Aktív témák
-
i are robot
senior tag
-
dezz
nagyúr
80cm-re natív bontásban, és még messzebb akarsz menni? Nem lesz az egy kicsit sok? Egyébként először nagy, de aztán megszokod.
Csak nehogy vissza kelljen váltani 17"-re, mert az kész klausztrofóbia!
22"-esből van 1680x1050-es is, nem csak Full-HD. Ezen még egy kicsivel nagyobbak is a pixelek, mint pl. egy 17"-esen. (Szerintem amúgy ez a pixelméret az ideális. A 26"-eseken is ekkora.) 22"-es Full-HD-n már eléggé kicsik a betűk, közelről kell nézni. Akkor már inkább 23"-as.
Nyugdíjas: Végülis van benne egy h.264 dekóder... De azon azért elcsodálkoztam volna, ha vitte volna pendrive-ról az mkv-kat...
-
dezz
nagyúr
-
Dzsano
tag
dezz: Mobiltelefonnal?
Na jó, elővesszük a jó öreg Pentaxot.
Manko nem tudom te mit láttál de 1 db Scart van a P2370HD-n!
[link]http://techline.hu/kiprobaltuk/20091006_samsung_p2370hd_teszt.aspx
Ashnur: Nem nyugodtam bele. Csak nem szidom, ha már megvettem.
Őszintén? Szerintem jó képe van, és az a bizonyos betekintési szög túl van magyarázva. Ez nem laptop. -
Mankó
veterán
Holnap rendelnék monitort és kellene néhány gyors válasz.
Nézegettem a honlapon a P2370HD-nek a paneljét, s ha jól látom, akkor nincs rajta Scart csati. Eszembe jutott, hogy nekem otthon Digi-Tv-s a TV szolgáltató és a dekóder Scart csatin csatlakozik a tv-hez. Gondolom megtudom oldani a csatlakozás problémáját RCA csatival is, s az lenne a kérdésem, hogy minőségbeli különbség sok van e az RCA és a Scart csati között?
Lehet, hogy hülyeségnek hat a kérdésem, ebben az esetben bocsi a tudatlanságom miatt!
Ja és még egy, van egy Service csati is a panelon, úgy néz ki mint egy USB. Az az is, vagy csak hasonló a kinézete? (Örülnék ha lenne rajta USB is.)Köszi a válaszokat!
-
Dzsano
tag
P2470HD-m van. (nem nézem ágyból
) Megnéztük oldalról és felülről.
Ha eszembe jut, akkor csinálok fotókat, és belinkelem.Oldalról szerintem kimondottan jó a kép, persze változik a szín, de nem vált inverzbe, tökéletesen látható marad.
A bevilágítása homogén, világít az egész panel, nem foltosan, hanem az egész, egyenletesen.Felülről már gyengébb a látvány, alulról meg ugyancsak nem néztük, asztalon van.
Ez az alulról nézés szvsz hülyeség, legfeljebb fali tartóra szerelve lehetne alulról nézni, de akkor is be tudod billenteni valamennyire egy minőségi tartóval nem?Teljesen elégedett vagyok vele, ennyi pénzért tökéletesen tudja azt, amire vettem. A TV csatornák finom szabályozása most még nem volt meg, mert szolgáltatót váltok, azután ejtem meg, ezért nem írtam részletesebb beszámolót sem a monitorról.
-
Dzsano
tag
Ne keverjük a kettőt: a Benq sima monitor, a Samsung pedig TVtuneres monitor, tehát tudsz rajta TV-t nézni (távirányító, rengeteg csatlakozási lehetőség, Xboxhoz is jó).
Árban sincs egy kategóriában, és szerintem a Samsung sokkal jobb, kevesebbet fogyaszt, pixelgaranciás, stb. stb. -
-
Dzsano
tag
Link:
Samsung P2370HDÉn is ilyenre spórolok.
Szombaton láttam élőben a kisebb, 22-es verziót, nem boltban, hanem egy (nem Samsung) bemutatón, prezentáció és videó ment rajta, (nekem) tökéletes volt.
Novemberre megveszem, nem várok karácsonyig.
Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest