutatott!
Egyedül a bal alsó és a jobb felső sarkában tapasztaltam egy kis "kékes" elszineződést a fekete háttérnél!
Kalibrálás után a gradienseknél, a fehér végpontoknál nem volt "szürkés", szép egyenletesen beállt a fehér egyensúlya, és szép lépcsőetesen jelenítette meg a szürkeárnyalati skálát!
Sajnos, az sRGB szíteret csak "súrolva" jelenítette meg, de még elfogadható színten, egy TN paneleshez képest!Összességében jó benyomást tett rám ezen TN paneles moitor - kiegyensúlyozottabb képet mutattott a HS-hez képest (ahol a fehér egyensúlyt megtalálni problémásabb volt), bár az sRGB színtér hiányos lefedettsége miatt nem nagyon ajánlanám még amatőr grafikai munkákhoz sem, ezekre van már jó alternatíva (különösen az IPS panelesekben)!
-
Dzsano
tag
Én az Ipon-tól vettem. (nem reklám)
Korrekt cég, a + kért DVI kábelt (a Tv tuneresekhez nem jár!) mellécsomagolták, pixelhiba nincs, minden megvan, 2 munkanap alatt megkapod. Számla+garipapir rendben.
Kisfejszét, bézbólütőt visszatettem a garázsba.Link: ezért nem vártam sokáig
-
koxi20
csendes tag
Na ez nem tudom mennyit fog segíteni,de én is monitor vásárlás előtt állok.
P2470 azért nem tudok nyilatkozni mert nekem sok egy monitorért most
2494HM 5ms válaszidő,(ami nem rossz),2.0 usb (minek ?) de nekem nem igazán jön be a design (nekem az is fontos)
P2450H rendeltem meg én is, szerintem csúcs egy darab 2ms válaszidő és olcsóbb!!!Remélem segítettem!
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG V30 - vezércsel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest