Keresés

Aktív témák

• Grillo

őstag

Na, tegnap megvettem a Samu 2494HM-et. Eleddig nem volt sok időm foglalkozni vele, de azért leírok egy rövid szösszenetet.

A doboza brutál nagy, a 19es 940BW-mé mellette eltörpül. Mondjuk a monitor súlya is jelentős.
    A talpa nagyon jó, könnyen emelhető, egy kicsit suta a Samu szokásos fémpöcök ki-be tologatása miatt, de tény, hogy nem kell naponta mozgatni. A képernyő könnyedén dönthető, előre épphogy csak, de felfelé hosszú úton. Stabilan ottmarad, ahol hagyom. A portrémódba forgatás is egyszerű, de nekem kicsit furcsa, hogy a végállásokban nem "kattan" a helyére, hanem csak simán ottmarad.

A dizájn szépen letisztult szerintem, a káva fényes fekete, de én ezt nem tartom hátránynak, nem fogom fogdosni.

Az érintő gombok szarok, ez az egyetlen eddig, amivel nem vagyok megelégedve. Sötétben esélytelen, fénynél is nagy odafigyelést igényel.

A hangszórók gyengék, de mivel max a Teamspeak-et rakom ki ezekre, nincsenek nagy elvárásaim (az alaplapiról megy a Teamspeak, eleddig fülessel, a fő hangokat az Audigy kezeli :D ).

Ezzel a cikkel azt hiszem mindenben egyet értek.
    TESZT

Ja, az USB-k. Jó dolog, viszont ha a monitor mögött a fal van, akkor azért nehezen hozzáférhető, az LG megoldása sokkal jobb, ahol a panel szélén van a csatlakozó. Minden esetre én bedugtam az egér vevőjét, aztán ennyi, azt úgysem húzogatom.

• Grillo

őstag

válasz fanti #4670 üzenetére

Én elvileg holnap veszek egy 2494HM-et. Majd beszámolok, bár a másikat nem ismerem.

Aktív témák