- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Arnold2 #8062 üzenetére
Igen. Nemtom ez normális-e ilyen méretben, de gondolom nem kellene annak lennie
Ipontól írtak vissza, hogy, küldjem ela terméket, megnézik a hajszálrepedéseket és, lehetőség szerint küldenek másik terméket, csak nemtom kicserélik-e egyáltalán, meg mire visszajuttatják hozzám, pixelhibás meg karcos lesz, nem igazán tudom, küldjem-e el egyáltalán nekik
Lényeg, h nagyon mozog a monitor, még most is gépelés közben, a Samu ezt bizony elbaxta, mert nem csak nálam, hanem az Ipon tesztben is erre panaszkodtak, tehát szériahibás a cucc
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Arnold2 #8054 üzenetére
Nekem a "nagy testvére" van, lentebb írtam mi a gond vele, nemtom a 2370H-nak is ugyanolyan vékony-e az állvány része, de tippre az, igencsak mozog a monitor, ha hozzáérek, de azt hozzáteszem, h ez asztalfüggő is nagyrészt, a mostanimon nagyon mozog, de kerekes asztalom van, amin nem is csoda, holnap ki lesz cserélve egy másikra, illetve egy olyan asztalra, amin csak maga a monitor lesz, tehát egyáltalán nem fog mozogni, ezt leszámítva nekem nagyon bejön, iszonyú nagy a 19"-os Asus TFT után, de lassan megszokom majd, a képe is gyönyörű, DVI csatival használom
-
Arnold2
őstag
válasz
Arnold2 #8047 üzenetére
Mivel úgy láttam, túl tág volt a kérdés, így olvasgattam.
Ti mit szóltok ehhet a monitorhoz: Samsung P2370H?
Olvastam a TV-tunneres társáról egy cikket. Ott azt mondja, hogy bár a TV "része" nem egy nagy durranás de mint monitor egész korrekt.
Nem tudom, hogy amúgy egy monitorrol van szó, csak a testvérben van egy tunner is.
Mik a vélemények?
Főleg játékhoz kell majd, meg néha filmezésre (van egy Samu tévém a géphez kötve, HD filmek azon mennek).
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest