- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Aktív témák
-
Ch4os
aktív tag
Igen én is ##optam ezzel. nem lehet kiálított TFT monitorok közül eldönteni melyik a jó, ha mind egy közös moncsielosztóra van kötve, és egy gép nyomat rajtuk valami effektet, filmet, bármit. Mivel a gépen egy felbontás van beállítva, és ahány TFT méret- annyi felbontás.
Pl: Megy a film 1024*768-ban a kis 15"-oson meg a 24"-oson is. -
MegalodonS
őstag
Amúgy megnéztem 2407FPW - HC videóit a YOUTUBE-on, és azt gondolom, ilyet nem veszek!
Ilyen baromsagot YOUTUBE
Figyelj rendszeresen jarok UK Lan partyra kb 1700 Gamer HarcoreGamer brutal cucokkal en is ott lattam eloszor a Dell 24 "tft es jatszottam sokat rajta ameddig nem vettem magamnak is.Erdekes ha valaki 24"tft tolja annal Dell van miert is?Biztosan latta a YOUTUBE-on ekkora marhasagot leirni amit leirtal mar ne haragudj.Nezd meg eloszor es utana velemenyezz
-
hardzsi2
aktív tag
Azért ezt gondold át még1x! A 2407WFP-HC-nak feltehetően/többek szerint ghosting problémája van, amit az október 5-i gyártói nyilatkozat szerint nem is kívánnak orvosolni.
Részletek itt (olvasd el a 'The Ghosting Issue' részt és nézd meg a mellékelt YouTube videót is - egyébként még más videók is fellelhetők erről ugyanott) és itt (itt az 'Updates' szekcióban követhető az ügyben gyártóval történt levelezés, illetve az "Update 5/10/07: - ChrisM posted the following official statement from Dell today" alatti rész vonja le a szomorú konklúziót e modellel kapcsolatban).De mindezt csak azért írtam, hogy a nagy dícsérgetés nehogy elhomályosítsa a tisztánlátásod
- különösen ilyen nagy értékű beruházás esetén.
Pár napja használok csak 24"-ost (főleg játékra a böngészés mellett) és nekem a 8800GTX-szel is voltak félelmeim - szerencsére többnyire alaptalanul.
Pár jaték, amiket eddig próbáltam natív felbontásban (1920x1200 egyébként): DiRT, Half Life 2, FEAR XP, C&C3 Demo, R6 Vegas + widescreen hack, Redneck Kentucky Demo - Unreal2.x motoros csirkemészárlás!!!
Ezek alapján azt mondom, ezzel a kártyával -és konfiggal- egész jól futnak, de azért van ahol vagy vissza kell vennem a high beállításból, vagy 3GHz fölé kell majd húznom a C2D-t és egy picit a kártyát is megpöckölni - szóval nem tudom, hogy 8600GT-vel mire számíthatsz - érdemes pár fórumot átböngészned előbb, másnál hogy fut.
Ami pedig az 1680x1050-re (vagy kisebb felbontásra) való visszakapcsolást illeti, ott azért több szempontot is érdemes figyelembe venned, nehogy a széthúzással/képkonverzióval járó homályosodás vagy 1:1 / Aspect módok esetén a fekete keretek bevilágítása (sötét szobában) elrontsa a játékélményt...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung Full HD LED Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest