- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Hmmm... Azért kérdeztem, mert külföldi fórumokon több helyen olvastam, hogy bajuk volt a 6600GT-vel (általában nVIDIA 6x00-val) és az nVIDIA nyilatkozott úgy, hogy ezek a kártyák a DVI kimeneten keresztül max. 1600x1200-ra képesek, míg a D-SUB-on meg tudják jeleníteni az említett felbontást. Felteszem másképpen a kérdést, sikerült már valakinek ilyen felbontást a DVI-n keresztül ezzel a kártyával beállítani? Lehet, hogy a probléma csak egyedi volt, bár nem hinném, mert nem csak egy topicban olvastam. Most persze jó lenne tudnom, hol is olvastam...
A választ mindenképpen köszönöm.
Ja, jut eszembe, nVIDIA kártyákról volt inkább szó, ATI-nál mint ha rendben lettek volna a dolgok.
JaniS
[Szerkesztve] -
fudi2002
nagyúr
Huhúú, köfi hogy írtad. Ezt látod nem figyeltem, működő gépre tótuk rá. Mivel jáccol? (input lag és utánhúzás miatt kérdem)
Vki aki Eizo-t használ. Mivel a 24-esükben állítólag samsung panel lapul, felmerül az input lag kérdése. A 244t samsung viszi a pálmát, a leglagossabb kijelzők között. Eizonál?
Aktív témák
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest